لغو روادید با ۳۲ کشور به تصویب رسید


سید عزت الله ضرغامی :
🔹در جلسه دولت پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی برای لغو روادید با ۳۲ کشور به تصویب رسید و این لغو روادید در مرحله اول است و پیشنهاد ما ۶۰ کشور بوده است.
🔹کشورهای بحرین، عربستان، امارات، روسیه، قطر، موریتانی، لبنان، ازبکستان، قرقیزستان، تاجیکستان، تانزانیا، اندونزی، ژاپن، سنگاپور، مالزی، برزیل، کوبا، ونزوئلا، صربستان، بلاروس و کرواسی از جملهی این کشورها هستند.
🔹دولت تصمیم دارد درهای کشور را بهروی دنیا باز کند. با این اقدام با ایرانهراسی و بسیاری از ترفندهای جبهه استکبار مقابله میشود.
🔹اتحادیه اروپا با ویزای شینگن یک یکپارچگی در حوزه ارتباطات و گردشگری ایجاد.کرده است؛ اخیرا کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز یک چنین ویزایی برای خود تعریف کردند.
🔹اعتقاد ما این است که گردشگری حق همه مردم دنیاست و ایران دیدنی ترین کشور برای گردشگران است.

آیکسپورت می خواهد تبدیل به بزرگترین خانواده تجارت بین المللی ایران و منطقه گردد . خانواده ای که در آن اطلاعات قانونی و تجاری ، آموزش ها ، مشاوره ها ، خدمات ، رویدادها و بسترهای معتبر و به روز با بالاترین سطح کیفی به اعضا خود ارائه نماید.

قوانین و مقررات ثبت محتوا همکار
همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق معنوی اطلاعات قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .
قوانین و مقررات اشتراک ویژه همکاران
ضمن قدردانی از همراهی و پیوستن به خانواده بزرگ آیکسپورت بعنوان همکار قوانین و مقررات همکاری با وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .
قوانین و مقررات اشتراک ویژه کاربران
ضمن قدردانی از همراهی خانواده بزرگ آیکسپورت جهت اطلاع شما قوانین و ملاحظات وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .
قوانین ، بخشنامه ها ، اطلاعیه ها و بطور کلی اطلاعات و مشخصات ارائه شده در وب سایت ایکسپورت از طرق زیر جمع اوری و ارائه می گردد
1- اطلاعاتی که توسط سازمانهای دولتی و نهاده های وابسته بصورت بخشنامه ، اصلاحیه ، اطلاعیه و اموزش ارائه می گردد.
2- اطلاعاتی که از سوی متخصصین و مشاورین وب سایت ارائه می گردد.
3- محصولات ، رویدادها و قابلیت های که از طریق متخصصین و مشاورین وب سایت عرضه می گردد
از این رو وب سایت آیکسپورت هیچ مسوولیتی در قبال صحت و استناد اطلاعات و محتوا ارائه شده در بخش های دولتی و همچنین صحت و سطح کیفیت خدمات و قابلیت ها از سوی متخصصین و شرکتهای معرفی شده و همچنین خدمات و رویدادهای مرتبط ندارد . ولی با هدف رائه خدمات بهتر و آگاهسازی مشتریان، خود را در سنجش صحت و استناد و بروزرسانی مداوم اطلاعات و محتویات متعهد میداند.
وب سایت ایکسپورت به هیچ وجه اطلاعات منحصر بفرد کاربران را به اشخاص و طرفین غیر، واگذار نخواهد کرد و ضمنا با استفاده از آخرین فن آوری ها متعهد است حتی المقدور از حریم شخصی کاربران دفاع کند.
مالکیت معنوی محتویات اختصاصی وب سایت ایکسپورت که تدوین و منتشر شده است شامل قانون حق تکثیر بوده و متعلق به این وب سایت می باشد.
قوانین و مقررات ثبت رویداد همکار
همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق مخاطبین وب سایت ، قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .