معرفی سامانه صدور روادید الکترونیکی

براساس قوانین بین المللی ورود اتباع خارجی به کشور دیگر به هر دلیلی در صورتی که جز معاهده خاصی نباشند نیاز به روادید یا همان ویزا دارد که اتباع خارجی با مراجعه مستقیم به سفارت یا دفتر کنسولگری کشور مقصد در کشور خود اقدام به ثبت درخواست و در صورت تایید شدن دریافت ویزا می نمایند. با پیشرفت تکنولوژی و گسترش زیرساخت‌ های فناوری اکثر کشورهای جهان اقدام به ثبت و صدور روادید به صورت الکترونیکی می نمایند. که دیگر نیازی به حضور مستقیم نداشته و از طریق سایت‌ های مرتبط متقاضیان می توانند نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایند. سامانه روادید الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران زیر نظر وزارت امور خارجه ایران جهت ثبت درخواست روادید به شکل الکترونیکی به آدرس اینترنتی WWW.evisa.mfa.ir راه اندازی شده است. به تمامی ویزاهای که به صورت اینترنتی در هر کشوری صادرگردد، روادید الکترونیکی یا ویزای الکترونیکی (E-Visa) گفته می شود.

شرایط دریافت ویزای فرودگاهی ایران

اتباع کشورهایی که امکان دریافت ویزای فرودگاهی ایران را دارند عبارتند از:

آذربایجان، آلبانی، آلمان، آرژانتین، آفریقای جنوبی، اتریش، ارمنستان، ازبکستان، اسپانیا، استرالیا، اسلوانی، اسلوواک، امارات متحده عربی، اندونزی، اکراین، ایتالیا، ایرلند، بحرین، برزیل، برونتی، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بوسنی هرزگوین، پرتغال، پرو، تاجیکستان، تایلند، ترکمنستان، چین، دانمارک، فدراتیو روسیه، رومانی، ژاپن، سنگاپور، سوئد، سوئیس، سوریه، عربستان، عمان، فرانسه، فلسطین، قبرس، قرقیزستان، قطر، کرواسی، کره جنوبی، کره شمالی، کوبا، کویت، گرجستان، لبنان، لوگزامبورگ، لهستان، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک، نروژ، نیوزلند، ونزوئلا، ویتنام، هلند، یوگسلاوی، یونان.

به استثنا اتباع ۹ کشور همانند سابق صدور روادید به صورت الصاق برچسب در گذرنامه متقاضی صورت گرفته و گذرنامه‌ ایشان در مبادی ورودی به مهر ورود و خروج ممهور خواهد شد.

انگلستان

کانادا

امریکا

کشورهای که از صدور روادید معاف هستند

براساس قوانین و توافقات بین المللی انجام شده بین ایران و کشورهای خاص تبعه این کشورها بدون دریافت روادید از طریق روال مرسوم می توانند به کشور یکدیگر سفر کنند. این افراد می توانند در مبادی ورودی با توجه به قوانین و شرایط تعیین شده مجوزهای لازم برای ورود را کسب نمایند.

آذربایجان

بولیوی

ارمنستان

ونزوئلا

دلایل اخذ روادید میهمانان خارجی پیش از ورود به ایران

  • جلوگیری از حضور در صف های طولانی اخذ روادید در فرودگاه ها
  • تعطیلی بخش صدور روادید در فرودگاه ها
  • تسریع در تکمیل فرم ها در فرودگاه ها
  • جلوگیری از انتظار طولانی در فرودگاه ها
  • در مواردی عدم صدور ویزا (در برخی موارد به دلیل عدم اطلاع از قوانین و شرایط دریافت ویزای فرودگاهی ایران)
  • برای دریافت ویزا ایران همواره بهتر است از قبل نسبت به درخواست ویزا اقدام شده باشد.

با ویزای توریستی چه مدت می‌توانیم در ایران بمانیم؟

ویزای توریستی ایران ۳ ماه اعتبار ورود دارد و مدت زمانی که با ویزای توریستی می‌توان در ایران اقامت داشت ۳۰ روز است، پس از گذشت این مدت می‌توانید با مراجعه به دفاتر وزارت امور خارجه در ایران، دوباره درخواست ویزای ایران (ویزای گردشگری) دهید و مدت ویزای خود را تا ۶۰ روز تمدید کنید.

ویزای مولتی ایران

یکی از ویزا های صادره جمهوری اسلامی ایران ویزای مولتی است، در حقیقت با این نوع ویزا امکان چند بار سفر به جمهوری اسلامی ایران را خواهید داشت مدت زمان اعتبار این ویزا بین ۹۰ روز تا یک سال است.

زیر ۱۸ ساله‌ها چطور ویزا بگیرند؟

اتباع خارجی زیر ۱۸ سال که قصد سفر به ایران را دارند، برای گرفتن ویزا (چه در فرودگاه و چه از طریق کنسولگری‌ های ایران) نیاز به ارائه اجازه‌نامه کتبی پدرشان( یا سرپرست قانونی) دارند. این اجازه‌ نامه می باست به تایید محاضر رسمی محلی رسیده باشد.

ویزای فرودگاهی ایران در حال حاضر در چند فرودگاه ایران صادر می شود?

مدارک مورد نیاز در صورتی که درخواست ویزای ایران پیش از ورود انجام نشود و کد مرجع دریافت نشده باشد:

  • تکمیل و امضای پرسشنامه مخصوص درخواست صدور ویزا (باید خوانا و به طور کامل تنظیم و ارائه گردد).
  • چنانچه متقاضی برای همسر و فرزندان خود درخواست صدور ویزا به عنوان همراه در گذرنامه را داشته باشد می بایست مشخصات دقیق آنها را در پرسشنامه ها درج نماید.
  • مشخصات و عکس همسر و فرزندان (زیر١٨ سال) قبلا در گذرنامه متقاضی درج شده باشد.
  • یک قطعه عکس ۶*۴ جدید و یکنواخت (تمام رخ، بدون کلاه، عینک، شال گردن) متقاضی و همراهان.
  • یک نسخه تصویر صفحه مشخصات گذرنامه.
انواع ویزای ایران

ویزای نوع A ( دولتی یا تجاری )

دعوت از سوی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌های دولتی و خصوصی معتبر به‌منظور مذاکره، عقد قرارداد، مذاکره جهت سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی دستگاه‌های خریداری شده،  

ویزای نوع B (توریستی)

برای تمامی مسافرین و توریست های که قصد سفر و سیاحت  و بازدید از مکان های گردشگری و تاریخی و همچنین زیارتی ایران را دارند صادر می گردد. این ویزا معمولا توسط تورهای گردشگری یا آژانس های مسافرتی صادر می گردد.

ویزای نوع C (زیارتی)

ویزا زیارتی برای مسافرینی که قصد زیارت از اماکن مقدس ایران چون حرم امام هشتم شیعیان یا حرم حضرت معصومه ( ع ) را دارند صادر می گردد. شما می توانید این روادید را در فرودگاه مشهد یا تهران دریافت کنید.

ویزای نوع D (سیاسی)

این روادید برای ماموران موقت نمایندگی‌های سیاسی، کنسولی، و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مقیم ایران، میهمانان موقت ماموران اعم از دیپلمات‌های خارجی مقیم و ماموران ثابت اعزامی صادرمی گردد.  

ویزای نوع F (ویزای کار)

این روادید برای کسانی که قصد کار کردن در ایران یا اشتغال در پروژه های ایران را دارند صادر می گردد این ویزا به حق کار هم معروف است.

ویزای نوع G (عبور/ترانزیت)

در صورتی که فردی ( رانندگان – تجار – جهانگردان ) جهت سفر به کشور ثالث از مسیر ایران اقدام به تردد کند این روادید بصورت موقت برای آن صادر می گردد

ویزای نوع H (مطبوعاتی)

کلیه روزنامه نگاران و کارکنان  رسانه‌های خارجی اعم از تصویری، شنیداری، مکتوب، و دیجیتالی و تمامی عوامل حرفه ای هنری که قصد شروع پروژه هنری در ایران را دارند صادر می گردد.

ویزای نوع I (سرمایه‌گذاری)

افراد یا شرکتهایی که تمایل به سرمایه گذاری با منشا خارجی در ایران را دارند با اخذ مجوز از سازمان سرمایه گذاری ایران می توانند از این نوع روادید استفاده کنند.

ویزای نوع M (خانواده)

بانوانی که با مردان خارجی ثبت ازدواج دارند می توانند برای رفع مشکلات خود برای همسر و فرزندان مشترک خارجی خود با رعایت شرایط از این روادید استفاده کنند.

انواع درخواست روادید در ایران

ثبت روادید برای شرکت های خصوصی و دولتی

شرکت ها و موسسات  خصوصی و دولتی که در جهت امور اجرایی خود نیاز به دعوت از میهمانان خارجی به ایران را دارند. می توانند از این بخش درخواست اخذ روادید را برای میهمانان خود داشته باشند.

ثبت روادید برای آژانس های مسافرتی

تمامی آژانس های مسافرتی و گردشگری دارای مجوز معتبر می توانند برای مشتریان خود از این بخش درگاه وب سایت اقدام به ثبت درخواست روادید نمایند 

راهنمای مقررات ورود و اقامت اتباع خارجی در مناطق آزاد تجاری - صنعتی جمهوری اسلامی ایران

مناطق آزادتجاری ــ صنعتی جمهوری اسلامی ایران

سازمان : سازمان مناطق آزاد تجاری ــ صنعتی جمهوری اسلامی ایران

ماده ۲ ـ اتباع خارجی برای ورود مستقیم به مناطق از طریق مبادی ورودی و خروجی مجاز مناطق، نیاز به تحصیل قبلی روادید نخواهند داشت.

تبصره ۱ـ برای افراد مذکور در این ماده، نمایندگان نیروی انتظامی در مبادی ورودی مناطق اجازه اقامت مربوط را بر روی اسناد مسافرتی معتبر آنان ممهور می ‏نمایند.

تبصره ۲ـ صدور اجازه اقامت برای اشخاص زیر ممنوع می‏ باشد:

الف ــ اتباع کشورهایی که ورود آنها به جمهوری اسلامی ایران توسط دولت ممنوع اعلام شده است.

ب ــ ممنوع ‏الورودین به کشور

پ ــ ممنوع ‏الورودین به مناطق آزاد

تبصره ۳ـ اجازه اقامت مذکور به مدت دو هفته صادر می‏ شود و طبق تقاضای سازمان تا شش ماه قابل تمدید خواهد بود.

ماده ۳ ـ اتباع خارجی برای ورود به مناطق متصل به سایر نقاط کشور که امکان ورود مستقیم به آنها مقدور نمی ‏باشد، باید از نمایندگی‏ های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور تحصیل روادید نمایند.

تبصره ۱ـ نمایندگی‏ های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با رعایت مقررات بر اساس دعوتنامه صادر شده از سوی سازمان و بلیط رفت و برگشت، بدون استعلام از مرکز، روادید عبور دو بار ورود با اعتبار سه روزه در هر بار صادر می‏ نمایند.

تبصره ۲ـ پس از ورود تبعه خارجی موضوع این ماده شرایط مندرج در تبصره ‏های (۱) و (۳) ماده (۲) این تصویب‏ نامه به وی تسری داده می‏ شود.

ماده ۴ ـ اتباع خارجی که پس از ورود به مناطق قصد عبور از کشور را داشته باشند، باید طبق مقررات، تقاضای خود را به دفتر نمایندگی دایره امور اتباع خارجی منطقه ویژه انتظامی تسلیم کنند.

تبصره ۱ـ دفتر مذکور حداکثر ظرف ۴۸ساعت تقاضای مربوط را بررسی و پاسخ خواهد داد.

تبصره ۱

از لحاظ این تصویب ‏نامه اماکن عمومی به هتل‏ ها، متل‏ ها، مسافرخانه ‏ها، پانسیون‏ ها و به طور کلی همه اماکنی که به نحوی مسافر می‏ پذیرند، اطلاق می‏ شود.

تبصره ۲ـ فرم ‏های مخصوص اعلامیه ورود مسافران، توسط مناطق با هماهنگی دفتر امور اتباع خارجی محل تهیه ودر اختیار صاحبان اماکن عمومی گذارده می ‏شود.

ماده ۹ـ برای اشتغال اتباع خارجی در مناطق رعایت (( مقررات مربوط به اشتغال نیروی انسانی، بیمه و تأمین اجتماعی در مناطق آزاد  تجاری – صنعتی جمهوری اسلامی ایران)) الزامی است.

تبصره ۲

در صورتی که نمایندگی وزارت امورخارجه موضوع ماده (۴) آیین ‏نامه اجرایی صدور روادید اتباع خارجی در منطقه مستقر نباشد، اتباع خارجی موضوع ماده (۴) آیین ‏نامه مزبور برای مسافرت به سایر نقاط کشور باید تقاضای خود را به دفتر نمایندگی دایره امور اتباع خارجی منطقه ویژه انتظامی تسلیم نمایند. این دفتر ضمن هماهنگی با وزارت امور خارجه مکلف است پاسخ تقاضا را حداکثر ظرف ۴۸ساعت از تاریخ دریافت به متقاضی اعلام نماید.

ماده ۵ ـ اتباع خارجی مقیم مجاز، برای مسافرت به مناطق نیاز به تحصیل روادید جداگانه نخواهند داشت. این افراد می ‏توانند با رعایت مقررات داخلی کشور و ارائه مدارک اقامت معتبر به مناطق مسافرت نمایند.

ماده ۶ ـ صدور روادید ترانزیت و اجازه اقامت موضوع تبصره (۱ماده ) این تصویب‏ نامه بر روی برگه جداگانه در صورت درخواست متقاضی و  تشخیص مأموران مربوط بلامانع است.

ماده ۷ـ هرخارجی که بخواهد در مناطق مذکور اقامت نماید مکلف است ظرف مدت اقامت، اجازه ورود و برگها های درخواست صدور پروانه اقامت را تنظیم و تکمیل و امضا نموده به انضمام سایر مدارک لازم به دایره امور اتباع خارجی محلی که می‏ خواهد در آنجا اقامت کند، تسلیم نماید. دایره اموراتباع خارجی محل‏پس از رسیدگی به مدارک ارائه کننده، پروانه اقامت صادر یا از صدور پروانه اقامت امتناع می‏ ورزد.

تبصره ـ درخواست صدور پروانه اقامت جهت اتباع خارجی باید از طریق سازمان مناطق آزاد به عمل آید.

ماده ۸ ـ مسؤولان اماکن عمومی موظفند ظرف ۲۴ساعت پس از ورود اتباع خارجی، هویت و تاریخ ورود آنان را در فرم‏ های مخصوص اعلامیه ورود درج و به دایره امور اتباع خارجی منطقه ویژه انتظامی تسلیم نمایند.

گواهی چک جایگزین ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد پیرو بخشنامه شماره ١۴٠٢/٨۶٧٩٣۵ مورخ ١۴٠٢/٠۶/٢٨ به پیوست تصویر.نامه شماره /٢٢٠/٢٢٩٢٩ ص...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
عدم شمول عوارض صادراتی قانون بودجه سال ١۴٠٢ بر محصولات صادراتی از محل ورود موقت برای پردازش پیرو بخشنامه شماره...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
ابلاغ مصوبه انتقال کالا بین مناطق ویژه اقتصادی ۱ و ۲ بندر بوشهر کالاهایی که مطابق.تبصره (۴) ماده (۶۰) قانون...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
تغییر در رویه محاسبه مبلغ کارمزد ثبت سفارش بر اساس تصویب‌نامه شماره ۱۲۳۳۴۳/ت۶۱۶۴۶هـ مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۵ هیئت وزیران 📣 قابل توجه...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
نحوه ارسال اطلاعات ثبت‌سفارش‌های از محل صادرات خود به گمرک 📢 قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع.تجارت؛ ✅ پیرو تصمیم...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
فهرست نشان های تجاری قاچاق قطعی سیگارت و تنباکوی معسل فهرست نشان‌های تجاری خارجی رایج سیگارت و تنباکوی معسل قاچاق محرز شامل...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل

تماس با ما

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.