مقالات صادرات

مقالات واردات

راهنمای ثبت مصارف پروانه های صادراتی

راهنمای ثبت مصارف پروانه های صادراتی

در روش های فروش ارز در سامانه نیما (در قالب پیش فروش)  و فروش ارز در سامانه سنا

صادرکنندگانی که ارز حاصل از صادرات.خود را از روش های (( فروش.ارز به صرافی یا بانک با ثبت در سامانه.سنا )) یا (( فروش ارز در سامانه نیما در قالب پیش فرض )) به چرخه تجاری.کشور.باز می گردانند . شما می بایست با ورود به درگاه (( مدیریت.مصرف کوتاژهای صادراتی )) در سامانه.جامع تجارت نسبت به اتصال.سیستمی.پروانه های مربوطه به این تراکنش اقدام نمایند ، تا پروانه های مربوطه.مستهلک.شده و از آنها رفع تعهد گردد .

نکته مهم : در روش های.بازگشت ارز حاصل از صادراتی که مستلزم ارائه.پروانه هستتند مانند فروش ارز در سامانه نیما ( در قالب صادرات قطعی)، واردت در مقابل صادرات خود، واگذاری.ارز پروانه.صادراتی ، تهاتر، صادرات ریالی. عملیات تناظر پروانه های صادراتی با مصارف و استهلاک.پروانه ها به صورت خودکار و سیستمی انجام می شود. لذا برای این.روش ها نیازی به مراجعه به این درگاه وجود نداشته و این درگاه.صرفا برای دو روش اشاره شده فوق الذکر می باشد.

درگاه مدیریت مصارف پروانه های.صادراتی

صادرکنندگان می توانند با مراجعه به وب سایت سامانه جامع تجارت = بخش.ارزی = مدیریت ارز حاصل از صادرات = مدیریت مصارف کوتاژ صادراتی وارد شده و به این بخش.دسترسی.داشته باشند .

درگاه مدیریت مصارف پروانه های صادراتی

 

تب (( استعلام )) در مصارف پروانه های صادراتی

این درگاه حاوی دو تب است . در تب استعلام شما می توانید با وارد کردن شماره.سریال پروانه های صادراتی خود مصارف ثبت شده بر روی آن پروانه را مشاهده نمایید . همچنین در صورتی که کد.معامله یا کد رسید.سنا را دارید می توانید پروانه هایی که بر روی آن کد معامله رسید سنا مستهلک.شده اند را مشاهده نمایید . ( این استعلام از بانک.مرکزی دریافت و مشاهده می گردد )

تب (( ثبت )) در مصارف.پروانه صادراتی

ثبت سوابق.قبلی که در این درگاه انجام داده اید نمایش داده می شود . در صورتی که روی گزینه (( جدید )) کلیک کنید وارد.صفحه ای جدید می شود . در ابتدا می بایست.شماره پروانه صادراتی خود را وارد نماید . پس از استعلام.موفق.اطلاعات.پروانه صادراتی در جدولی نمایش داده می شود .مبلغ هر پروانه و مانده آن مشخص می شود .

مانده چیست ؟

مبلغی از پروانه می باشد که هنوز مصرف.نشده است و بصورت.مستهلک نشده باقی مانده است . در واقع میزان رفع تعهد نشده هر پروانه.میزان.مبلغ در مانده می باشد .

در مرحله بعد می بایست اطلاعات.بازگشت های ارزهایی که که با ارز این.پروانه انجام داده اید را وارد نمایید . توجه.داشته باشید فقط ارزهایی که در قالب روش های.فروش ارز در سامانه نیما و فروش.ارز به صرافی ها با ثبت در سامانه.سنا استفاده شده اند در این قسمت.قابل ثبت می باشد .

پروانه صادراتی

با کلیک رو دکمه (( ثبت اولیه )) محاسبه اتصال.پروانه ها به مصارف و میزان استهلاک شدن.پروانه ها در جدول جدیدی مشخص می گردد . در زیر جدول هم راهنمایی.جهت توضیح.اطلاعات.جدول نمایش داده می گردد .

بعد از بررسی.نهایی روی دکمه (( ثبت.نهایی )) کلیک کرده و اطلاعات برای.بانک.ارسال شده و عملیات شما.تکمیل می گردد .

 

جهت آشنایی بیشتر شیوه نامه را دانلود نمایید 

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کاهش حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک به یک درصد...
تاریخ انتشار : 5 ساعت قبل
راهنمای فرآیند تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات  
تاریخ انتشار : 7 ساعت قبل
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه.صادرات...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما