مدیریت متمرکز پرداخت های اینترنتی عوارض دولتی

2761

تمامی مسافرین و یا تاجرانی که اقدام به واردات کالا به کشور می نماید بدون تردید درگیر موضوع پرداخت اینترنتی عوارض گمرکی خود خواهند شد. که به هر ترتیب دردسرهای را برای این افراد ایجاد می نماید. در گذشته این پرداخت به صورت حضوری انجام می شد که ضمن صرف وقت و هزینه مشکلاتی را برای تجار ایجاد می نمود اما در سال های اخیر سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران در راستا توسعه زیرساخت‌ های الکترونیکی خود با اهداف تسریع در امر صادرات و واردات و کاهش خطاها و فساد اداری ضمن راه اندازی پنجره واحد تجارت فرامرزی اقدام به راه اندازی سامانه پرداخت عوارض گمرکی و یا همان سامانه پیمنت گمرک نموده است. این درگاه به منظور پرداخت سریع و آسان عوارض گمرکی که به نوعی مالیات غیر مستقیم برای ورود کالاها به ایران محسوب می گردد راه اندازی شده است.

در این درگاه اینترنتی شما می توانید با داشتن شناسه پرداخت با ورود به آدرس اینترنتی فوق ضمن پرداخت عوارض گمرکی پیگیری پرداخت ها و همچنین تسهیم عوارض را انجام دهید.توجه داشته باشید که در حال حاضر، صرفا امکان پرداخت عوارض تا سقف ۵۰ میلیون تومان، از طریق این سامانه  وجود دارد و برایپرداخت عوارض گمرکی مازاد بر این مبلغ، باید حضوری به مراکز گمرک مراجعه فرمایید.

در ادامه با روش های پرداخت اینترنتی عوارض گمرکی بیشتر آشنا  خواهید شد.

راهنمای پرداخت آنلاین

مراحل انجام پرداخت اینترنتی عوارض دولتی مرتبط به گمرک به شرح زیر می باشد:

  1. ورود به درگاه اینترنتی  payment.irica.ir (بهتر است از مرورگر گوگل کروم استفاده نمایید)
  2. انتخاب گزینه پرداخت آنلاین عوارض گمرکی در تب بالا صفحه 
  3. انتخاب حساب فعال از لیست حساب های فعال که در تب بالا تصویر مشاهده می نمایید. (دقت نمایید تنها شناسه های پرداخت فعال قابلیت پرداخت دارند.)
  4. پس از ورود شناسه پرداخت ۱۵ رقمی
  5. رمز امنیتی خود را در کادر مشخص را وارد نمایید
  6. وارد مرحله بعد شوید و اطلاعات عوارض گمرکی خود را مشاهده و پس از تایید مبلغ و شناسه، کد امنیتی را در کادر وارد نمایید
  7. یکی از درگاه های پرداخت ( درگاه سداد یا درگاه پاسارگاد ) را انتخاب کرده و پس از اتمام پرداخت
  8. کد رهگیری را دریافت نمایید
مرحله اول
راهنمای پیگیری پرداخت
این شرایط را همه افراد تجربه کرده اند که در زمان انجام یک پرداخت الکترونیکی اینترنت قطع شده و یا  مشکلات دیگری بوجود آمده است که از صحت پرداختمان اطمینان نداریم در همین راستا شما می توانید از با ورود به آدرس سامانه و انتخاب تب پیگیری پرداخت با طی مسیر زیر از پرداخت یا عدم پرداخت عوارض خود مطمئن شوید.
  1. از طریق مرورگر وارد سامانه شوید
  2. تب پیگیری پرداخت الکترونیکی را انتخاب نمایید
  3. کد شناسه ۱۵ رقمی خود را پرداخت نموده
  4. رمز امنیتی را وارد نمایید
  5. گزینه استعلام شناسه را کلیک کنید
 
راهنمای پیگیری تسهیم

براساس قانون جدید مالیاتی سال ۱۴۰۰ سازمان گمرک موظف است در راستا ایجاد درآمد مستمر برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها معادل ۱۲ درهزار ارزش گمرکی کالاهای وارداتی به کشور را به عنوان حقوق ورودی حداکثر تا ماه آینده به حساب متمرکز وجود وزارت کشور ( سازمان همیاری شهرداری‌ها ) واریز نماید به این پرداخت تسهیم حقوق و عوارض گمرکی گفته می شود. شما می توانید با ورود به سامانه پرداخت الکترونیکی و انتخاب تب تسهیم با طی روال زیر نسبت به میزان سهم شما از این تسهیم مطلع شوید.

مراحل دریافت اطلاعات تسهیم :

  1. ورود به درگاه اینترنتی payment.irica.ir
  2. انتخاب گزینه پیگیری تسهیم از تب بالا صفحه
  3. کد تسهیم در اختیار خود را در قسمت شناسه وارد نمایید
  4. کلمه امنیتی را وارد نموده و گزینه پیگیری را کلیک کنید
  5. آخرین وضعیت تسهیم حقوق گمرکی خود درکالا وارداتی را مشاهده نمایید
گواهی چک جایگزین ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد پیرو بخشنامه شماره ١۴٠٢/٨۶٧٩٣۵ مورخ ١۴٠٢/٠۶/٢٨ به پیوست تصویر.نامه شماره /٢٢٠/٢٢٩٢٩ ص...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
عدم شمول عوارض صادراتی قانون بودجه سال ١۴٠٢ بر محصولات صادراتی از محل ورود موقت برای پردازش پیرو بخشنامه شماره...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
ابلاغ مصوبه انتقال کالا بین مناطق ویژه اقتصادی ۱ و ۲ بندر بوشهر کالاهایی که مطابق.تبصره (۴) ماده (۶۰) قانون...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
تغییر در رویه محاسبه مبلغ کارمزد ثبت سفارش بر اساس تصویب‌نامه شماره ۱۲۳۳۴۳/ت۶۱۶۴۶هـ مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۵ هیئت وزیران 📣 قابل توجه...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
نحوه ارسال اطلاعات ثبت‌سفارش‌های از محل صادرات خود به گمرک 📢 قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع.تجارت؛ ✅ پیرو تصمیم...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
فهرست نشان های تجاری قاچاق قطعی سیگارت و تنباکوی معسل فهرست نشان‌های تجاری خارجی رایج سیگارت و تنباکوی معسل قاچاق محرز شامل...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تماس با ما

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.