مقالات صادرات

مقالات واردات

افزوده شدن فیلد حالت ثبت سفارش به اطلاعات پرونده در سامانه جامع تجارت

حالت ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت اضافه شد

حالت ثبت سفارش در سامانه تجارت به شرح زیر می باشد. قابل توجه کاربران محترم تجارت فرامرزی ؛ به اطلاع کاربران محترم می‌رساند به منظور انطباق صحیح شرایط پرونده های ثبت سفارش با حالت های مختلف قوانین و مقررات واردات کالا و در نتیجه افزایش شفافیت و کاهش احتمال بروز اشتباه در زمان بررسی درخواست های مجوز ارزی توسط سازمان‌های مجوزدهنده ، فیلد اطلاعاتی جدیدی تحت عنوان « حالت ثبت سفارش » در سامانه تجارت ایجاد گردیده است که از این پس می‌باست در زمان ایجاد پرونده توسط کاربران تکمیل گردد.

 

جهت ثبت نام / ورود به سامانه جامع تجارت کلیک کنید.

برای مشاهده اطلاعات تماس با مرکز پشتیبانی سامانه جامع تجارت کلیک کنید.

 

مقادیر مجاز برای فیلد « حالت ثبت سفارش » عبارت اند از: 
  • نیاز تولید خود
  • قرارداد با دستگاه‌های اجرایی
  • هیچ کدام
 

در صورتی که مالک پرونده دارای واحد تولیدی بوده و قصد داشته باشد کالاهای پرونده را تماما جهت رفع نیازِ واحد تولیدی خود ثبت سفارش « آموزش صفر تا صد ثبت سفارش کالا در سامانه جامع تجارت » نماید، می‌بایست مقدار « نیاز تولید خود » را برای فیلد حالت ثبت سفارش انتخاب نماید.

در صورتی که مالک پرونده با یکی از دستگاه‌های اجرایی قرارداد داشته باشد و قصد داشته باشد کالاهای پرونده را تماما جهت انجام قرارداد مذکور ثبت سفارش نماید، می‌بایست مقدار « قرارداد با دستگاه‌های اجرایی » را انتخاب نماید. لازم به ذکر است در صورت انتخاب این مقدار، مستندات و مدارک قرارداد با دستگاه اجرایی مربوطه می‌بایست در بخش مستندات پرونده بارگذاری گردد.

در غیر اینصورت بایستی مقدار فیلد حالت ثبت سفارش، « هیچ کدام » انتخاب شود. در این حالت اگر کالاهای پرونده جزو فهرست کالاهای خاص ( فهرست پیوست ) باشد، لازم است فرم تعهدنامه مربوطه ( فرم پیوست ) تکمیل و توسط مالکان پرونده ثبت محضری و تصویر آن پیوست پرونده گردد.

مقدار پیش‌فرض فیلد « حالت ثبت سفارش » برای تمامی پرونده‌ها، « هیچ کدام » خواهد بود اما کاربر می‌تواند نسبت به تغییر مقدار این فیلد اقدام نماید.

 

نکته

لازم به ذکر است پس از تکمیل فرآیند ثبت پرونده  ، امکان ویرایش حالت ثبت سفارش انتخاب شده وجود نخواهد داشت ، لذا لازم است کاربر در انتخاب مقدار این فیلد دقت نماید.

 

در صورتی که کالاهای پرونده در فهرست کالاهای خاص و جزو دسته « مقطوعات چوبی » قرار گرفته باشند، کاربر می‌بایست حداقل 40 درصد ارزشی این کالاها را حداکثر ظرف مدت دو ماه پس از ترخیص ، در بخش داخلی سامانه جامع تجارت ( طرح افق ) ثبت و به تأیید خریدار برساند. در غیر این صورت کاربر در زمان ثبت پرونده جدید در سامانه جامع تجارت دچار مشکل خواهد شد.

 

 

فایل های پیوست

 

مطالب بیشتر در خصوص سامانه

 

جهت مشاهده و ثبت نام در دوره های آموزشی صادرات و واردات و ترخیص کالا کلیک کنید.

 

 

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کاهش حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک به یک درصد...
تاریخ انتشار : 23 ساعت قبل
راهنمای فرآیند تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات  
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه.صادرات...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما