مقالات صادرات

مقالات واردات

پرداخت ۸۰٪ علی‌الحساب مالیات بر ارزش افزوده صادرات صادرکنندگان

پرداخت ۸۰٪ علی‌الحساب مالیات بر ارزش افزوده صادرات صادرکنندگان

پرداخت ۸۰% علی‌الحساب مالیات بر ارزش افزوده صادرات صادرکنندگان 

پیرو دستورالعمل شماره ۲۰۰/۹/۵۰۳ مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۰۹ و نامه شماره ۲۳۰/۴۲۳۲/د مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۰ و با عنایت به بارگذاری درصد رفع تعهد ارزی نه ماهه سال ۱۳۹۸ صادر کنندگان در سامانه ویرایش و استخراج اطلاعات مودیان مالیاتی مقرر می دارد :

حسب اطلاعات واصله برخی از ادارات امور مالیاتی با طرح موضوعاتی غیر مرتبط از استرداد به موقع مالیات و عوارض ارزش افزوده خودداری می نمایند که این امر علاوه بر خسارت موضوع تبصره (۶) ماده (۱۷) قانون مالیات بر ارزش افزوده چالش هایی را برای سازمان و صادرکنندگان به همراه خواهد داشت.

لذا به منظور. استرداد به .موقع مالیات .و عوارض ارزش افزوده. به صادرکنندگان. اجرای بند (۳) بخشنامه. شماره ۲۰۰/۹۵/۶۳ مورخ ۱۳۹۵/۰۹/۳۰ مبنی بر. «ادارات امور مالیاتی. می بایست .در تنظیم. گزارش» نسبت. به اظهارنظر در .خصوص مالیات. و عوارض. ارزش افزوده. پرداختی بابت. نهاده های کالاهای. صادراتی. و صحت.و.اصالت صورتحساب.و اسناد و..مدارک.مرتبط اطمینان. حاصل نموده. و در موعد. قانونی، مالیات.بر ارزش افزوده. را استرداد نمایند.

.در صورتی که ادارات امور مالیاتی ظرف مدت یک ماه نسبت به استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده اقدام ننمایند. چنانچه پرونده مالیات بر ارزش افزوده آخرین سال رسیدگی شده صادرکنندگان کالا، فاقد هرگونه اعتبار غیرواقعی باشد. د ر صورت درخواست استرداد و ارائه اسناد و مدارک موضوع بند (۴) دستورالعمل، معادل ۸۰ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده مندرج در صورتحساب ارائه شده به طور علی الحساب استرداد خواهد شد و مابقی موکول به انجام بررسی های لازم و رسیدگی به دوره مالیاتی مربوط خواهد بود.

بدیهی است در صورت اطمینان از عدم صحت و اصالت مدارک، هیچگونه استردادی به صادرکنندگان کالا صورت نخواهد پذیرفت. به همین جهت می بایست نسبت به استرداد موقت معادل ۸۰ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده مندرج در صورتحساب ارائه شده و به طور علی الحساب اقدام نمایند، مجددا مورد تاکید می باشد.

همچنین به منظور تسریع در استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده به صادرکنندگان طبق نامه شماره ۲۶۰/۱۲۵/د مورخ ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ کل مبلغ مالیات و عوارض ارزش افزوده استرداد شده به.صادرکنندگان کالا، اعم از مالیات و عوارض ارزش افزوده پرداختی بابت خرید کالا از مودیان  مشمول آن استان و یا سایر استان ها انجام شود . و  پس از انجام بررسی های لازم و تایید آن توسط دفتر حسابداری، وصول و استرداد مالیاتی، از محل منابع متمرکز به حساب اداره کل امور مالیاتی متقاضی منظور خواهد شد.

مدیران کل محترم امور.مالیاتی مسئول حسن اجرای مقررات مذکور می باشند.

 

پرداخت ۸۰٪ علی‌الحساب مالیات

 
پرداخت ۸۰٪ علی‌الحساب مالیات بر ارزش افزوده صادرات صادرکنندگان
 
 
 

 

 

بخشنامه های مرتبط

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
عدم ابطال ماده ۱۹۰ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی     دانلود فایل 
تاریخ انتشار : 11 ساعت قبل
تاکید بر ضوابط صدور گاز مایع LPG الزام به ارائه گواهی بورس بین الملل انرژی نمونه برداری و تعیین ماهیت...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
سوئیفت به معنایی جامعهٔ جهانی ارتباطات مالی بین بانک: Society fo Worldwide Interbank Financial Telecommunication  در ماه مه 1973 بعنوان...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
تعرفه های گمرکی سال ۱۴۰۳ تعرفه های گمرکی سال ۱۴۰۳ ۱- تعرفه گمرکی یا تعرفه کالا چیست ؟ تعرفه (TARIFF)...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
فهرست بروز رسانی شده کالاهای مندرج در ماده ۱۸ دستورالعمل اصلاح و بهبود فرآیند های گمرکی فرآورده ها و مشتقات...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
واردات تجهیزات نیروگاه خورشیدی با ارز حاصل از صادرات عطف به نامه.شماره ۱۴۰۲/۵۳۸۷۶/۲۰/۱۰۰ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ وزیر نیرو در خصوص درخواست.امکان...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما