خدمات تخصصی

مقالات تخصصی

تجارت اوراسیا با جهان

تجارت اوراسیا با جهان

تجارت اوراسیا با جهان

تجارت اوراسیا با جهان

 

اتحادیه اوراسیا و جهان

بیشترین حجم تجارت اوراسیا با جهان مربوط به کشور روسیه می باشد. به طوری که از تجارت ۸۶۶ میلیارد دلاری اتحادیه اقتصادی اوراسیا با جهان در سال ۲۰۱۸ ( مجموع واردات و صادرات کالا )، ۶۸۷ میلیارد دلار آن توسط روسیه صورت گرفته است.

 

 
تجارت اوراسیا با جهان ( میلیارد دلار )

 

سال
۲۰۱۳
۲۰۱۴
۲۰۱۵
۲۰۱۶
۲۰۱۷
۲۰۱۸
واردات اوراسیا از جهان ۴۱۷ ۳۷۸/۳ ۲۵۱ ۲۴۲/۱ ۳۰۰/۱ ۳۱۸/۵
صادرات اوراسیا به جهان ۶۵۲/۴ ۶۱۶/۷ ۴۱۹/۴ ۳۴۹ ۴۴۰/۶ ۵۴۷/۸
تراز تجاری ( از طرف اوراسیا ) ۲۳۵/۴ ۲۳۸/۴ ۱۶۸/۴ ۱۰۶/۹ ۱۴۰/۵ ۲۲۹/۳
حجم تجارت ۱۰۶۹/۴ ۹۹۵ ۶۷۰/۴ ۵۹۱/۱ ۷۴۰/۷ ۸۶۶/۳
منبع : ITC
 

 

کالاهای عمده وارداتی اوراسیا از جهان

صادرات به اوراسیا شامل کالا هایی همچون : دستگاه های برقی روشنایی برای وسایط نقلیه ، دارو برای پیشگیری و درمان بیماری ، ماشین آلات برای مایع کردن گاز ها ، ماشین های خودکار داده پردازی ( کامپیوتر ) ، خودرو سواری با حجم بیش از ۲۵۰۰ سی سی ، سایر ماشین آلات و تجهیزات آزمایشگاهی می باشد .

 

کالاهای عمده صادراتی اوراسیا به جهان

واردات از اوراسیا شامل کالا هایی همچون : نفت و روغن های نفتی ، میعانات گازی ، زغال سنگ ، گندم ، کاتد و قطعات کاتد می باشد.

 

 
تجارت اوراسیا با جهان ( میلیارد دلار )

تجارت اوراسیا با جهان

منبع : ITC

 

 

 


اتحادیه اقتصادی اوراسیا

 

برای دریافت اطلاعات جامع در خصوص اتحادیه اقتصادی اوراسیا به بخش زیر مراجعه نمایید. این بخش شامل اطلاعاتی در خصوص چگونگی شکل گیری اتحادیه اوراسیا و آشنایی با اعضای اتحادیه اوراسیا ، قرارداد تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا ، ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و … می باشد. با ixport همراه باشید.

 


تحلیل بازارهای صادراتی

 

برای ورود به بازار کشورهای مختلف شما می بایست اطلاعات کاملی در خصوص حجم ، وضعیت رقابت ، قوانین مقررات ، فرهنگ ، اقتصاد ، محیط سیاسی ، میزان واردات و صادرات و … داشته باشید . در این بخش از سایت ixport به تفکیک به بررسی کشورهای مختلف می پردازیم .

 

 

سایت آیکسپورت

با هدف تسهیم دانش ، انتقال تجربه و همکاری در توسعه صادرات کالا و واردات کالا راه اندازی شده است.

در بخش صادرات پیشنهاد ‌می‌کنیم حتما بخش های زیر را ملاحظه نمایید

پکیج جامع آموزش صادرات ، آموزش جامع صادرات ، مراحل صادرات کالا ، تحلیل بازارهای صادراتی ( صادرات به عراق ، صادرات به افغانستان ، صادرات به ترکیه ، صادرات به روسیه ، صادرات به عمان ) ، تحلیل گروه های کالایی ، قوانین و مقررات صادرات ، دوره آموزش صادرات ، مهمترین قوانین و مقررات جاری صادرات .

در بخش واردات پیشنهاد می‌کنیم حتما بخش های زیر را ملاحظه نمایید

مراحل واردات کالا ، آشنایی با سامانه ها ( سامانه جامع تجارت ، سامانه گمرک ، سامانه نیما ، سامانه جامع انبارها ، سامانه همتا و … ) ، تعرفه گمرکی ، قوانین و مقررات واردات ، دوره آموزش واردات ، گروه کالایی چهار ، گروه کالایی دو و سه و گروه کالا یک ، مهمترین قوانین و مقررات جاری واردات ، ترخیص کالا، تعرفه گمرکی سال ۹۹

 
 
نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اصلاح دستورالعمل ضمانت نامه های بانکی 🟠تعدیل حد ضمانتنامه های بانکی به جهت تأمین حقوق ورودی به مبلغ بیش ۱.۵...
تاریخ انتشار : 22 ساعت قبل
آیین نامه اجرایی واردات خودروهای کارکرده 🔹سن خودروها باید بین ۳ تا ۵ سال باشد. 🔹خودرو بدون ثبت سفارش اجازه...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
ممنوعیت صادرات آرد ذرت و بلغور ذرت با توجه به شمولیت ارز حمایتی برای واردات ذرت، به استناد مفاد بند...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
*شماره تعرفه های مجاز برای ثبت‌سفارش توسط بازرگانان و واحدهای تولیدی وزارت صمت* 📣 قابل توجه کاربران محترم.سامانه جامع تجارت...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
فهرست ماشین آلات راهسازی معدنی دارای تاییدیه – ویرایش تیر ماه ۱۴۰۳ یادآوری ۱ – در صورتی که ماشین راه...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
اعمال شماره‌تعرفه‌ها و مجموعه‌ اعداد سال جدید (۱۴۰۳) بر روی خدمت “طقبه‌بندی سیستم هماهنگ‌شده تعرفه” و “نگاشت شماره تعرفه” 📢...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما