خدمات تخصصی

مقالات تخصصی

هدف گذاری ۵ میلیارد دلاری روابط تجاری ایران و عمان

هدف گذاری ۵ میلیارد دلاری روابط تجاری ایران و عمان

هدف گذاری ۵ میلیارد دلاری روابط تجاری ایران و عمان : وزیر تجارت و صنایع سلطنت عمان در هجدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و عمان گفت:

از حسن استقبال و برنامه ریزی خوب کشور ایران برای اجرای این کمیسیون تشکر می کنم و امیدوارم خروجی های این کمیسیون مشترک در راستای منافع دو کشور باشد.

 

رضا رحمانی اظهار داشت : این هیات جزو بزرگترین هیئت‌ های تجاری و عالی رتبه عمان است که طی سال‌ های اخیر به ایران آمده است و به ویژه یک هیئت بزرگ از تجار و تولیدکنندگان و بخش های مهم اقتصادی نیز این هیئت را همراهی می کنند.

وی با ابراز امیدواری از بهره‌ برداری بخش خصوص دو کشور از ظرفیت کمیسیون مشترک ، افزود : ما در دولت فقط تسهیل کننده هستیم و امیدواریم بخش خصوصی و اتاق بازرگانی مذاکرات را پیش برده و نتایج خوبی برای دو طرف حاصل شود.

رحمانی کشور دوست و برادر، عمان ، را دارای جایگاه ویژه‌ای در سیاست‌ های خارجی جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد و خاطرنشان کرد : ایران تحت تدابیر مقام‌ معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری بر گسترش روابط با کشورهای همسایه و اسلامی به ویژه کشور عمان تاکید دارند و در این راستا ، برنامه ریزی و پیگیری جهت تحقق اهداف و نیات مقامات عالی دو کشور برای گسترش روابط تجاری و اقتصادی و همچنین روابط سیاسی دو طرف دارای اهمیت فراوان است.

 

وزیر صنعت ، معدن و تجارت کشور مان جهت گیری کمیسیون مشترک را برنامه ریزی و شناسایی فرصت های جدید سرمایه گذاری و توام با اهداف گسترش روابط دو طرف عنوان کرد و با اشاره به اینکه حجم تبادلات اقتصادی متناسب با علایق و ظرفیت های دو طرف نیست و باید افزایش یابد ، ادامه داد: در سال های اخیر روابط تجاری دو طرف تحت نظر آقای السنیدی ، وزیر تجارت و صنایع عمان با افزایش خوبی رو به رو بوده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر ظرفیت بیش از ۵ میلیارد دلار همکاری‌ های دو کشور در حوزه تجارت و گردشگری و فنی و مهندسی و صنعتی افزود: اکنون فقط یک‌میلیارد دلار آن محقق شده که پیشنهاد می‌شود کمیته همکاریهای مشترک برای پیگیری مصوبات این اجلاس تشکیل و یک نقشه راه برای این هدف طراحی و پیگیری شود.

 

وی ارادۀ دولت ایران و سیاست تجاری کشورمان را بر توسعۀ روابط تجاری با سلطنت عمان دانست و اضافه کرد: ما عمان را به عنوان یک موقعیت منطقه ای برای توسعه روابط با کشورهای عربی و کشورهای شمال آفریقا می دانیم و در این زمینه در گذشته تفاهم‌ هایی چند جانبه برای استفاده از موقعیت عمان را داشتیم و یکی از آنها کریدور شمال جنوب برای ارتباط کشورهای خزر با حاشیه خلیج فارس و کشورهای آفریقایی است.

رحمانی تصریح کرد: در حوزه مبادلات بانکی نیز مواردی هست که با پیگیری طرف عمانی بزودی رفع می شود، همچنین با امضای توافقنامه بندری و کشتیرانی ، گسترش روابط در این حوزه محقق خواهد شد.

 

وزیر صنعت ، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه هیچ مانعی برای گسترش همکاری‌ های ایران و عمان وجود ندارد ، خاطرنشان کرد : علاوه بر توانمندی تولیدی واحد های تولید کننده ایران و تولید کالای با کیفیت صادراتی ، در بخش خدمات فنی و مهندسی نیز شرکت های ایرانی آماده همکاری بوده و  مناطق آزاد دو کشور نیز برای سرمایه گذاری مشترک و صادرات کالا و تولیدات به بازارهای ثالث و از راه های مناسب ترانزیتی برخوردار هستند.

وی یادآوری کرد : استان های مرزی دو کشور دارای ظرفیت های همکاری بسیار بالایی هستند و استان هایی همچون هرمزگان ، فارس ، خوزستان و بوشهر و… با توجه به اشتراکات فرهنگی و تاریخی با عمان برای گسترش روابط بیش از پیش آماده هستند.

دنبال تحکیم روابط تجاری با ایران هستیم

علی بن مسعود السنیدی ، وزیر تجارت و صنایع عمان ، در هجدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و عمان ضمن بیان اینکه طی ۱۱ ماه گذشته تجار ایرانی و عمانی شکایتی در خصوص صدور ویزا و تردد میان دو کشور نداشته‌اند از کارگروه‌های دو کشور قدردانی کرد و اظهار داشت : ما در شرایط فوق العاده قرار داریم ، با بحران اقتصادی جهانی و چالش های زیادی روبه رو هستیم و نیازمند توسعه و تحکیم روابط اقتصادی و تجاری به ویژه بخش خصوصی برای افزایش حجم مبادلات میان دو کشور هستیم.

وی با اعلام اینکه  پادشاهی عمان به تازگی قوانین اقتصادی را مصوب کرده که از جمله آنها قوانین سرمایه گذاری خارجی است که مزایای زیادی برای تجار دارد، گفت : امیدواریم در این دوره بتوانیم توافقنامه حمل و نقل دریایی را بین ایران و عمان به امضا برسانیم و مذاکرات در خصوص تشویق سرمایه گذاری، گواهینامه های حمل و نقل دریایی ، استاندارد و ورزش را تکمیل کنیم.

 


مقالات مرتبط

 
قانون اساسی عمان
 
 
نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اصلاح دستورالعمل ضمانت نامه های بانکی 🟠تعدیل حد ضمانتنامه های بانکی به جهت تأمین حقوق ورودی به مبلغ بیش ۱.۵...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
آیین نامه اجرایی واردات خودروهای کارکرده 🔹سن خودروها باید بین ۳ تا ۵ سال باشد. 🔹خودرو بدون ثبت سفارش اجازه...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
ممنوعیت صادرات آرد ذرت و بلغور ذرت با توجه به شمولیت ارز حمایتی برای واردات ذرت، به استناد مفاد بند...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
*شماره تعرفه های مجاز برای ثبت‌سفارش توسط بازرگانان و واحدهای تولیدی وزارت صمت* 📣 قابل توجه کاربران محترم.سامانه جامع تجارت...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
فهرست ماشین آلات راهسازی معدنی دارای تاییدیه – ویرایش تیر ماه ۱۴۰۳ یادآوری ۱ – در صورتی که ماشین راه...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
اعمال شماره‌تعرفه‌ها و مجموعه‌ اعداد سال جدید (۱۴۰۳) بر روی خدمت “طقبه‌بندی سیستم هماهنگ‌شده تعرفه” و “نگاشت شماره تعرفه” 📢...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما