مقالات صادرات

مقالات واردات

امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان غذا و دارو

امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان غذا و دارو

امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان غذا و دارو

مدت اعتبار این تفاهم نامه تا تاریخ 1405/05/29

تفاهم‌نامه همکاری فی مابین گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان غذا و دارو با حضور دکتر رضوانی فر.معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران و دکتر محمدی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش.پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو با هدف تسهیل، تسریع و شفافیت در ترخیص کالاهای سلامت محور امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، امضای این تفاهم نامه یک اقدام تحولی به منظور تسهیل، تسریع و شفافیت.میان دو دستگاه گمرک و سازمان غذا و دارو است که منجر به افزایش سرعت کار در مرحله صدور.مجوز ترخیص می‌شود.

دکتر محمد رضوانی فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از سازمان.غذا و دارو بابت تامین دارو و اقلام پزشکی مورد نیاز مردم گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون پس از کاهش حقوق ورودی کالاهای سلامت محور و ابلاغ چهار به یک حقوق ورودی، شاهد تسریع در ترخیص این کالاها بوده ایم.

وی افزود: با اقدامات صورت گرفته سود بازرگانی برای دارو و مواد اولیه دارویی صفر شده است و حداکثر تسهیلات قابل اعمال برای کالاهای سلامت محور اعمال شده که باعث شده هزینه های تمام شده کاهش یابد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه با این تفاهم نامه مبادله اطلاعات بر مبنای آی آر سی (IRC) میان گمرک و سازمان غذا و دارو فراهم می شود تاکید کرد: مبادله اطلاعات اسنادی و سامانه‌ای بر مبنای کد ثبت کالای سلامت.محور (IRC) و بحث ارزش گذاری هماهنگ جهت ارائه تسهیلات و قیمت گذاری ارزی.مشترک از تعهدات دو طرف در این تفاهم نامه به شمار می رود. ‌

به گفته رضوانی فر، امکان تبادل اطلاعات بر مبنای واحد دارویی یا بسته‌بندی بر اساس کوتاژ و دریافت.اطلاعات آنلاین میان دو سامانه گمرک و سازمان غذا و دارو از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.

رئیس کل گمرک ایران با تاکید بر تسهیل و تسریع در امور و پیشگیری از وقفه در ترخیص فرآورده های.نهایی، افزود: ارائه تسهیلات به مرسوله های پستی کالاهای سلامت محور که جنبه تجاری نداشته و صرفا مصرف.شخصی دارند از جمله دیگر محورهای این تفاهم نامه می باشد.

دکتر رضوانی فر یکی از مهمترین مفاد این تفاهم نامه را تسهیل و تسریع در ترخیص.فرآورده ها و مواد اولیه با کاربرد دو منظوره عنوان کرد.

رئیس کل گمرک ایران در ادامه متوسط زمان پاسخگویی سازمان غذا و دارو به استعلامات.گمرک را به طور متوسط ۸ روز عنوان و تاکید کرد:
البته سازمان غذا و دارو بیش از ۴۵ درصد استعلام‌ها را سه روزه پاسخ داده است و امیدواریم در چهارچوب این همکاری‌ها.سرعت دریافت استعلام‌ها افزایش یابد.

رضوانی فر حمل یکسره، ترخیص با حداقل اسناد، انبار اختصاصی، ترخیص با ارائه ضمانت نامه‌ها را از مهمترین.تسهیلات گمرکی برای کالاهای سلامت محور عنوان کرد.

این گزارش می افزاید: در این مراسم دکتر محمدی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش.پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو نیز در سخنانی با اشاره به اینکه در حوزه کالاهای سلامت محور چیزی به عنوان رسوب نداریم، این اتفاق مهم را حاصل همکاری های مشترک گمرک و سازمان غذا و دارو عنوان کرد.

 

امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان غذا و دارو

 

دانلود فایل تفاهم نامه

نویسنده:عطیه ناصری
کارشناس ارشد بازرگانی خارجی مدیر روابط عمومی اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی خراسان رضوی
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فهرست كالاهای وارداتی مشمول رعایت مقررات استاندارد اجباری فروردین ماه 1403 ویرایش اول – فروردین ماه 1403 دفتر ارزیابی كیفیت...
تاریخ انتشار : 10 ساعت قبل
کاهش حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک به یک درصد...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
راهنمای فرآیند تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات  
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما