تاکید بر لزوم پیگیری اعلام خروج اظهارنامه های صادراتی ۱۴۰۰/۱۲/۲۵  

تاکید بر لزوم پیگیری اعلام خروج اظهارنامه های صادراتی ۱۴۰۰/۱۲/۲۵  

تاکید بر لزوم پیگیری اعلام خروج اظهارنامه های صادراتی 

پیرو بخشنامه های منتهی اظهارنامه های صادراتی به بخشنامه شماره ۱۶۴۴۰۴۳ مورخ ۹۹/۱۲/۲۷ و همچنین بخشنامه های محرمانه مربوطه، موضوع تأکید بر لزوم پیگیری اعلام خروج کالاهای صادرات قطعی، مقتضی است موارد ذیل به صورت مستمر تحت پیگیری توأمان گمرکات مبدأ و مرز خروج اظهارنامه های صادراتی قرار گیرد:

  1. گمرکات مبدأ موظفند. نسبت به بررسی و تعیین تکلیف کلیه ردیف های صادراتی اعلام خروج نشده (ثبت خروج، ابطال و یا پیگیری قضایی با هماهنگی واحدهای مربوطه و با رعایت بخشنامه ۶/۱۰۲/۲۲۶۰۶۷ مورخ ۹۵/۱۲/۳ مرکز مبارزه با جرایم. سازمان یافته) مربوط به. سنوات قبلی (بخشنامه محرمانه منتهی به شماره ۷/۵/۹۱۲/۱۰۵/۲۱۶۱۰/م مورخ ۹۹/۷/۳۰ ) اقدام و از نتیجه، این دفتر. را مطلع نمایند. (بدیهی است عدم پاسخگویی. به منزله اعلام خروج کلیه اظهارنامه های صادراتی سنوات قبل در آن گمرک می باشد.).

در ادامه می خوانید ..

  1. گمرکات مبدأ موظفند تا حصول نتیجه نسبت به پیگیری و تعیین تکلیف وضعیت .کلیه اظهارنامه های. صادراتی (ثبت خروج، ابطال. و یا پیگیری قضایی با هماهنگی واحدهای مربوطه و با رعایت بخشنامه ۶/۱۰۲/۲۲۶۰۶۷ مورخ ۹۵/۱۲/۳ مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته) مربوط به.سال جاری.اقدام و از نتیجه، این دفتر را.مطلع نمایند. (بدیهی است عدم پاسخگویی به منزله اعلام خروج کلیه اظهارنامه های صادراتی سال جاری در آن گمرک می باشد.).
  2. لازم است گمرکات مبدأ صادرات در خصوص اظهارنامه های صادراتی، پس از انجام تشریفات صادرات، ظرف مدت حداکثر یک هفته .نسبت به پیگیری. اعلام خروج از مرز کالاهای صادراتی در سامانه. جامع امور گمرکیقدام و در صورت. عدم حصول نتیجه.و احتمال عدم. خروج کالا. در اسرع وقت نسبت. به استعلام از گمرک مرزی مربوطه اقدام و طی. رونوشتی، مراتب را جهت پیگیری به حوزه نظارت یا اداره کل.گمرکات استان متبوع منعکس نمایند و در مرحله بعد در صورتیکه ظرف مهلت تعیین شده (یک هفته تا ده روز) نتیجه لازم حاصل نگردید، مجدداً مراتب. را با تصریح سوابق. پیگیری های انجام شده از گمرک. مرزی مربوطه پیگیری و رونوشتی از مکاتبه را نیز به دفتر صادرات و دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد ارسال نمایند.
  3. گمرکات مرزی پس از وصول کالاهای صادراتی در اجرای ماده ۱۱۸ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی و خروج کالای هر حامل از مرز، نسبت به ثبت اعلام وصول حامل های مربوطه در سامانه.جامع امور گمرکی اقدام و پس از خروج کل محموله صادراتی از مرز بلافاصله نسبت به ثبت اعلام وصول نهایی پروانه در سامانه موصوف و تسریع در پاسخ به مکاتبات گمرکات مبدأ صادراتی (در صورت استعلام) اقدام نمایند. با عنایت به مکاتبات متعدد گمرکات.مبدأ مبنی بر عدم پاسخگویی سریع و صریح گمرکات مرزی در خصوص پیگیری اعلام.وصول و خروج اظهارنامه های صادراتی، اعلام میگردد: گمرکات مرزی موظف اند در این خصوص همکاری های لازم را با گمرکات مبدأ مبذول نمایند.

 

 

تاکید بر لزوم پیگیری اعلام خروج اظهارنامه های صادراتی ۱۴۰۰/۱۲/۲۵    

 

دانلود فایل بخشنامه

 

 
قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان در اجرای اصل یکصد و...
تاریخ انتشار : 2 ساعت قبل
ابلاغ احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور 🔹 تا زمان ابلاغ جداول تفصیلی بودجه نسبت به وصول منابع بر...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
بررسی سهمیه واردات در سال ۱۴۰۳ بررسی سهمیه واردات در سال ۱۴۰۳ 📣 قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
گواهی چک جایگزین ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد پیرو بخشنامه شماره ١۴٠٢/٨۶٧٩٣۵ مورخ ١۴٠٢/٠۶/٢٨ به پیوست تصویر.نامه شماره /٢٢٠/٢٢٩٢٩ ص...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
عدم شمول عوارض صادراتی قانون بودجه سال ١۴٠٢ بر محصولات صادراتی از محل ورود موقت برای پردازش پیرو بخشنامه شماره...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
ابلاغ مصوبه انتقال کالا بین مناطق ویژه اقتصادی ۱ و ۲ بندر بوشهر کالاهایی که مطابق.تبصره (۴) ماده (۶۰) قانون...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما