مقالات صادرات

مقالات واردات

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در سامانه همتا

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در سامانه همتا

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در سامانه همتا

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در سامانه همتا : در صورتی که پس از تعمیر یا تعویض تلفن همراه، شناسه IMEI  با آن تغییر کند، صاحب تلفن همراه باید به سامانه همتا مراجعه کرده و در قسمت « ثبت گوشی‌ تعمیراتی » شناسه IMEI قبلی و شناسه IMEI جدید را وارد کند.

دقت داشته باشید که تنها درصورتی که شناسه IMEI تلفن همراه قبلی ( تعمیر شده ) در کارتابل فرد قابل مشاهده باشد، فرد می‌تواند نسبت به تغییر شناسه IMEI اقدام نماید.

سامانه پس از بررسی و تائید صحت اطلاعات وارد شده، شناسه IMEI قبلی را از شبکه حذف کرده و شناسه IMEI جدید را جایگزین می‌نماید.

لازم به ذکر است درصورتی که شناسه قبلی متعلق به یک مدل تلفن همراه و شناسه جدید متعلق به یک مدل دیگر باشد، سامانه صحت اطلاعات وارد شده را تائید نخواهد کرد.

لذا باید دقت داشت که شناسه IMEI قبلی و جدید باید متعلق به یک مدل تلفن همراه باشند.

بنابراین می‌ توانید در صورت انجام موفقیت‌ آمیز فرایند ثبت تعمیری در سامانه همتا ، شناسه ( IMEI ) بعد از تعمیر را جایگزین شناسه ( IMEI ) قبل از تعمیر نمایید.

 

جهت ثبت نام / ورود به سامانه همتا کلیک کنید.

برای مشاهده اطلاعات تماس با مرکز پشتیبانی سامانه همتا کلیک کنید.

 

IMEI چیست و به چه دردی می‌خورد؟

IMEI در حقیقت مخفف عبارت “ International Mobile Equipment Identity ” یا همان « شناسه بین المللی تجهیزات موبایل » است.

تمامی دستگاه‌ هایی که قابلیت نصب سیم‌ کارت را دارند و از شبکه ارتباطات سیار استفاده می‌نمایند، حداقل دارای یک شناسه بین‌ المللی 14رقمی منحصر به فرد به نام IMEI هستند.

همانطور که گفتیم IMEI یک کد 14 رقمی است و برای دستگاه شما، منحصر به فرده، البته اگه متوجه شدید که IMEI دستگاه شما 15 رقمی است، تعجب نکنید. چون به آن دلیل است که رقم آخر کد IMEI یک گزینه امنیتی برای جلوگیری از جعل این کد است.

این شناسه بر روی دستگاه به صورت فیزیکی، سخت‌ افزاری و نرم‌ افزاری نصب و درج می‌شود.

شناسه IMEI بر روی جعبه دستگاه قابل رؤیت است و با شماره‌گیری کد #06#* بر روی صفحه نمایش تلفن همراه، نمایش داده می‌ شود.

لازم به ذکر است گوشی‌ های دو سیم کارته، دارای دو شناسه IMEI و گوشی‌ های چند سیم‌ کارته دارای چند شناسه IMEI هستند و باید دقت کرد که کد دریافتی از طریق کد دستوری #06#* با کد درج شده روی جعبه مطابقت داشته باشد.

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا - IMEI چیست و به چه دردی می‌خورد؟

IMEI دستگاه خود را چگونه پیدا کنیم ؟

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر سیستم عامل iOS : به مسیر Settings > General > About بروید.

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر سیستم عامل آندروید : وارد Settings شده و به بخش About Phone بروید.

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر دستگاه‌های سونی یا سونی‌ اریکسون قدیمی : بر روی صفحه کلید موبایل از چپ به راست * Right * Left Left * Left * را کلیک کنید.

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر دستگاه‌های بلک‌ بری یا سونی‌اریکسون‌های جدیدتر : به بخش Options و سپس Status بروید.

 

اگر می‌خواهید بدانید دقیقاً IMEI شامل چه اطلاعاتی درباره‌ گوشی شماست، می‌توانید به سایت IMEI.info مراجعه کنید.

 

شماره‌ های IMEI بسیار مهم هستند و باید حتماً آن‌ ها را در جایی یادداشت و محفوظ نگهدارید. این کدها علاوه بر کمک به برگرداندن گوشی در صورت دزدیده شدن، می‌توانند از سوء استفاده‌ های احتمالی هم جلوگیری کنند. حالا که با کد IMEI  آشنا شدید می توانید در زیر نحوه ثبت شناسه گوشی‌ های تعمیراتی به صورت تصویری را مشاهده کنید.

ضرورت یکسان بودن مدل فنی شناسه ( IMEI ) های اظهار شده در فرآیند ثبت تعمیری

لازم به ذکر است درصورتی که شناسه ( IMEI ) قبل از تعمیر، متعلق به یک مدل دستگاه و شناسه ( IMEI ) بعد از تعمیر، متعلق به مدل دستگاه دیگر باشد، سامانه همتا اطلاعات واردشده را تأیید نکرده و فرآیند ثبت تعمیری با موفقیت انجام نخواهد شد. در این حالت، شما باید به تعمیرکار دستگاه خود مراجعه نموده و از ایشان بخواهید که شناسه ( IMEI ) قبل از تعمیر را روی دستگاهتان بازگرداند.

پیش نیاز فرآیند ثبت تعمیری

دقت داشته باشید تنها درصورتی که شناسه ( IMEI ) دستگاه شما، از طریق فعالسازی دستگاه  یا افزودن دستگاه  در طرح ریجستری تحت مالکیت قطعی سیم کارت شما درآمده باشند و در کارتابل نمایش داده شوند، امکان انجام فرآیند ثبت تعمیری روی آن شناسه ( IMEI ) وجود خواهد داشت.

مرحله اول :

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر در مرحله اول، باید به درگاه اینترنتی سامانه همتا به آدرس hamta.ntsw.ir  مراجعه شود.

فرایند ثبت تعمیری فقط برای افرادی که در سایت ثبت‌نام کرده و به وسیله کد ملی وارد شوند، فعال می‌باشد. پس از انتخاب گزینه “شماره ملی” کد ملی خود را وارد می‌نمائیم و بر روی “ادامه” کلیک می‌نماییم.

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا

 
مرحله دوم :

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر در صفحه بعد رمز عبوری که در هنگام ثبت‌ نام تعریف کرده بودیم و سپس کد امنیتی نشان داده شده را وارد کرده و بر روی گزینه “ورود” کلیک می‌کنیم.

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا

مرحله سوم :

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر پس از ورود به سامانه همتا ، گزینه « ثبت گوشی تعمیراتی » را انتخاب کنید:

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا

مرحله چهارم :

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر بر روی گزینه “ایجاد” کلیک می‌کنیم.

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا

مرحله پنجم :

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر در این قسمت باید دستگاه مورد نظر خود را انتخاب نمود. همانگونه که قبلاً ذکر شد تنها می‌توان دستگاه‌هایی را انتخاب نمود که شناسه ( IMEI ) های آن قبلاً در کارتابل اضافه شده باشد.

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا

مرحله ششم :

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر پس از انتخاب دستگاه موردنظر، لازم است تا در فیلد مشخص شده شناسه ( IMEI ) جدید دستگاه تعمیر شده را وارد نمایید.

دقت داشته باشید، درصورتی که شناسه (IMEI) قبل از تعمیر، متعلق به یک مدل دستگاه و شناسه ( IMEI ) بعد از تعمیر، متعلق به مدل دستگاه دیگر باشد، سامانه همتا، اطلاعات واردشده را تأیید نکرده و فرایند ثبت تعمیری با موفقیت انجام نخواهد شد.

در این حالت، شما باید به تعمیرکار دستگاه خود مراجعه نموده و از وی بخواهید که شناسه ( IMEI ) قبل از تعمیر را روی دستگاهتان بازگرداند.

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا

مرحله هفتم :

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر در نهایت پس از اطمینان از اطلاعات وارد شده، بر روی گزینه ثبت کلیک می‌نماییم.

پس از ثبت درخواست، سامانه صحت اطلاعات وارد شده را بررسی می‌نماید و در صورت تأیید اطلاعات وارد شده، با پیام موفقیت‌آمیز بودن فرایند مواجه می‌شویم.

در این حالت درخواست به مدت 4 روز به صورت “در حال بررسی” قرار می‌گیرد.

ثبت دستگاه تعمیری در همتا

مرحله هشتم :

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر در صورتی که تا 4 روز پس از ثبت درخواست، شناسه قبلی در شبکه رؤیت نشود (دستگاه با شناسه قبلی روشن نشود) درخواست با موفقیت انجام می‌شود، در غیر اینصورت درخواست توسط سامانه به علت “رد شده به دلیل رؤیت شدن شناسه” لغو می‌شود.

ثبت دستگاه تعمیری در همتا در آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا

مرحله نهم :

همچنین در مدت این 4 روز، می‌توانید با کلیک بر روی گزینه “حذف” درخواست ثبت تعمیری خود را لغو نمائید.

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا حذف فایل

 

در ادامه جهت مشاهده و دانلود فایل pdf آموزش ثبت دستگاه تعمیری در سامانه همتا، وارد لینک زیر شوید

دانلود نسخه pdf : آموزش ثبت دستگاه تعمیری در سامانه همتا 

 

عدم امکان انجام فرایندهای سامانه همتا در هنگام ثبت تعمیری

در مدت 4 روز از زمان درخواست ثبت تعمیری تا بررسی نهایی سامانه، امکان انجام هیچ کدام از فرایندهای سامانه همتا برای شناسه قبل و همچنین شناسه بعد از تعمیر وجود ندارد و در صورت استعلام اصالت نیز با پیام “در حال انتظار برای انجام فرایند ثبت تعمیری” مواجه می‌شویم.

مراجعه به تعمیرکار جهت بازگرداندن شناسه (IMEI) قبل از تعمیر
نکته خیلی مهم :

در صورتی که در همتا نتوانستید فرایند ثبت تعمیری را با موفقیت انجام دهید، به احتمال قوی، باید به تعمیرکارتان مراجعه کنید تا شناسه (IMEI) های قبل از تعمیر را روی دستگاهتان بازگرداند، اما جهت اطمینان می توانید مشکلتان را با کارشناسان سامانه همتا در 096366 مطرح نمایید تا راهنمایی کامل تری خدمت شما ارائه گردد.

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کاهش حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک به یک درصد...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
راهنمای فرآیند تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات  
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه.صادرات...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما