شیوه نامه نحوه انتخاب، تهیه، الصاق، کنترل و امحاء پلمبپ
بروزرسانی ۱۴۰۴
در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و در راستای تقویت بخش خصوصی و کاهش تصدیهای دولت حسب مصوبات کمیته ساختار و فناوریهای مدیریتی و تصویب شورای راهبری توسعه مدیریت گمرک مبنی بر واگذاری امور ساخت پلمب با حفظ حاکمیت گمرک و بند (ل) ماده ۱ و بند (ض) ماده ۳ قانون امورگمرکی شیوه نامه امور مرتبط با خدمات نحوه انتخاب، تهیه، الصاق، کنترل، فک پلمب و جمعآوری و امحاء پلمبها بهشرح ذیل اعلام م یگردد:
هدف: تعیین و تصریح شرح وظایف و مسئولیت واحدهای ستادی، گمرک های اجرائی، پیمانکار طرف قرارداد و عوامل مربوطه در خصوص نحوه تولید، توزیع و بهره برداری از پلمب در گمرک جمهوری اسلامی ایران .
مراحل قانونی استفاده از پلمب
۱ – ۱ – لزوم الصاق پلمب به کیسه محموله های پستی به موجب ماده ۸۲ قانون امورگمرکی و مواد ۱۴۸ و ۱۵۸ آیین نامه اجرایی قانون امورگمرکی.
2 – ۱ – لزوم الصاق پلمب به محفظه آذوقه و مهمات وسائط نقلیه ماده ۳۹ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی
3 – ۱ – لزوم الصاق پلمب به درب انبارها، مخازن وسیله های اختصاصی به موجب جزء ب بند ۱ ماده ۵۱ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی و جزء ج بند ۲ ماده ۵۱
4 – ۱ – الصاق پلمب به کالاهای ورود موقت موضوع ماده ۷۶ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی
5 – ۱ – لزوم الصاق پلمب به کالاهای مرجوعی یا درب محفظه بار موضوع ماده ۹۰ و ۹۱ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی
6 – ۱ – لزوم الصاق پلمب به کالای عبوری ماده ۹۶ و ۱۱۰ و ۱۱۳ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی
7 – ۱ – لزوم الصاق پلمب به کالای صدور ماده ۱۱۷ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی
8 – ۱ – لزوم کنترل و نحوه پیگیری پلمب به موجب ماده ۱۱۸ و ۱۲۰ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی
9 – ۱ – لزوم کنترل پلمب کالاهای عبوری خارجی و نحوه اقدام به موجب ماده ۵۶ قانون امور گمرکی .
10 – ۱ – لزوم کنترل پلمب کالاهای عبوری داخلی و نحوه اقدام به موجب ماده ۶۳ قانون امور گمرکی .
انواع نمونه پلمب های تهیه شده به شرح محل مصرف یا نوع محموله







