مقالات صادرات

مقالات واردات

مصالحه ریالی مانده تعهدات ایفانشده صادراتی سال ۱۳۹۷

فراهم شدن امکان مصالحه ریالی مانده تعهدات ایفانشده سال ۱۳۹۷ در سامانه جامع تجارت

📢قابل توجه کاربران محترم؛

✅ به اطلاع می‌رساند، امکان مصالحه ریالی مانده تعهدات ایفانشده سال ۱۳۹۷ در سامانه جامع.تجارت برقرار شده است. بدین منظور لازم است کاربران محترم، با مراجعه به بخش عملیات ارزی >> رفع تعهد ارزی >> درگاه.مصالحه ریالی، نسبت به پرداخت وجه المصالحه ریالی اقدام نمایند.

✅ نتیجه مصالحه.صورت گرفته *با یک روز تاخیر* به صورت.کسر از سرجمع تعهدات، در عملکرد بازگشت.ارز حاصل از صادرات از مسیر عملیات ارزی >> رفع تعهدات.ارزی >> آمار تعهدات صادراتی، قابل.مشاهده خواهد بود.

⚠️ *تذکر مهم ۱ :* با عنایت به لحاظ شدن.معاملات باز فروش ارز (اعم سامانه نیما و واگذاری.پروانه) به عنوان تعهد ایفانشده، پیشنهاد می شود قبل از اقدام به مصالحه ریالی و پرداخت وجه، نسبت به تعیین تکلیف.این دسته از معاملات خود در بخش فروش ارز (سامانه.نیما) و درخواست های موجود در کارتابل.واگذاری پروانه.صادراتی و تهاتر اقدام نموده و پس از بروزرسانی اطلاعات در بخش «آمار تعهدات.صادراتی»، اقدام به مصالحه ریالی مانده تعهدات خود نمائید.

⚠️ *تذکر مهم ۲ :* چنانچه ارز حاصل از صادرات خود را از طریق.سامانه نیما (در قالب پیش فروش) یا سامانه.سنا به فروش رسانده اید لازم است قبل از اقدام به مصالحه.ریالی و پرداخت وجه، با مراجعه به «درگاه مدیریت.مصارف پروانه های صادراتی» نسبت به تناظر رسید سنا با پروانه های صادراتی مربوطه اقدام نمائید و پس از بروزرسانی.اطلاعات در بخش «آمار تعهدات صادراتی»، اقدام به مصالحه ریالی مانده تعهدات خود نمائید. در غیر این صورت بانک مرکزی به صورت خودکار و مطابق ضوابط و مقررات مصوب.کمیته بازگشت ارز حاصل از صادرات، اقدام به تناظر آن ها با پروانه های.مجاز می نماید.

 

راهنمای کاربری درگاه مصالحه ریالی تعهدات ارزی ایفا نشده حاصل از صادرات در سامانه جامع تجارت

مقدمه

پیرو تصمیمات کمیته بازگشت ارز حاصل از صادرات، در حال حاضر امکان مصالحه ریالی مانده تعهدات ارزی ایفا نشده حاصل از صادرات سال ۱۳۹۷ از طریق سامانه.جامع تجارت فراهم شده است.

درگاه مصالحه ریالی

صادرکنندگان می توانند با مراجعه به بخش عملیات ارزی >> رفع تعهد ارزی >> درگاه مصالحه ریالی به درگاه مذکور دسترسی پیدا کنند.

درگاه مصالحه ریالی

با کلیک بر روی دکمه «مصالحه.ریالی» وارد صفحه زیر میشیم.

فراهم شدن امکان مصالحه ریالی مانده تعهدات ایفانشده سال 1397 در سامانه جامع تجارت

در این صفحه.میزان کل مبلغ.یورویی تعهدات ایفا نشده شما که مشمول.مصالحه.ریالی میباشد نمایش.داده می شود. همچنین مشخص شده که از این عدد، چه میزانی.تسویه شده و چه میزانی.باقی مانده است.

بر اساس استعلام.صورت گرفته از سامانه «سامانه یکپارچه اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری» وضعیت.تولیدی/غیرتولیدی شامل تعیین و نرخ وجه المصالحه بر اساس.مصوبه کمیته بازگشت ارز حاصل از صادرات قید شده است. به عنوان مثال نرخ وجه المصالحه مانده.تعهدات سال ۱۳۹۷ برای تولیدی ها به ازای هر یورو، ۵۵۰۰ ریال و برای غیرتولیدی ها.برابر با ۷۵۰۰ ریال میباشد.

با کلیک بر روی دکمه پرداخت و تائید پیغام.پنجره باز شده، وارد درگاه پرداخت خواهید شد.

پس از انجام پرداخت و دریافت.کد رهگیری تراکش به سامانه.جامع تجارت هدایت می شوید.

مصالحه ریالی مانده تعهدات ایفانشده سال 1397

حال اگر مجددا بر روی دکمه «مصالحه ریالی» کلیک کنید و وارد صفحه جدید شوید خواهید دید که مبلغ.تسویه نشده، متناسب با پرداخت.شما بروز شده است.

نکته ۱ :نتیجه مصالحه.ریالی صورت گرفته در آمار ایفای.تعهدات ارزی شما نزد بانک.مرکزی با یک روز تاخیر از مسیر عملیات ارزی >> رفع تعهدات ارزی >> آمار تعهدات صادراتی، قابل استعلام و مشاهده خواهد بود.

نکته ۲ :پیشنهاد می شود قبل از اقدام به مصالحه ریالی و پرداخت وجه، نسبت به تعیین.تکلیف معاملات بازخورد در بخش فروش.ارز (سامانه نیما) و درخواست های.موجود در کارتابل واگذاری پروانه.صادراتی و تهاتر اقدام نمائید و پس از بروزرسانی.اطلاعات در بخش «آمار تعهدات صادراتی،» اقدام به مصالحه ریالی مانده تعهدات خود نمائید.

درخواست هایی که در وضعیت مختومه(در بخش فروش ارز) و در وضعیت تائید شده(در درخواست های واگذاری پروانه صادراتی و تهاتر) نباشند به منزله.معاملات باز تلقی شده و توسط.بانک مرکزی به عنوان تعهد.ایفا نشده تلقی می شوند.

نکته ۳ :چنانچه ارز حاصل از صادرات خود را از طریق سامانه نیما (در قالب پیش فروش) یا سامانه.سنا به فروش رسانده اید.لازم است قبل از اقدام به مصالحه.ریالی و پرداخت وجه، با مراجعه به «درگاه.مدیریت مصارف پروانه های صادراتی» نسبت به تناظر.رسید سنا با پروانه های صادراتی مربوطه اقدام نمائید و پس از بروزرسانی اطلاعات در بخش «آمار تعهدات صادراتی،» اقدام به مصالحه ریالی مانده تعهدات خود نمائید. در غیر این صورت بانک مرکزی به صورت.خودکار و مطابق ضوابط و مقررات مصوبخ کمیته بازگشت ارز حاصل از صادرات، اقدام به تناظر آن ها با پروانه های مجاز می نماید.
با عنایت به تاخیر زمانی یک روزه بانک مرکزی در بروزرسانی.اطلاعات «مانده تعهدات ایفانشده،» در صورتی که برای هر یک از نکات ۲ یا ۳ اقدام نمودید، پرداخت مصالحه ریالی را بعد از بروزرسانی اطلاعات انجام دهید.

 

تلفن مرکز پشتیبانی سامانه جامع تجارت : ۲۷۴۷۱۰۱۰-۰۲۱

نویسنده:عطیه ناصری
کارشناس ارشد بازرگانی خارجی / مدیر روابط عمومی اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی خراسان رضوی
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
واردات طلا ، پلاتین و نقره خام از مالیات و عوارض گمرکی معاف شد معافیت واردات طلا ، پلاتین و...
تاریخ انتشار : 19 ساعت قبل
رفع ممنوعیت واردات گوشی اپل / افزایش سود بازرگانی گوشی های تلفن همراه اپل به ۹۶ درصد رفع ممنوعیت واردات...
تاریخ انتشار : 22 ساعت قبل
معرفی مراکز تجاری ایران در خارج از کشور قوانین راه اندازی مرکز تجاری ، فرم ها و معرفی مراکز فعال...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
نرخ حقوق ورودی جدید گوشی های مسافری ⭕️ طبق نامه دفتر فناوری گمرک ایران به دانشگاه تهران، محاسبات حقوق ورودی...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
امکان تعلیق (غیرفعالسازی) پرونده‌ها به منظور کاهش مصرف سهمیه 📣 قابل توجه بازرگانان محترم و کاربران سامانه جامع تجارت؛ ◀️...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
رفع اثر ممنوعیت صادرات انواع روغن خوراکی ابلاغ دادنامه هیأت عمومی دیوان عدالت اداری موضوع رفع اثر ممنوعیت صادرات انواع روغن...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما