خدمات تخصصی

مقالات تخصصی

ساز و کار اخذ مابه التفاوت نرخ ارز

.اخذ مابه التفاوت نرخ ارز گروه کالایی که از یک به دو تغییر می یابد

ساز و کار اخذ مابه التفاوت نرخ ارز : وزارت صمت در نامه ای به سازما صمت استان ها ، نامه شماره ۶۰/۱۵۴۴۱۸ بانک مرکزی ، مبنی بر ساز کار اخذ مابـه التفاوت نرخ ارز برای کالاهایی که گروه کالایی آن ها از یک به دو تغیریافته را اعلام میدارد .

متن نامه شماره ۶۰/۱۵۴۴۱۸

سازمان : صنعت ، معدن و تجارت
تاریخ : ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
شماره : ۶۰/۱۵۴۴۱۸

موضوع : ساز و کار اخذ مابـه  التفاوت نرخ ارز برای کالاهایی که گروه کالایی آنها از یک به دو تغییر می یابد

با سلام و احترام 
به پیوست تصویر نامه شماره ۱۶۱۰۹۳/۹۸ مورخ ۱۳/۰۵/۱۳۹۸ بانک مرکزی ج.ا.ایران. در خصوص. ساز و کار. اخذ مابـه التفاوت. نرخ ارز برای. کالاهایی. که گروه کالایی. آنها از یک به دو تغییر می یابد. ارسال می گردد.

خواهشمند است مراتب را یادداشت و به متقاضیان اطلاع رسانی گردد

سازمان صنعت معدن و تجارت ۳۱ استان و جنوب استان کرمان با سلام و احترام به پیوست تصویرنامه شماره ۹۸/۱۶۱۰۹۳ مورخ ۹۸/۵/۱۳ بانک مرکزی ج.ا.ایران. در خصوص ساز و کار .اخذ مابه التفاوت. نرخ ارز برای. کالاهایی که گروه .کالایی آنها از یک. به دو تغییر کرده است. ارسال می گردد. خواهشمند است مراتب را یادداشت و به متقاضیان اطلاع رسانی گردد.

سعید عباسپور – مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات متن نامه شماره ۹۸/۱۶۱۰۹۳ مورخ ۹۸/۵/۱۳ بانک مرکزی ج.ا.ایران در راستای اجرای مصوبه های شماره ۲۲/۱۰۰۷/م/۹۸ مورخ ۱۳۹۸/۳/۱۹ و شماره ۶۰/۱۰۰۴۴۹ مورخ ۱۳۹۸/۴/۹ کار گروه تنظیم بازار ، ساز و کار اخذ مابه التفاوت نرخ ارز به طور کلی برای کالاهایی که گروه

کالایی آنها از گروه ۱ به گروه ۲ تغییر می یابد به شرح ذیل اعلام می گردد :

۱ – در مواردی که گروه کالایی از تاریخ ۱۳۹۸/۳/۱۸ از گروه کالایی یک به گروه کالایی دو  تغییر یافته و تأمین ارز بابت کالای مربوطه به نرخ رسمی (۴۲.۰۰۰ ریال به ازاء هر دلار ) انجام پذیرفته است ، مقتضی است با اخذ تعهد نامه از وارد کننده مبنی بر پذیرش پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز مربوطه به صورت علی الحساب معادل چهل و هشت هزار ( ۴۸.۰۰۰ ) ریال به ازای هر دلار ( متناسب نسبت به دیگر ارزها ) بر مبنای نرخ روز تأمین ارز محاسبه و با رعایت سایر مقررات صادرات و واردات نسبت به صدور اعلامیه تأمین ارز به عنوان گمرک جمهوری اسلامی ایران ( مجوز ترخیص کالا ) اقدام نمایند . پرداخت مابه التفاوت مذکور حداکثر ظرف مهلت شش ماه از تاریخ ترخیص به آن بانک جهت واریز به حساب خزانه داری کل کشور بابت رفع تعهد ارزی ( علاوه بر ارائه پروانه گمرکی مطابق ) الزامی خواهد بود .

در صورتی که واردکننده از پرداخت مابه التفاوت مزبور اجتناب نماید ، لازم است ضمن معرفی واردکننده به سازمان تعزیزات حکومتی ، مراتب را به این بانک ( بانک مرکزی ج.ا.ا ) نیز منعکس نموده تا از تخصیص و تأمین ارز برای موارد آتی جلوگیری گردد .

ضمناً آن بانک می بایست وجوه مابه التفاوت دریافتی را بلافاصله به حساب شماره شبای ۷۶۰۱۰۰۰۰۴۰۰۱۰۰۰۹۱۰۰۱۷۸۰۶ IR خزانه داری کل کشور نزد این بانک واریز نمایند . در این ارتباط لازم است آمار اطلاعات فوق در لبه ی مابه التفاوت سامانه تأمین ارز ثبت گردد .

تبصره :

تبصر ه ۱ ) در خصوص واردات گوشت قرمز ، کاغذ ، کره خوراکی ، حبوبات و چای بخشنامه شماره ۹۸/۱۵۶۴۲۱ مورخ ۱۳۹۸/۵/۹ این اداره ملاک رسیدگی و اقدام جهت اخذ مابه التفاوت نرخ ارز می باشد .

تبصر.ه ۲ ) کلیه بذور به استثناء بذر گوجه فرنگی و بذر پیاز از تاریخ ۱۳۹۸/۲/۲۹ مشمول پرداخت مابه التفاوت ارز می باشند .

۲ – در خصوص موارد تأمین ارز شده به نرخ های کمتر از چهل و دو هزار ( ۴۲.۰۰۰ ) ریال می بایست مابه التفاوت معادل ریالی ارز تأمین شده تا مبلغ چهل و دو هزار ( ۴۲.۰۰۰ ) ریال به ازای هر دلار قبل از صدور اعلامیه تأمین ارز از متقاضی اخذ به حساب فوق الذکر واریز گردد و متعاقباً اقدام وفق بند یک فوق صورت پذیرد .

۳ – برای موارد مشمولی که اعلامیه تأمین ارز آن ها بر مبنای نرخ رسمی قبل از ابلاغ این بخشنامه صادر گردیده ( فارغ از ترخیص یا عدم ترخیص کالا ) رفع تعهد ارزی منوط به پرداخت مابه التفاوت مبلغ چهل و هشت هزار ( ۴۸.۰۰۰ ) ریال به ازای هر دلار خواهد بود .

۴ – رفع تعهد ارزی و آزادسازی وثایق واردکنندگان کالا ها متعاقب ” ابلاغ مصوبه هیأت دولت ” و ” اعلام مبلغ قطعی مابه التفاوت از سوی این بانک ” و ” تسویه ریالی با متقاضی ” خواهد بود. .

۵ – در موارد مشمول این ابلاغیه در صورت ارایه اسناد پس از مهلت مقرر ، اخذ مابه التفاوت نرخ ارز وفق بند ۴ از نامه عمومی شماره ۹۷/۴۵۱۸۶۹ مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۱۸ موضوعیت نخواهد داشت .

 

 

فایل نامه شماره ۶۰/۱۵۴۴۱۸ وزارت صنعت ، معدن و تجارت در تاریخ ۱۳۹۸/۰۶/۰۴

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اصلاح دستورالعمل ضمانت نامه های بانکی 🟠تعدیل حد ضمانتنامه های بانکی به جهت تأمین حقوق ورودی به مبلغ بیش ۱.۵...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
آیین نامه اجرایی واردات خودروهای کارکرده 🔹سن خودروها باید بین ۳ تا ۵ سال باشد. 🔹خودرو بدون ثبت سفارش اجازه...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
ممنوعیت صادرات آرد ذرت و بلغور ذرت با توجه به شمولیت ارز حمایتی برای واردات ذرت، به استناد مفاد بند...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
*شماره تعرفه های مجاز برای ثبت‌سفارش توسط بازرگانان و واحدهای تولیدی وزارت صمت* 📣 قابل توجه کاربران محترم.سامانه جامع تجارت...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
فهرست ماشین آلات راهسازی معدنی دارای تاییدیه – ویرایش تیر ماه ۱۴۰۳ یادآوری ۱ – در صورتی که ماشین راه...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
اعمال شماره‌تعرفه‌ها و مجموعه‌ اعداد سال جدید (۱۴۰۳) بر روی خدمت “طقبه‌بندی سیستم هماهنگ‌شده تعرفه” و “نگاشت شماره تعرفه” 📢...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما