مقالات صادرات

مقالات واردات

راهنمای ابطال درخواست تخصیص ارز

راهنمای ابطال درخواست تخصیص ارز

واردکنندگانی که از سوی وزارت صمت اجازه واردات دارند پس از ایجاد درخواست تخصیص ارز، این امکان وجود دارد تا در صورت صلاحدید درخواست تخصیص ارز را ابطال و به سامانه جامع ارزی بانک مرکزی ارسال کنید. توجه فرمایید تنها زمانی میتوانید این درخواست را ابطال کنید. که وضعیت آن در حالتهای ((تخصیص یافته ))، یا (( آماده برای تخصیص )) و با وضعیت فعالیت  اتمام  باشد.  همچنین توجه نمایید، درصورتیکه درخواست تخصیص ارز دارای (( تامین )) یا (( گشایش اعتبار )) باشد، امکان ابطال وجود نخواهد داشت. مراحل ابطال درخواست تخصیص ارز به صورت زیر است:

گام اول

پس از ورود به حساب کاربری در سامانه جامع تجارت با انتخاب نقش بازرگان(حقیقی، حقوقی) یا نماینده بازرگان، از منوی سمت راست، عملیات. ارزی، مدیریت عملیات ارزی بانکی گزینه (( درخواست تخصیص ارز )) را انتخاب کنید .

گام دوم

با انتخاب گزینه (( جزییات )) درخواست موردنظر، وارد صفحه جزئیات درخواست شوید.

گام سوم

گزینه (( ابطال )) را از پایین صفحه انتخاب کنید .

گام چهارم

درصورتیکه از ابطال درخواست مطمئن هستید با انتخاب (( تایید )) فرآیند ابطال را نهایی و منتظر مشاهده نتیجه باشید.

گام پنجم

نتیجه ابطال ثبت شده میتواند یکی از حالتهای زیر باشد:

تأیید ابطال توسط بانک مرکزی

درصورتیکه بانک مرکزی درخواست ابطال شما را تائید کند، پیغام زیر را دریافت خواهید کرد. در این صورت درخواست تخصیص ارزجهت تأیید ابطال در کارپوشه کاربر بانک عامل در سامانه جامع ارزی قرارگرفته است. در این حالت بعد از بسته شدن صفحه، درخواست شما در منوی اصلی با وضعیت (( منتظر بررسی بانک )) نمایش داده میشود.

رد ابطال توسط بانک مرکزی

درصورتیکه بانک مرکزی ابطال درخواست شما را رد کند پیغام زیر را دریافت خواهید کرد. در این پیغام علت رد بیانشده توسط بانک مرکزی نیز به شما نمایش داده خواهد شد و بعد از بسته شدن صفحه، درخواست شما در منوی اصلی با همان وضعیت اولیه نمایش داده میشود

عدم ارسال ابطال در این لحظه

درصورتیکه امکان ارسال ابطال در این لحظه وجود نداشته باشد، پیغام زیر را دریافت خواهید کرد. در این حالت بعد از بسته شدن صفحه، درخواست شما در منوی اصلی با وضعیت (( منتظر ارسال به بانک )) نمایش داده میشود. پس از گذشته زمان مناسب و ارسال درخواست توسط سیستم، شما میتوانید با مراجعه به منوی اصلی و انتخاب جزئیات مربوط به درخواست نتیجه تأیید یا رد شدن ابطال ازنظر بانک مرکزی را مشاهده کنید .

گام ششم

همانطور که گفته شد، بعد از ابطال درخواست توسط شما، درخواست تخصیص ارز در کارپوشه بانک عامل در سامانه جامع ارزی قرار میگیرد. درصورتیکه بانک عامل ابطال را نپذیرید، وضعیت درخواست در منوی اصلی با همان وضعیت قبل از ابطال نمایش داده میشود و اگر درخواست شما توسط بانک عامل پذیرفته شود در منوی اصلی دارای وضعیت (( ابطال )) خواهد بود . در مدتزمانی که ابطال درخواست تخصیص ارز منتظر تأیید بانک عامل باشد شما میتوانید با مراجعه به منوی اصلی، با انتخاب (( جزییات )) مربوط به درخواست، وارد صفحه جزئیات درخواست شوید و با انتخاب (( انصراف از ابطال )) فرآیند ابطال تخصیص ارز را متوقف کنید. توجه داشته باشید در صورت انجام این کار درخواست شما به وضعیت قبل از ابطال خواهد رفت.

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ابلاغ سهمیه مسافری سال 1403 به مناطق آزاد تجاری-صنعتی ابلاغ سهمیه مسافری سال 1403 مناطق آزاد تجاری صنعتی بصورت علی...
تاریخ انتشار : 1 ساعت قبل
فیلم آموزشی نحوه تخصیص ارز برای واردات در سال 1403
تاریخ انتشار : 22 ساعت قبل
لزوم صدور گواهی مبدا برای محصولات سبزی و صیفی با عنایت به جلسه شورای.معاونین مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۱۹ و مصوبات جلسه روز...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
جزئیاتی از شیوه جدید رفع تعهد ارزی/ صادرات تا سقف یک میلیون دلار از رفع تعهد ارزی معاف می شود...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
سیستمی شدن تبصره های 1و 2 ذیل بند 2 ماده 38 آیین نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات در سامانه...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
“آشنایی با اتاق تعاون ایران ”اتاق تعاون به عنوان عالیترین نهاد مردمی بخش تعاونی کشور تمامی مساعی خود را برای...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما