مقالات صادرات

مقالات واردات

چگونه نرخ تعرفه را برای محصول خود تعیین کنم

چگونه نرخ تعرفه را برای محصول خود تعیین کنم

چگونه نرخ تعرفه را برای محصول خود تعیین کنم ؟ برای پیدا کردن نرخ تعرفه گمرکی برای محصول خود جهت صادرات کالا به یک کشور خاص ، شما نیاز به دانستن شماره طبقه‌بندی محصول ( کد HS ) دارید.

هنگامی که شماره طبقه‌بندی محصول خود را مشخص نمودید، اکنون می‌توانید نرخ‌های تعرفه برای محصولات خود را تخمین بزنید :

ابزار جستجوی تعرفه دقیق‌ترین برای تعیین نرخ تعرفه کارایی دارد. هزینه‌های واقعی توسط گمرک کشور واردکننده تعیین می‌شود ، و بنابراین ، ممکن است با برآورد شما متفاوت باشد . قواعد و مقررات کشور مقصد در حوزه واردات کالای خارجی در مورد این که چه هزینه‌هایی باید در مرز ارزیابی شود ، حرف اخر را می‌زنند.

نرخ تعرفه های گمرکی 1401

نرخ تعرفه ها ، یعنی مالیات‌ های وضع شده از سوی گمرک خارجی بر اساس ارزش محصولات وارداتی و / یا مالیات و سایر هزینه‌ها ، بسته به نوع محصول و کشور ، وجود توافقنامه تجارت ترجیحی و دلایل دیگر متفاوت است.

اکثر کشورها تعرفه ها را براساس CIF ( هزینه‌ها ، بیمه ها و حمل و نقل ) ارزیابی می‌کنند ، اما برخی دیگر از آن‌ها از مبنای FOB ( تحویل روی عرشه ) استفاده می‌کنند.

بطور کلی تعرفه‌ها و سایر هزینه‌های گمرکی در زمان ترخیص کالا از گمرک در بندر ورودی خارجی وصول می‌شوند. این تعرفه ها می‌توانند هزینه محصول شما به خریداران خارجی را افزایش دهند و بر رقابت شما در بازار تأثیر بگذارند.

درک تمام هزینه‌های مربوط به رساندن محصول به دست خریدار ، به قیمت‌گذاری رقابتی محصول شما و به حداقل رساندن غافلگیری‌ های ناخواسته که منجر به مرجوعی شدن کالاها می‌شود ، کمک می‌کند. همچنین خریدار شما ممکن است از شما بخواهد تا قبل از خرید تخمین هزینه یا قیمت کالای خود را اعلام نمایید.

بطور معمول ، خریدار مسئول این تعرفه ها و هزینه ها می‌شود ، مگر این که خریدار و فروشنده با شرایط مختلف قبل از حمل ( ارسال محموله ) موافقت کنند . علاوه بر تعرفه ها ، کشورها اغلب مالیات فروش ملی و مالیات محلی و هزینه‌های گمرکی را اعمال می‌کنند.

منابع اطلاعاتی مشاهده تعرفه ها و مقررات واردات

درگاه

https://ftaportal.dfat.gov.au/

مرکز دانلود تعرفه های WTO

http://tariffdata.wto.org

ارزش گمرکی کالاهای وارداتی

ارزش گمرکی کالاهای وارداتی : طبق ماده ۱۴ قانون امور گمرکی ، ارزش گمرکی کالاها ( براساس آن حقوق و عوارض وصول میشود ) در همه موارد به صورت زیر می باشد :

ارزش سیف ( CIF ) + سایر هزینه هایی که به ورود آن کالا تا اولین دفتر گمرکی تعلق می گیرد .

مثال :

۱۵ درصد کرایه در صورتی که کالا با ناوگان خارجی حمل شود یا هزینه حق لیسانس ، نقشه ، … در صورت وجود .

ارزش گمرکی کالا : ارزش سیف ( کرایه از مبداء تا ایران به اضافه بیمه بین راهی به اضافه  قیمت کالا در مبداء مساوی با سیف ) می باشد.

درباره گمرک ایران بیشتر بدانیم :

برای مشاهده آخرین اخبار مقررات صادرات و واردات گمرک جمهوری اسلامی ایران به لینک زیر مراجعه نمایید :

حمل‌ و نقل و لجستیک

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کاهش حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک به یک درصد...
تاریخ انتشار : 7 ساعت قبل
راهنمای فرآیند تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات  
تاریخ انتشار : 9 ساعت قبل
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه.صادرات...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما