مقالات صادرات

مقالات واردات

معرفی سامانه کارت پیله وری و مرزنشینی

کارت مرزنشینی چیست؟

یکی از خدمات دولت برای مرز نشینان عزیز، کارت پیله وری است. مطابق ماده ۱۹ آئين‌نامه مقررات صادرات و واردات به منظور رفاه مرزنشینان عزیز کشورمان، مجوز اخذ کارت بازرگانی از سوی سازمان صنعت و معدن و تجارت در استان های مرزی برای متقاضیان در جهت اشتغال زایی و درآمدزایی دهک های پایین مناطق مرز برای یکسال صادر می گردد. صاحبان کارت مرزنشینی امکان واگذاری آن را بغیر نداشته و صرفا می توانند بعد از مراجعه به بازارچه های مرزی کالای مورد نظر خود را خریدار نموده و به فروش برسانند از سود بازرگانی آن بهره مند شوند.

استان های که می توانند کارت مرزنشینی صادر کنند به شرح زیر می باشند:

استان های آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل، ایلام، کردستان، کرمانشاه،خراسان جنوبی، رضوی، شمالی، گلستان، بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، گیلان و مازندران

مرزنشینان می توانند با استفاده از سهمیه مرزنشینی خود از معافیت 750.000 ریال عوارض خروج از کشور بهره مند شوند.

شرایط لازم برای اخذ کارت بازرگانی مرزنشینان چیست؟

مدارک اخذ کارت بازرگانی مرزنشینان

کارت الکترونیکی مبادلات مرزنشینی جایگزین دفترچه های قدیمی کوله بری شده و مبادلات و تجارت چمدانی است.

نرخ خدمات کارت مرزنشینی در دفاتر پیشخوان دولت

  1. ثبت نام 263.000 ریال
  2. تمدید با صدور مجدد 211.000 ریال
  3. اصلاح تصویر 206.000 ریال
  4. بازارچه مرزی 118.000 ریال
  5. افزودن تحت تکفل 136.000 ریال
  6. فوت سرپرست 123.000 ریال
  7. حذف فرد تحت تکفل 136.000 ریال
  8. اصلاح آدرس 234.000 ریال
  9. المثنی 190.000 ریال
  10. پیله وری 255.122 ریال

پیله وران چه کسانی هستند؟

این اشخاص در زمینه تامین کالایی مورد نیاز استان خود و استان های همجوار خود فعالیت می کنند. این  دسته افراد می توانند کارت پیله وری خود را از سامان های صمت استان خود تهیه و دیگر از تهیه کارت بازرگانی معاف می باشد.

شرایط دریافت کارت پیله وری

راهنمای ورود مرزنشینان به سامانه یکپارچه مدیریت مرزنشینان

مرزنشینان محترم جهت ورود به سامانه و ثبت درخواست، مشاهده آخرین وضعیت درخواست و یا مشاهده پرونده مرزنشینی خود می بایست روال زیر را طی نمایند:

  1. ورود به سامانه مرزنشینان با آدرس taarco.ir و کلیک روی ورود به سامانه مرزنشینان
  2. انتقال به صفحه سامانه یکپارچه مدیریت مرزنشینان مطابق تصویر زیر
  3.  ورود به کارتابل (پرونده ) روی دکمه  ورود مرزنشینان و شرکت های تعاونی کلیک نمایید

در صفحه بعدی می بایست کدملی خود و کدامنیتی نمایش داده شده را در کادر های مربوطه که مشخص شده است وارد و بر روی کلید جستجو کلیک نمایید. فرآیند مطابق تصویر زیر می باشد.

در صفحه بعد، جهت تایید ورود شخص مرزنشین ، کد تایید 5 رقمی به شماره تلفن همراه مرزنشین که در سامانه ثبت شده است ارسال و می بایست توسط مرزنشین در کادر مربوطه وارد شده وسپس کلید تایید را کلیک نماید. در صورت صحیح بودن کد تایید وارد شده مرزنشین پرونده شخصی خود را مشاهده می نماید.

نکته : شماره تلفن همراه ای که ، کد تایید برای آن ارسال می شود در باالی صفحه بصورت چشمک زن قابل مشاهده می باشد .

نکته : جهت تغییر شماره همراه، شخص مرزنشین می بایست با شماره های پشتیبانی سامانه تماس و یا به صورت حضوری به بخشداری محل سکونت خود مراجعه نمایید.

خدماتی که مرزنشین در پرونده مرزنشینی در این سامانه استفاده نمایند:

  • اصلاح آدرس مرزنشین : مرزنشینان محترم درصورت تغییر محل سکونت خود می تواند از این خدمت جهت اصلاح اطلاعات محل سکونت در سامانه مرز نشینان اقدام نمایند.
  • مشاهده اطلاعات مرزنشینان : مرزنشینان محترم می توانند آخرین وضعیت پرونده و خدماتی که بر روی کارت آنها فعال می باشد را مشاهده نمایند.
  • حذف نمودن تحت تکفل : درصورت تغییر افراد تحت تکفل مانند ازدواج و یا فوت، سرپرستان محترم، می توانند تغییرات بوجود آمده را در سامانه بوسیله خدمت حذف نمودن تحت تکفل در پرونده مرزنشینی خود نیز اعمال نمایند.
  • درخواست المثنی : مرزنشینان محترم می توانند در صورت گم کردن و یا خراب شدن کارت الکترونیکی مرزنشینی خود از این خدمت استفاده نمایند.
  • فوت سرپرست : در صورت فوت نمودن سرپرست، افراد تحت تکفل مرزنشین میتوانند از این خدمت استفاده نموده و اعلام فوتی سرپرست خود را درسامانه ثبت نمایند. در صورت تایید شدن درخواست توسط اداره ثبت احوال، افراد تحت تکفل سرپرست فوت شده از سامانه بصورت اتوماتیک حذف شده و این افراد می توانند به صورت جداگانه و یا  به به عنوان تحت تکفل مجدد در سامانه ثبت نام نمایند.
  • اضافه نمودن تحت تکفل : درصورت تغییر افراد تحت تکفل مانند ازدواج و یا تولد ، سرپرسرتان محترم، می توانند تغییرات به وجود آمده را در سامانه بوسیله خدمت اضافه نمودن تحت تکفل در پرونده مرزنشینی خود نیز اعمال نمایند.

نکته: راهنمایی نحوه ثبت تمامی خدمات به صورت جداگانه قابل دریافت می باشد با مطالعه آنها می توانید نسبت به ثبت درخواست های مد نظر خود اقدام نماید.

  • درخواست اصلاح چهره : مرزنشینان محترم می توانند درصورت نیاز نسبت به تغییر تصویر چهره بر روی کارت و پرونده مرزنشینی خود، از این خدمت استفاده نمایند.
  • درخواست تمدید و صدور مجدد : مرزنشینان محترم می توانند در صورت اتمام انقضا کارت الکترونیک خود از این خدمت استفاده نموده و نسبت به تمدید کارت خود اقدام نمایند.
  • خدمت بازارچه مرزی : مرزنشینان محترم می توانند جهت فعال سازی خدمت کولبری بر روی کارت الکترونیک مرزنشینی خود از این گزینه استفاده نمایند.
 

نحوه ثبت درخواست خدمت پیله وری بر روی کارت الکترونیک مرزنشینان

مرزنشینان محترم، می توانند در صورت صلاحدید با استفاده از کلید ” خدمت پیله وری ” نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

اطلاعیه ها صادرات مرزنشینان و پیله وران

بخشنامه بررسی عملکرد گمرکات اجرایی در خصوص مصوبه ترخیص درصدی و حداقل اسناد...
بخشنامه بررسی عملکرد گمرکات اجرایی در خصوص مصوبه ترخیص درصدی و حداقل اسناد 1401/08/03 مصوبه ترخیص درصدی و حداقل اسناد...
رفع تعهد ارزی پیله وران و تعاونی مرزنشینان (تصمیمات متخذه 1401/3/17)
رفع تعهد ارزی پیله وران و تعاونی مرزنشینان (تصمیمات متخذه 1401/3/17) با توجه به اینکه تصمیمات متخذه در جلسه 1400/8/29...
امکان ثبت آماری برای کارگزار کوله بر در سامانه جامع تجارت
امکان ثبت آماری برای کارگزار کوله بر در سامانه جامع تجارت   قابل توجه کاربران سامانه جامع تجارت : امکان...

اطلاعیه ها واردات مرزنشینان و پیله وران

قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال...
قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان در اجرای اصل یکصد و...
واردات دام زنده توسط شرکتهای تعاونی مرزنشینان
واردات دام زنده توسط شرکتهای تعاونی مرزنشینان بر اساس تصمیمات متخذه در جلسه مورخ 1402/9/18 کارگروه ماده 12 قانون ساماندهی.مبادلات...
ساز و کار میزان عوارض و مالیات در مبادلات مرزنشینی تعیین شد
ساز و کار میزان عوارض و مالیات در مبادلات مرزنشینی تعیین شد در نشست علنی امروز سه شنبه – 21...
نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کاهش حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک به یک درصد...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
راهنمای فرآیند تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات  
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه.صادرات...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما