صادرات کیوی ایران به هند مجاز شد
صادرات کیوی ایران به هند مجاز شد
⚠️ پیرو بخشنامه جدید قرنطینه نباتی کشور هند واردات کیوی از ایران طی رعایت اصول و شرایط زیر مجاز می باشد :
با دقت بیشتری بارگیری کنید و سهل انگاری نکنید …
⛔️ عدم وجود آفات زیر 👇
- میوه ها عاری از آفت مگس میوه مدیترانه ای Mediterranean fruit fly
- عاری از آفت کرم خوشه خوار انگور lobesia botrana به صورت تخم یا لارو روی میوه ها
- عاری از آفت بید یا شب پره انگور اروپایی European Grapevine Moth به صورت لارو یا تخم گذاری آفت روی میوه ها
- پوسیدگی انتهای ساقه میوه کیوی Diaporthe actinidiae (Stem-end rot of Kiwi fruit)
- کپک خاکستری Botrytis cinerea (Grey mold)
- بیماری پوسیدگی طوقه گوجه فرنگی (Phytophthora cryptogea (Tomato foot
- بیماری پوسیدگی ریشه Phytophthora megasperma (Root rot)
- بیماری شانکر یا لکه برگ گوجه فرنگی
🔴 تمامی بیماری ها با عامل یا منشاء ویروس و باکتری و تخم و لارو که ممکن است از طریق صادرات.میوه کیوی به قرنظینه کشور مقصد وارد شود جلوگیری میشود در صورت مشاهده تمامی محموله ها برگشت و از واردات میوه از کشور مبدا جلوگیری میشود🔴
⛔️ سعی کنید حتی المقدور از کانتینر های یخچال داری استفاده کنید که برای حمل گوجه فرنگی استفاده نمی شود و در صورت استفاده کانتینر یخچالدار را قبل از بارگیری شستشو و ضد عفونی کنید ⛔️
……………………………………
⛔️ قرنطینه
۱-درمان سرد قبل از حمل و حین حمل بارگیری به کشور مقصد هند در دمای صفر درجه سانتی گراد یا کمتر به مدت ۱۳ روز
یا
۰.۵۵ درجه سانتیگراد یا کمتر به مدت ۱۴ روز
یا
۱.۱ درجه سانتیگراد به مدت ۱۸ روز
⚠️یخچال حمل کننده میوه کیوی باید برای جلوگیری از وجود مگس مدیترانه ای تحت بخور متیل بروماید قرار بگیرد به صورت ۳۲گرم بر متر مکعب به مدت ۳ساعت ۳۰ دقیقه در دمای ۲۱ درجه سانتیگراد یا معادل آن
……………………………………
📦 بسته بندی
میوه کیوی تحت بسته بندی استاندارد بسته بندی و ارسال شود
کد واحد تولید PUC
کد شرکت بسته بندی PHC
در گواهی بهداشت گیاهی PSC
صادر توسط کشور مبدا تایید شود .