
اختلاف ساعت با ایران
۰۳:۳۰-
آشنایی با کشور آلمان
کشور آلمان در اروپای مرکزی قرار داد این کشور یکی از پرجمعیت ترین کشورهای اروپایی بعد از روسیه است . این کشورهای دارای شانزده ایالت است که هر کدام دولت ایالتی داشته و دارای وظایف و ویژگیهای خاصی هستند .
فرهنگ در آلمان
کشو ر آلمان فرهنگی کهن داشته و قدمت این کشور به ۱۰۰۰ سال پیش برمی گردد . این کشور دارای فرهنگ هنر و فلسفه عمیقی بوده و شاعران و نویسندگان زیادی از این کشور به دنیا معرفی شده است . .
اقتصاد در آلمان
اقتصاد آلمان یک اقتصاد بسیار توسعهیافته است. این کشور دارای بزرگترین اقتصاد ملی در اروپا و چهارمین اقتصاد بزرگ ازنظر تولید ناخالص داخلی در جهان است. اقتصاد آلمان از روند رشد آهسته خود خارج شده و نسبت به گذشته رشد ۳.۰۵ درصد در تولید ناخالص داخلی داشته است.
آلمان یکی از بزرگترین صادرکنندگان در زمینه خودرو و قطعات خودرو، صنایع شیمیایی، صنایع برق و دارو است و بیشترین مبادلات را با کشورهای بزرگ بهویژه آمریکا، فرانسه، چین و هلند دارد.
نکات مهم تجارت با آلمان
خودرو، ماشین آلات و کامپیوتر،ماشین آلات صنعتی و تجهیزات درمانی، قطعات اپتیکال و ابزار دقیقه، قطعات پلاستیکی، قطعات فلزی و فولادی، هواپیما و هلی گوپتر، مواد شیمیایی، مواد نفتی و پالایش شده، ماشین آلات و محصولات کشاورزی، قطعات الکترونیک
ماشین آلات و کامپیوتر،ماشین های الکتریکی، خودرو، نفت و گاز، دارو، محصولات پتروشیمی، مواد شیمیایی ارگانیک، آهن و فولاد، سنگ های قیمتی و فلزات
بصورت رسمی باید وارد کنندگان کالا به آلمان اظهارنامه های کتبی به گمرکات ارائه دهند . این سند رسمی واحد به اختصار (SAD) خوانده میشود
. SAD، کالاهاوحرکت آنها درسراسر جهان راتوصیف میکندوبرای تجارت خارج ازاتحادیه اروپا یا کالاهای غیراتحادیه اروپا ضروریاست. کالاهایی که به خاک گمرکات اتحادیه اروپاو آلمان واردمیشوند،اززمان ورود،تا انجام تشریفات گمرکی تحت نظارت قرار دارند. این اظهارنامه باید پس از ارائه مواردبه مقامات گمرکی ثبت گردد.بااین وجودمقامات گمرکی میتوانندمهلتی رابرای ثبت اظهارنامه درنظربگیرندکه نمیتواندبیش ازیک روز از اولین روزکاری پس ازورود کالا به گمرک تمدیدشود.
داشتن گواهی EFSA اروپا
1-کریدر جاده ای ترکیه، بلغارستان، صربستان، مجارستان، اتریش و آلمان
۲-کریدر جاده ای روسیه،لیتوانی، لهستان – آلمان
۳-کریدر ریلی چین- آلمان
تجارت و بازرگانی کشور آلمان
آ لمان به عنوان ۲ امین اقتصاد صادراتی در جهان شناخته می شود. در سال ۲۰۱۷ ، کشور آلمان ۱.۳۳ تریلیون دلار صادر و ۱.۰۸ تریلیون دلار وارد کرد و منجر به تعادل تجاری معادل ۲۵۱ میلیارد دلار شد. در سال ۲۰۱۷ ، تولید ناخالص داخلی آلمان ۳.۶۸ تریلیون دلار بود و سرانه هر فرد ۵۰.۶ هزار دلار بود.
دیدگاهتان را بنویسید