خدمات تخصصی

مقالات تخصصی

ارزش صادرات گیاهان دارویی مرتعی به ۱۰۰ میلیون دلار رسید

ارزش صادرات گیاهان دارویی مرتعی به ۱۰۰ میلیون دلار رسید

ارزش صادرات گیاهان دارویی مرتعی به ۱۰۰ میلیون دلار رسید : مدیرکل دفتر امور مرتع سازمان جنگل‌ها ، مراتع و آبخیزداری کشور ارزش صادرات گیاهان دارویی وحشی داخل مراتع و جنگل‌ های کشور را حدود ۱۰۰ میلیون دلار اعلام کرده است.

ترحم بهزاد روز سه شنبه در حاشیه همایش روسای مراتع ادارات کل منابع طبیعی شمال کشور ( خراسان شمالی ، گلستان ، گیلان ، منطقه ساری و نوشهر )  همچنین از رشد سه برابری ارزش صادرات گیاهان دارویی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

وی گیاهان دارویی مرتعی ( وحشی ) صادراتی را شامل گل گاوزبان ، گل وشا ، کتیرا ، گلرنگ ، سبلان و گونه های دیگری معرفی کرد که تعدادشان به بیش از ۷۰  می رسد.
بهزاد وضعیت مناسب جوی سال زراعی گذشته را عامل اصلی در افزایش میزان برداشت گیاهان دارویی مرتعی اعلام کرد و توضیح داد : در نیمه نخست سال جاری یک هزار و ۵۰۰ تن انواع گیاهان دارویی در مراتع کشور برداشت شد.

رویش هشت هزار و ۴۰۰ گونه گیاهان دارویی در کشور

مدیرکل دفتر امور مرتع سازمان جنگل ها و مراتع کشور با اعلام این که حدود هشت هزار و ۴۰۰ گونه از گیاهان دارویی در ایران وجود دارد ، گفت که ۲ هزار و ۳۰۰ گونه از این تعداد گیاهان دارویی مرتعی و یک هزار و ۷۲۸ گونه از گیاهان دارویی تولیدی در مرتع کل کشور نیز بومی ایران است.
وی افزود : تاکنون برای شناسایی  ۷۰ گونه از گیاهان دارویی مرتعی کلاس های آموزشی برای مرتع داران برگزار شد.
بر اساس آمارهای جهانی اکنون میزان تجارت جهانی گیاهان دارویی بیش از ۱۰۷ میلیارد دلار است که طبق پیش بینی انجام شده ، این رقم تا سال ۲۰۲۵ به بیش از ۴۵۰ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.


گزارش های رسمی کشور هم نشان می دهد که سالانه بیش از ۱۷ میلیون و ۱۵۴ هزار و ۴۶۷ کیلوگرم انواع گیاهان دارویی در قالب ۲۰۹ شرکت تعاونی بخش کشاورزی با اشتغالزایی ۱۰۲ هزار و ۸۸۰ نفر در کشور تولید می شود.

 

مقالات مرتبط

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مستثنی شدن ثبت‌سفارش‌های دارای تخصیص ارز از بررسی سیستمی سهمیه واردات 📢قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت؛ ✅ به...
تاریخ انتشار : 20 ساعت قبل
تغییر در نحوه ارسال ثبت سفارش به گمرک برای تخصیص‌های در صف سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه‌ای موضوع تغییر...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
مهلت رفع تعهد ارزی ۱۴۰۲ تا پایان تیر ۱۴۰۳ تمدید شد 👈بر اساس مصوبه جدید دولت، صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
اصلاح عوارض جو وارداتی پیرو ابلاغیه شماره ١۴٠٣/۵۴۶۹۸٢ مورخ ١۴٠٣/٠۴/٢٠ موضوع عوارض جداول ۵ و ١۶ قانون بودجه سال ١۴٠٣...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
شرایط قرنطینه ای واردات ریشه خشک پنجه شیطان از کشور نامیبیا و گیاه خرد شده کاکائو از کشور چین ضمن...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
اصلاح دستورالعمل ضمانت نامه های بانکی 🟠تعدیل حد ضمانتنامه های بانکی به جهت تأمین حقوق ورودی به مبلغ بیش ۱.۵...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما