تصمیم گیری در خصوص تامین مواد اولیه صنایع فولادی و تعیین قیمت محصولات سنگ آهن

اگر میخوای این اطلاعات برات ایمیل بشه و از تخفیفات و خدمات کاربردی ما استفاده کنی حتما یک سری به اشتراک ویژه بزن

فهرست مطالب

تصمیم گیری در خصوص تامین خوراک واحد های زنجیره فولاد

تصمیم گیری در خصوص تامین مواد اولیه صنایع فولادی و تعیین قیمت محصولات سنگ آهن را در بخشنامه زیر بررسی نمایید.

 

 

متن مصوبه


مدیران محترم شرکت های معدنی و صنعتی تولید کننده محصولات سنگ آهن ( برابر لیست پیوست )

موضوع : تصمیم گیری در خصوص تأمین خوراک واحد های زنجیره فولاد و تعیین قیمت محصولات سنگ آهن

با سلام و احترام

با توجه به اولویت تأمین مواد اولیه مورد نیاز واحد های فعال داخلی ، از تاریخ ۱۵/۵/۹۸ تا اطلاع ثانوی صادرات محصولات سنگ آهن ( کلوخه ، دانه بندی ، کنسانتره و گندله ) توسط واحدهای مندرج در لیست پیوست ( به صورت مستقیم یا غیر مستقیم ) پس از عقد قرار دادهای تجاری با مصرف کنندگان داخلی برابر سهمیه های اعلامی در جداول پیوست و تامین نیاز کامل آن ها میسر و مجاز خواهد بود .

 

درباره وزارت صمت بیشتر بدانیم :
 

برای مشاهده آخرین اخبار مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت و معدن و تجارت به لینک زیر مراجعه نمایید :

 

مقتضی است اقدامات لازم در خصوص قراردادهای تامین داخل معمول و کلیه فروش های صادراتی خود را اعم از فروش مستقیم و یا تهاتر طوری مدیریت نمایند که اظهار نامه های گمرگی پس از اخذ مجوز از وزارت متبوع تحویل گمرک شود .

بدیهی است مسئولیت هر گونه ناهماهنگی در حمل کالا به مبادی صادراتی دموراژ کشتی یا جرایم گمرکی و بندری با شرکت های مربوط خواهد بود .

تاکیدا توجه داشته باشید که مجوزهای صادراتی پس از ارسال قراردادهای تامین داخل صادر خواهد شد و لاغیر .

ضمناً با عنایت به جلسه مورخ ۲۴/۴/۹۵ با شرکت های بزرگ معدنی و فولادی و انجمن فولاد ، سقف قیمت های توافقی محصولات سنگ آهن به شرح جدول زیر بوده و تامین خوراک واحد ها در زنجیره فولاد برابر جداول توازن محصولات سنگ آهن ( کنسانتره ، گندله ) به پیوست اجرای می گردد .

لازم به ذکر است رعایت و اجرای مصوبات جلسه ( قیمت و سهمیه ) به منظور تنظیم بازار در زنجیره فولاد در راستای سیاست های دولت الزامی است . /س

 

محصول
سقف قیمت
کنسانتره۱۶% قیمت شمش فولاد خوزستان
گندله آهن۲۳.۵% قیمت شمش فولاد خوزستان
آهن اسفنجی۵۰% قیمت شمش فولاد خوزستان

 

شرکت های معدنی و صنعتی تولیدکننده محصولات سنگ آهن ( کلوخه ، دانه بندی ، کنسانتره و گندله )

 

ردیف
واحد تولیدی
ردیف
واحد تولیدی
۱شرکت اپال پارسیان سنگان۱۰شرکت معدنی توسعه ملی
۲شرکت احیای سپاهان۱۱شرکت معدنی صبا نور
۳شرکت آریا جنوب ایرانیان۱۲شرکت معدنی و صنعتی چادرملو
۴شرکت سنگ آهن مرکزی ( بافق )۱۳شرکت معدنی و صنعتی گل گهر
۵شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان۱۴شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین
۶شرکت فکور صنعت ( زرند )۱۵شرکت میدکو
۷شرکت فولاد خراسان۱۶شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران
۸شرکت قائم امید نور۱۷شرکت مجتمع سنگ آهن سنگان
۹شرکت مادکوش۱۸ 

 

 

 
 
اشتراک گذاری :
Email
WhatsApp
Telegram
output-onlinejpgtools
نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اقلام وارداتی مشمول پرداخت نیم در هزار پسماند ضمن ارسال نامه شماره 9351/360/1405 به تاریخ 1405/03/20 دفتر مدیریت پسماند سازمان...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت به اطلاع می‌رساند پیرو تصمیم وزارت صمت، سهمیه‌ بازرگانی تابستان سال ۱۴۰۵ این...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
هفت ردیف به فهرست نهایی کد تعرفه های مشمول تسهیلات ترخیص درصدی پیرو بخشنامه شماره ۱۴۰۵/۴۶۳۵۷۲ مورخ ۱۴۰۵/۰۴/۱۰ به پیوست...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
امکان ثبت سفارش واردات کانتینر با نوع عملیات ارزی بدون انتقال ارز قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت؛ به...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
گمرک بازرگان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودرو پیرو بخشنامه شماره ۱۲۴/۹۴/۷۵۴۸۰ مورخ ۱۳۹۴/۴/۲۴ و با توجه به...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
ممنوعیت ترخیص برنج در فصل برداشت به استناد مفاد قانون اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی مجلس شورای و...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
تسهیل در صدور حواله ارزی بابت کالاهای اظهار شده در گمرک صرف نظر از مهلت اعتبار ثبت سفارش پیرو بخشنامه...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
تعیین تکلیف رویه های گمرکی مهلت دار پس از انقضای مهلت مقرر با توجه به اهمیت تعیین تکلیف وسایل نقلیه...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
تخلف بودن عدم پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ناشی از تاخیر واردکنندگان در انجام تعهدات ارزی مقدمه جلسه هیأت عمومی...
تاریخ انتشار : 3 هفته قبل
نرخ ارز در محاسبه بهای تمام شده و مالیات در واردات بدون انتقال ارز با توجه به اینکه براساس اطلاعات...
تاریخ انتشار : 3 هفته قبل

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات ثبت محتوا همکار  

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق معنوی اطلاعات قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه همکاران 

ضمن قدردانی از همراهی و پیوستن به  خانواده بزرگ آیکسپورت بعنوان همکار  قوانین و مقررات همکاری با وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

  • همکار می بایست دارای تخصص و تجربه کافی مرتبط به گروه اعلامی خود باشد ، لیکن در صورتی که مشخص گردد همکار دارای تخصص مرتبط نبوده و یا از سوی کاربران شکایتی مبنی بر عدم داشتن تخصص و درج محتوای غلط در حوزه اعلامی مشخص گردد ، وب سایت در راستای حقوق کاربران خود حق قطع همکاری و حذف پروفایل همکار را دارد
  • همکار می بایست تمام توان و تلاش خود را جهت ارائه خدمات و اطلاعات معتبر و قانونی به کاربران وب سایت بعمل آورد ، لیکن روابط کاری فی مابین مشتریان و همکار هیچ ارتباطی با وب سایت ایکسپورت نداشته و طرفین می بایست تمامی دقت خود را جهت همکاری بعمل اورند
  • همکار صرفا می تواند موضوع همکاری را بعنوان یک پروفایل در وب سایت معرفی نماید و این همکاری حق مالکیتی بر وب سایت برای همکار ایجاد نمی کند .
  • همکار می بایست خدمات ، اطلاعات و اقدامات خود را در قالب قوانین جمهوری اسلامی ایران ارائه نماید و در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قوانین جاری وب سایت محق به قطع همکاری می باشد .
  • همکار می بایست نسبت به تخفیف اعلام نموده به مشترکین ویژه وب سایت متعهد باشد ، در صورت اعلام گزارش نسبت به عدم اختصاص این تخفیف ضمن تذکر به همکار در صورت استمرار در این امر وب سایت حق دارد اشتراک همکار را لغو نماید .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه کاربران

ضمن قدردانی از همراهی خانواده بزرگ آیکسپورت جهت اطلاع شما قوانین و ملاحظات وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

قوانین ، بخشنامه ها ، اطلاعیه ها و بطور کلی اطلاعات و مشخصات ارائه شده در وب سایت ایکسپورت از طرق زیر جمع اوری و ارائه می گردد

1- اطلاعاتی که توسط سازمانهای دولتی و نهاده های وابسته بصورت بخشنامه ، اصلاحیه ، اطلاعیه و اموزش ارائه می گردد.

2- اطلاعاتی که از سوی متخصصین و مشاورین وب سایت ارائه می گردد.

3- محصولات ، رویدادها و قابلیت های که از طریق متخصصین و مشاورین وب سایت عرضه می گردد

از این رو وب سایت آیکسپورت هیچ مسوولیتی در قبال صحت و استناد اطلاعات و محتوا ارائه شده در بخش های دولتی و همچنین صحت و سطح کیفیت خدمات و قابلیت ها از سوی متخصصین و شرکتهای معرفی شده و همچنین خدمات و رویدادهای مرتبط ندارد . ولی با هدف رائه خدمات بهتر و آگاه‌سازی مشتریان، خود را در سنجش صحت و استناد و بروزرسانی مداوم اطلاعات و محتویات متعهد می‌داند.

وب سایت ایکسپورت به هیچ وجه اطلاعات منحصر بفرد کاربران را به اشخاص و طرفین غیر، واگذار نخواهد کرد و ضمنا با استفاده از آخرین فن آوری ها متعهد است حتی المقدور از حریم شخصی کاربران دفاع کند.

مالکیت معنوی محتویات اختصاصی وب سایت ایکسپورت که تدوین و منتشر شده است شامل قانون حق تکثیر بوده و متعلق به این وب سایت می باشد.

قوانین و مقررات ثبت رویداد همکار

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق مخاطبین وب سایت ،  قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

تماس با ما