اختلاف ساعت با ایران : افغانستان ۱ ساعت جلوتر

افغانستان کشوری واقع در آسیای مرکزی است که دارای تاریخ و فرهنگ غنی است.کشور جمهوری اسلامی افغانستان که در سال ۲۰۲۰ به امارت اسلامی افغانستان تغییر نام داده است در آسیا مرکزی قرار دارد .کشور افغانستان از غرب با ایران، از جنوب با پاکستان، از شمال با تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان همسایه است. این کشور از شمال شرقی، مرز کوتاهی با چین دارد. زبان رسمی افغانستان فارسی دری و پشتو می باشد و دین رسمی این کشور اسلام می باشد . 

کشور افغانستان دارای تاریخی قدیمی است و در ۱۰۰ سال اخیر متاسفانه درگیر جنگ های مختلف سیاسی و عقیدتی بوده است و فرهنگ و اقتصاد این کشور زیبا به شدت متاثر از این رخدادها بوده است .

معرفی کشور افغانستان ( بروزرسانی آذرماه ۱۴۰۲)

جمعیت
۴۱ میلیون نفر

مساحت
۶۵۲۸۶۴ کیلومتر مربع

پایتخت
کابل

زبان رسمی
فارسی ، پشتو

دین و مذهب

% ۹۹/۷ اسلام ، % ۰/۳ دیگر مذاهب

شهرهای مهم

کابل، قندهار، هرات ، مزارشریف و جلال آباد

صادرات ( میلیارد دلار):
۱,۶۶۳,۸۷۷

واردات (میلیارد دلار):
۷,۵۶۱,۷۲۸

حجم کل تجارت (میلیارد دلار) :

۹,۲۲۵,۶۰۵

مهمترین شرکای صادراتی افغانستان

پاکستان با ۹۵۷,۹۹۲ میلیون دلار ( سهم ۵۷.۶% ) ، هند با ۴۱۴,۷۵۳ میلیون دلار (سهم ۲۴.۹%)، چین با ۴۲,۰۱۶ میلیون دلار ( سهم ۲.۵%) و …

مهمترین شرکای وارداتی افغانستان 

ایران با ۱,۶۴۵,۳۳۴ میلیارد دلار ( سهم ۲۱.۸%) ، امارات متحده عربی با ۱,۲۲۴,۲۳۲ میلیارد دلار ( سهم ۱۶.۲%) ، پاکستان با ۹۸۸,۹۲۲ میلیون دلار ( سهم ۱۳.۱%) و …

اقلام عمده صادراتی افغانستان به جهان
میوه ، آجیل خوراکی ( ۴۴۴,۹۶۰ میلیون دلار ) ، سوخت های معدنی و روغن های معدنی (۴۰۶,۸۱۲ میلیون دلار) ، پنبه ( ۲۰۹,۲۷۲ میلیون دلار) ، سبزیجات خوراکی ( ۱۶۵,۲۳۰ میلیون دلار ) و …

اقلام عمده وارداتی افغانستان به جهان

سوخت های معدنی و روغن های معدنی ( ۸۸۶,۶۹۲ میلیون دلار) ، محصولات صنعت آسیاب و نشاسته ( ۸۵۸,۶۱۳ میلیون دلار) ، چربی ها و روغن های حیوانی ( ۵۸۳,۶۴۵ میلیون دلار) و … 

اقلام عمده صادراتی ایران به افغانستان
سوخت های معدنی و روغن هالی معدنی ( ۵۵۶,۸۷۵ میلیون دلار ) ، پلاستیک و مصنوعات (۱۶۲,۲۸۲ میلیون دلار ) ، میوه و آجیل خوراکی ( ۹۱,۷۹۸ میلیون دلار ) و …

اقلام عمده وارداتی ایران به افغانستان
دانه های روغنی و میوه های روغنی ( ۱۱,۷۲۰ میلیون دلار ) ، قهوه و چای و ادویه جات ( ۳,۸۱۲ میلیون دلار ) ، سرب و محصولات آن ( ۳,۳۵۲ میلیون دلار ) و …

 

“منبع آمار فوق سایت ITC (TRADE MAP) بوده است.”

 

نقشه تجارت کشور افغانستان

آخرین اطلاعیه کشور افغانستان

بخشنامه درخصوص ارسال محموله به مقصد کشور افغانستان از طریق گمرک خروجی ماهیرود...
بخشنامه درخصوص ارسال محموله به مقصد کشور افغانستان از طریق گمرک خروجی ماهیرود ۱۴۰۱/۰۳/۲۵ پیرو بخشنامه شماره ۱۴۰۰/۱۷۹۷۰۷۳ مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۴و...
بخشنامه افزایش اقلام ترانزیتی به کشور افغانستان از طریق گمرک ماهیرود ۱۴۰۰/۱۲/۲۴
بخشنامه افزایش اقلام ترانزیتی به کشور افغانستان از طریق گمرک ماهیرود ۱۴۰۰/۱۲/۲۴ پیرو بخشنامه شماره ۱۴۰۰/۱۵۹۲۸۰۶ مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۹، به پیوست...
فهرست کالاهای قابل ترانزیت خارجی به مقصد کشور افغانستان از طریق گمرک ماهیرود
فهرست کالاهای قابل ترانزیت خارجی به مقصد کشور افغانستان از طریق گمرک ماهیرود فهرست کالاهای قابل ترانزیت خارجی به مقصد...
اقدامات کنترلی در مبادی رسمی جهت مقابله با قاچاق مواد شیمیایی موادمخدر به...
اقدامات کنترلی در مبادی رسمی جهت مقابله با قاچاق مواد شیمیایی  موادمخدر به افغانستان بخشنامه گمرک جمهوری اسلامی ایران درخصوص...
فهرست نرخنامه واردات کالا و عوارض گمرکی افغانستان
فهرست نرخنامه واردات کالا و عوارض گمرکی افغانستان تصاویر فهرست نرخنامه واردات کالا و عوارض گمرکی اعمالی از سوی طرف...
راهنمای جامع تجارت با افغانستان
Current local time in Afghanistan آشنایی با کشور افغانستان نمای کلی کشور افغانستان افغانستان طی چند دهه اخیر همواره درگیر...
فیلم های آموزش تجارت با افغانستان
فیلم های آموزش تجارت با کشور افغانستان فیلم های آموزش تجارت با افغانستان را در زیر مشاهده و دانلود کنید....
قانون سرمایه گذاری در افغانستان
قانون سرمایه گذاری در افغانستان قانون سرمایه گذاری در افغانستان را به صورت کامل در زیر مشاهده نمایید. بخش اول...
فرصت های بازار کشور افغانستان
فرصت ها.ی باز.ار کشور افغانستان فرصت های بازار کشور افغانستان   فر.صتهای بازار افغانستان در این بخش به بررسی فر.صت...

منابع اطلاعاتی کشور افغانستان

تماس با ما

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.