دستور العمل تفویض اختیار صدور مجوز ورود موقت ماده ۵۱ قانون امور گمرکی

دستور العمل تفویض اختیار صدور مجوز ورود موقت ماده ۵۱ قانون امور گمرکی

با عنایت به ضرورت به روز رسانی دستور العمل شماره ۱۶۹٫۹۷٫۴۳۰۸۵۸ مورخ ۹۷٫۴٫۱۶ در ارتباط با نحوه بررسی درخواستهای ورود موقت برای پردازش  (موضوع ماده ۵۱ قانون امور گمرکی و مواد ۸۱ لغایت ۸۸ آیین نامه اجرایی آن و بند «ث» ماده ۳۸ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر)، دستور العمل ذیل جایگزین دستور العمل صدر الاشاره میگردد:

۱-حیطه شمول اختیار تفویض شده

موارد ذیل جهت اقدام در چارچوب مشخص شده در این دستور العمل تفویض میگردد:

۱-۱ صدور و تمدید مجوز ورود موقت برای پردازش موضوع ماده ۵۱ قانون امور گمرکی برای کلیه کالاها به استثنای کالاهای ممنوع الورود و غیر فعال بر اساس اطلاعات سامانه جامع تجارت موضوع بند ۵ نامه شماره ۶۰٫۲۹۵۷۴۶ مورخ ۱۳۹۹٫۱۲٫۴ دفتر مقررات صادرات و واردات که از طریق نرم افزار موبایلی سامانه جامع تجارت برای تمامی اتباع ایرانی با کد ملی قابل دسترسی میباشد و اقلام مشمول ساخت داخل (موضوع بخشنامه های محرمانه شماره ۲۱۷۲۹ مورخ ۱۴۰۱٫۰۶٫۲۷ و ۱۰۴۹۱ مورخ ۱۳۹۹٫۰۵٫۰۴ دفتر صادرات و طبق فهرست اعلامی از سوی دفتر واردات ) ، اقلام کشاورزی موضوع قانون تمرکز وظایف و اختیارات بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی ( به ویژه انواع شیر خشک شکر گندم روغن کره میوه خشکبار و سایر اقلام مذکور در قانون موصوف فرآورده های نفتی و پتروشیمی به خصوص مواد اولیه و اقلام مورد استفاده در تولید محصولات موضوع کدهای تعرفه فرآورده ها و مشتقات مایع نفت و گاز اعلامی در ضمیمه بخشنامه شماره ۵۸٫۱۴۰۲٫۴۶۷۸۵۳ مورخ ١۴٠٢٫۴٫۱۲)، انواع ورق فولادی و آهنی انواع پارچه کالاهایی که مقرر است. برای استفاده در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی به صورت ورود موقت وارد تا پس از انجام فرآیند تولید به مناطق ویژه اقتصادی انرژی پارس پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) و لاوان بر اساس مفاد ماده ۸۷ اصلاحی آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی ارسال گردد ضمنا درخواست صدور مجوز برای مستثنیات اشاره شده صرفاً توسط دفتر صادرات قابل رسیدگی خواهد بود.

۲-۱- صدور و تمدید مجوز ورود موقت ظروف و لفاف های آماده برای بسته بندی کالاهای صادراتی موضوع بند «د» ماده ۷۲ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی.

۳-۱- موافقت با تمدید پروانه های ورود موقت مربوط به مجوزهایی که از سوی آن گمرک صادر گردیده است. بدیهی است تشریفات اجرایی مربوط به تمدید پروانه توسط گمرک ورود موقت کننده صورت خواهد پذیرفت و مراتب به صورت ثبت پیام بر روی پروانه جهت آگاهی گمرک صادر کننده مجوز و سایر گمرکات به صورت مشروح اعلام می گردد

تبصره ۱- کالاهای وارده از طریق مناطق ویژه اقتصادی جهت پردازش و تکمیل و اعاده به منطقه موضوع تبصره ۳ ماده ۸ قانون تشکیل و اداره مناطق ویژه اقتصادی و کالاهای وارده از طریق مناطق آزاد تجاری صنعتی جهت پردازش و اعاده به منطقه از حیطه شمول ضوابط مقرر در این دستور العمل خارج بوده و توسط دفتر واردات یا بر اساس اختیارات تفویض شده آن دفتر بررسی خواهد شد به استثنای کالاهایی که مقرر است برای استفاده در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی به صورت ورود موقت وارد تا پس از انجام فرآیند تولید به مناطق ویژه اقتصادی انرژی پارس پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) و لاوان بر اساس مفاد ماده ۸۷ اصلاحی آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی ارسال گردد.

تبصره ۲- رسیدگی به درخواستهای ورود موقت فرش دستباف دستگاهها ماشین آلات و قطعات جهت تعمیر توسط دفتر صادرات صورت خواهد پذیرفت.

تبصره ۳- ورود موقت بشکه خالی فلکسی تانک ایزو تانک سیلندر خالی و بار گنج و سایر اقلامی که امکان استفاده مکرر دارند از حیطه شمول ضوابط مقرر در این دستور العمل خارج بوده و با رعایت ضوابط مربوطه توسط دفتر واردات و یا بر اساس اختیارات تفویض شده آن دفتر بررسی خواهد شد.

تبصره ۴ – توجه به موضوعات مربوط به صادرات به ویژه صادرات از محل ورود موقت که در این شیوه نامه مورد اشاره قرار گرفته است برای کلیه گمرکات صادراتی ضروری می باشد.

۲- خدمت گیرندگان

کلیه واحدهای تولیدی مستقر در آن استان فارغ از اینکه تشریفات گمرکی ورود موقت آن از کدام گمرک انجام خواهد شد.

۱-۲- حوزه های نظارت کلیه گمرکات و در استانهایی که فاقد حوزه نظارت می باشند. گمرکات مرکز استان و در استان تهران گمرک تهران بر اساس این دستور العمل امکان بررسی درخواست های ورود موقت و صدور مجوز را خواهند داشت.

۲-۲- بررسی درخواستهای واحدهای بازرگانی که با واحدهای تولیدی قرارداد منعقد می نمایند. صرفاً از طریق دفتر صادرات صورت خواهد پذیرفت.

۳-۲- صدور مجوز ورود موقت برای مستثنیات مندرج در بند ۱۱ این دستور العمل کماکان توسط دفتر صادرات صورت خواهد پذیرفت.

۳-مدارک مورد نیاز

۱-۳- کلیه متقاضیان باید درخواست خود جهت صدور مجوز تمدید مجوز تمدید پروانه ورود موقت و نیز بررسی و تایید کیل مصرف و ضایعات را به صورت الکترونیکی در سامانه EPL ثبت نمایند. لیکن تا راه اندازی این امکان میتوانند درخواست خود را در قالب فرمهای پیوست که که جهت استفاده متقاضیان در پورتال گمرک جمهوری ایران به آدرس نیز بارگذاری www.irica.gov.ir شده است )تکمیل و به صورت تایپ شده یا فایل کامپیوتری به ضمیمه مدارک لازم به آن گمرک ارائه نمایند. رسیدگی به آنها بایستی در حداقل زمان ممکن و با بررسی موضوع درخواست در گمرکات اجرایی طی جلسه ای متشکل از مدیر کل معاون امور گمرکی و مسئول واحد ورود موقت آن گمرک صورت پذیرد. ضمنا مدارک مورد نیاز شامل اصل یا تصویر برابر اصل شده پروانه بهره برداری کارت بازرگانی فهرست کارکنان بیمه شده واحد تولید و رسید پرداخت حق بیمه مربوطه به یکی از چهار ماه منتهی به تاریخ درخواست روزنامه رسمی و آگهی آخرین تغییرات و تصویر پیش فاکتور یا فاکتورمی باشد که لازم است به فرم درخواست الصاق و در سامانه اتوماسیون اداری به صورت خوانا اسکن و سوابق صادراتی از طریق سامانه CBI کنترل گردد.

احراز اصالت و اعتبار کارت بازرگانی پروانه بهره برداری روزنامه رسمی و آگهی آخرین تغییرات و رسید بیمه پس از برقراری ارتباط سیستمی گمرک و سازمانهای مزبور میتواند از طریق پورتال سازمانهای مربوطه نیز صورت پذیرد

۲-۳- درخواست های بعدی متقاضیکه لازم است توسط متقاضی به سوابق مجوزهای اخذ شده قبلی و مستندات ارائه شده با ذکر شماره ارائه گردد، صرفاً ارائه فرم تکمیل شده درخواست منضم به تصویر پیش فاکتور یا فاکتور کافی به مقصود بوده و نیازی به تکرار اخذ مدارک قبلی تا پایان اعتبار مدارک مربوطه) نمیباشد. در اینصورت گمرک صادر کننده مجوز ورود موقت نسبت به بررسی سوابق اعلام شده و زنجیر آنها در سامانه اتوماسیون اداری جهت امکان بهره برداری در سایر مراحل اقدام خواهد نمود.

۳-۳- گمرکات اجرایی که حسب بند ۱-۲ این دستورالعمل صدور مجوز ورود موقت به آنها تفویض اختیار شده است مکلفند در زمان وصول درخواست متقاضیان سوابق متقاضیان پرونده های ورود موقت قبلی میزان صادرات و…. را از طریق سامانه های مربوطه بررسی و با رعایت سایر مفاد این شیوه نامه نسبت به بررسی درخواست وصدور مجوز اقدام نمایند. ضمناً تا زمان راه اندازی کامل فرآیند صدور مجوز در سامانه جامع امور گمرکی در رویه ورود موقت و امکان گزارشگیری از مجوزها گمرکات محل صدور مجوزها میبایست آمار و اطلاعات مجوزهای صادره و گمرکات مبدأ ورود موقت نیز آمار و اطلاعات پروانه های ورود موقت مطابق فرمت فایلهای پیوست در محیط نرم افزاری Excel به صورت یکپارچه نگهداری و گمرکات ورود موقت کننده در پایان هر ماه به دفتر صادرات و گمرک صادر کننده مجوز ارسال نمایند. بدیهی است با توجه به آنکه اطلاعات موصوف مبنای تصمیم گیریهای بعدی برای صدور مجوزهای جدید برای متقاضیان میباشد. مسئولیت صحت اطلاعات ارسالی و بروز بودن آنها بر عهده گمرک ورود موقت خواهد بود.

۴- میزان و نوع تضامین قابل تودیع

نوع تضمین وفق بند «ج» ماده ۱ قانون امور گمرکی (سپرده نقدی ضمانتنامه بانکی ضمانتنامه صندوق نوآوری و شکوفایی صندوق ضمانت صادرات و صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری با رعایت اعتبار سنجی و رتبه بندی اعتباری و بیمه نامه معتبر و میزان آن مطابق بند «ث» ماده ۳۸ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقا نظام مالی کشور (معادل یک برابر حقوق ورودی و سایر مبالغ متعلق به ورود قطعی (کالا) پس از بررسی پرونده و سوابق متقاضی تعیین خواهد شد. ضمنا در خصوص اخذ ضمانتنامه های صندوقهای فوق الاشاره و تضمین بیمه ای موضوع منوط به ابلاغ مراتب از سوی معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع خواهد بود.

۵- سقف مجوز قابل صدور برای ورود موقت های تفویض اختیار شده :

۱-۵- در مرتبه اول با در نظر گرفتن سوابق صادراتی متقاضی میزان مجوز قابل صدور حداکثر معادل ۳۰ سی درصد ظرفیت اسمی مندرج در پروانه بهره برداری و برای متقاضیان نمونه ملی واستانی، فعالان مجاز اقتصادی حداکثر معادل ۴٠ چهل درصد ظرفیت موصوف خواهد بود. در صورت عدم وجود سابقه صادرات، اولین مجوز ورود موقت حداکثر به میزان ۱۰ ده درصد ظرفیت اسمی اشاره شده و با احراز فعالیت واحد تولیدی قابل صدور می باشد.

۲-۵- ارائه درخواست مجدد برای کالای مشابه تقاضای اولیه برای متقاضیان بند ۵-۱ منوط به انجام حداقل ۲۰% تعهدات صادرات مربوط به مجوز قبلی خواهد بود. لیکن در صورتی که کالای درخواستی مرحله دوم مکمل کالای مرحله اول باشد با رعایت بندهای اشاره شده فوق و سایر ضوابط نسبت به صدور مجوز اقدام خواهد شد. ضمنا صدور مجوز سوم برای کالای مشابه منوط به تسویه کامل تعهدات موضوع مجوز اول و انجام حداقل ۲۰ تعهدات صادراتی موضوع مجوز دوم خواهد بود.

تبصره ۱- مستفاد از تبصره ۳ ذیل ماده ۸۱ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی حداکثر میزان مواد اولیه ورود موقت شده ای که هنوز تعهد صادراتی آن انجام نشده است نباید بیش از ظرفیت اسمی سالانه واحد تولیدی ذیربط باشد.

تبصره ۲- ورود موقت کالای نهایی صرفا جهت بسته بندیبا جهت تغییرات جزیی قابل پذیرش نبوده و در صورت درخواست اینگونه کالاها، لازم است بدوا مراتب را از دفتر صادرات استعلام نمایند.

۶- صدور مجوز:

۱-۶- کلیه گمرکاتی که اختیار صدور مجوزهای ورود موقت جهت پردازش به آنها تفویض گردیده لازم است پس از بررسی های مربوطه نسبت به صدور مجوز در سیستم اتوماسیون اداری با بهره برداری از متن نمونه مجوز ضمیمه اقدام و متعاقبا کاربر ذیربط اطلاعات مجوز موصوف را به همراه تصویر پروفرم در سامانه EPL بارگذاری نماید. ضمنا از ارجاع مجوزها به گمرکات ورود موقت کننده در سیستم اتوماسیون اداری خودداری نمایند و تا زمان سیستمی شدن کامل فرآیند اطلاعات مجوز به نحو مقتضی در اختیار متقاضی قرار گیرد.

۲-۶- مجوزهای صادره صرفاً به عنوان گمرک محل صدور مجوز یا گمرک مرز ورودی محموله یا نزدیکترین گمرک به محل واحد تولیدی صادر گردد. حوزه های نظارت یا گمرکات مراکز استانها که اختیار صدور مجوز ورود موقت برای پردازش جهت واحدهای تولیدی مستقر در استان به ایشان تفویض گردیده است توجه نمایند که مجوز ورود موقت را صرفا به عنوان گمرکات اجرایی که قرار است تشریفات ورود موقت در آنجا انجام شود صادر نمایند که دارای رویه ورود موقت جهت پردازش باشند. همچنین در صدور مجوزها فهرست گمرکات تخصصی واردات را نیز لحاظ نمایند.

۳-۶- در شرایطی که گمرک محل انجام تشریفات ورود موقت متفاوت از گمرک مرز ورودی محموله میباشد لازم است در سیستم اتوماسیون اداری رونوشتی از مجوز صادره جهت بهره برداری در انجام تشریفات ترانزیت داخلی محموله موضوع مجوز به گمرک مرز ورودی ارسال گردد.

۴-۶- فارغ از اینکه تشریفات گمرکی ورود موقت از کدام گمرک انجام خواهد شد و از آنجایی که حسب بند ۲۱ مقرر است مجوز ورود موقت کالاهای مورد نیاز واحدهای تولیدی جهت تولید محصولات صادراتی توسط ناظر یا مدیر کل محترم گمرک استان محل وقوع واحد تولیدی و در تهران توسط گمرک تهران صادر گردد. لذا لازم است گمرکات صادر کننده مجوز دسترسی مورد نیاز در سامانه EPL جهت بارگذاری مجوز برای استفاده در سایر گمرکات را نیز داشته باشند و در صورت عدم وجود دسترسی اشاره شده میبایست موضوع را از دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی پیگیری نمایند.

۵-۶- هر مجوز ورود موقت صرفاً میبایست جهت واردات از طریقیک گمرک صادر گردد و صدور یک مجوز جهت استفاده در گمرکات مختلف اکیدا ممنوع میباشد. همچنین در سامانه جامع امور گمرکی فعلاً امکان اظهار کالا از محل دو یا چند مجوز ورود موقت در یک اظهار نامه یا تنظیم اظهار نامه چند قلمی وجود ندارد لیکن اظهار کالای موضوع یک مجوز طی دو یا چند اظهارنامه متعدد با رعایت سقف میزان کالای موضوع مجوز و مهلت اعتبار آن در یک گمرک بلامانع است.

۶-۶- در انتهای مجوزهای صادره تصریح گردد بدیهی است. ترخیص کالای موضوع این مجوز منوط به رعایت کلیه مقررات مربوطه و عدم وجود بدهی موضوع ماده ۷ قانون امور گمرکی به نام دارنده مجوز در زمان انجام تشریفات گمرکی ورود موقت میباشد».

۷-۶- صدور مجوز جهت ترخیص کالای ورود موقت از طریق بازارچه های مرزی ممنوع میباشد.

۸-۶- با عنایت به اینکه همچنان صادرات برخی از کالاها مشمول پرداخت عوارض صادراتیبا محدودیتهای خاص میباشد و مطابق تبصره ۲ ذیل ماده ۸۸ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی صدور محصولات بدست آمده از کالای ورود موقت مشمول محدودیتهای قانونی و پرداخت عوارض کالاهای صادراتی نمیگردد. شایسته است در صدور مجوزهای ورود موقت جهت تولید این گونه کالاها به مفاد بخشنامه محرمانه شماره ۱۰۴۸۷ مورخ ۱۳۹۹٫۰۵٫۰۴ دفتر صادرات به خصوص مواردی که در تولید محصول نهایی مواد اولیه مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد به نحوی باشد که مواد اولیه اصلی و موثره در تولید محصول نهایی از طریق ورود موقت تامین گردد و سقف محصول تولید شده از محل ورود موقت و نگهداری سقف مذکور در زمان صادرات توجه شود.

۹-۶- کلیه گمرکات مجاز به انجام تشریفات گمرکی ورود موقت برای پردازش می بایست مجوزهایی را که در چارچوب ضوابط مقرر در این بخشنامه و با رعایت مقررات مربوطه توسط حوزه های نظارت و گمرکات مراکز استان محل وقوع واحد تولیدی که به عنوان آن گمرک صادر و در سامانه EPL بارگذاری گردیده است را پذیرش نموده و نسبت به انجام تشریفات گمرکی مربوطه از طریق دور اظهاری ماده ۵۱ قانون امور گمرکی با رعایت کلیه مقررات ذیربط و توجه به موارد تصریح شده در متن مجوزها اقدام نمایند.

۱۰-۶ با عنایت به اینکه اظهار کالای موضوع مجوز جهت ایجاد امکان کنترل و کسر سیستمی صرفا از طریق دور اظهاری در سامانه EPL صورت میپذیرد. گمرکات صادر کننده مجوزهای ورود موقت میبایست پس از صدور مجوز نسبت به ثبت اطلاعات مجوزهای صادره در سامانه موصوف مطابق فایل راهنمای ضمیمه اقدام نمایند.

۱۱-۶- لازم به توضیح است که در قسمت صدور مجوز در پنجره واحد تجارت فرامرزی صرفا یک گمرک جهت ترخیص کالا قابل انتخاب خواهد بود. آیتم هایی نیز که ضمن ایجاد قانون ضابطه کنترل سیستمی برای آنها در سامانه میبایست تکمیل گردد عبارتند از نوع ارز ارزش کالا تحت ترم CFR کد HS کالا و وزن خالص کالا و تعداد کالا (حسب مورد تا پس از اظهار محموله ورود موقت موارد یاد شده به صورت سیستمی کنترل و کسر گردد. ضمن اینکه تصویر مجوز و پروفرم مربوطه نیز در محل مشخص شده در سامانه بارگذاری گردد تا مورد استفاده کارشناس مربوطه و نیز کارشناس تسویه کننده پروانه ورود موقت و یا کارشناس اظهار نامه صادراتی از محل پروانه ورود موقت قرار گیرد. همچنین سایر اطلاعاتی که لازم است مورد توجه کارشناسان یاد شده قرار گیرد ولیکن در فیلدهای تعبیه شده وجود ندارند (همچون لزوم ارزیابی کامل کالا یا استعلام از آزمایشگاه در خصوص کالای ورود موقت یا کالای صادراتی از محل آن مهلت پروانه ورود موقت و …) از طریق تصویر مجوز بارگذاری شده و یا درج پیام در قسمت پیام اختیاری قابل بررسی می باشد.

۱۲-۶- چنانچه ذینفع درخواست ابطال تمام یا بخشیاز مجوز ورد موقت را داشته باشد، لازم است مرجع صدور مجوز پس از اخذ درخواست کتبی ذینفع، مقادیر استفاده شده و باقیمانده مجوز را از گمرک مبدأ ورود موقت کننده استعلام نماید.

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برقراری تهاتر ارزی برای رفع تعهد ارزی صادراتی زعفران پیرو نامه شماره ١٧۶۶٣۴٧ مورخ ١۴٠٢/١٠/٠٣ و رونوشت نامه شماره ٢٠٢۵١٠٨...
تاریخ انتشار : 15 ساعت قبل
فهرست گمرکات تخصصی ترخیص خودرو اضافه شدن گمرک منطقه آزاد شهر فرودگاهی فرودگاه امام خمینی (ره) به فهرست گمرکات تخصصی...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
استفاده از کلیه منابع ارزی جهت واردات مواد اولیه مورد نیاز صنایع مرتبط با دفتر صنایع غذا و دارو بازگشت...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
صدور مجوز بهداشتی ترخیص محموله های دام زنده و فرآورده های خام دامی شرکتهای بازرگانی دولتی وخصوصی که اقدام به...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
کد IR چیست و چگونه دریافت کنیم ؟ اگر شما تولیدکننده یا بازرگان حوزه دام و فرآورده های دامی هستید...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
راهنمای ثبت برنامه تولید در سامانه جامع تجارت ( بروزرسانی تیر ماه ۱۴۰۳ ) به اطلاع کاربران گرامی میرساند ؛...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات ثبت محتوا همکار  

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق معنوی اطلاعات قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه همکاران 

ضمن قدردانی از همراهی و پیوستن به  خانواده بزرگ آیکسپورت بعنوان همکار  قوانین و مقررات همکاری با وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

  • همکار می بایست دارای تخصص و تجربه کافی مرتبط به گروه اعلامی خود باشد ، لیکن در صورتی که مشخص گردد همکار دارای تخصص مرتبط نبوده و یا از سوی کاربران شکایتی مبنی بر عدم داشتن تخصص و درج محتوای غلط در حوزه اعلامی مشخص گردد ، وب سایت در راستای حقوق کاربران خود حق قطع همکاری و حذف پروفایل همکار را دارد
  • همکار می بایست تمام توان و تلاش خود را جهت ارائه خدمات و اطلاعات معتبر و قانونی به کاربران وب سایت بعمل آورد ، لیکن روابط کاری فی مابین مشتریان و همکار هیچ ارتباطی با وب سایت ایکسپورت نداشته و طرفین می بایست تمامی دقت خود را جهت همکاری بعمل اورند
  • همکار صرفا می تواند موضوع همکاری را بعنوان یک پروفایل در وب سایت معرفی نماید و این همکاری حق مالکیتی بر وب سایت برای همکار ایجاد نمی کند .
  • همکار می بایست خدمات ، اطلاعات و اقدامات خود را در قالب قوانین جمهوری اسلامی ایران ارائه نماید و در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قوانین جاری وب سایت محق به قطع همکاری می باشد .
  • همکار می بایست نسبت به تخفیف اعلام نموده به مشترکین ویژه وب سایت متعهد باشد ، در صورت اعلام گزارش نسبت به عدم اختصاص این تخفیف ضمن تذکر به همکار در صورت استمرار در این امر وب سایت حق دارد اشتراک همکار را لغو نماید .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه کاربران

ضمن قدردانی از همراهی خانواده بزرگ آیکسپورت جهت اطلاع شما قوانین و ملاحظات وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

قوانین ، بخشنامه ها ، اطلاعیه ها و بطور کلی اطلاعات و مشخصات ارائه شده در وب سایت ایکسپورت از طرق زیر جمع اوری و ارائه می گردد

1- اطلاعاتی که توسط سازمانهای دولتی و نهاده های وابسته بصورت بخشنامه ، اصلاحیه ، اطلاعیه و اموزش ارائه می گردد.

2- اطلاعاتی که از سوی متخصصین و مشاورین وب سایت ارائه می گردد.

3- محصولات ، رویدادها و قابلیت های که از طریق متخصصین و مشاورین وب سایت عرضه می گردد

از این رو وب سایت آیکسپورت هیچ مسوولیتی در قبال صحت و استناد اطلاعات و محتوا ارائه شده در بخش های دولتی و همچنین صحت و سطح کیفیت خدمات و قابلیت ها از سوی متخصصین و شرکتهای معرفی شده و همچنین خدمات و رویدادهای مرتبط ندارد . ولی با هدف رائه خدمات بهتر و آگاه‌سازی مشتریان، خود را در سنجش صحت و استناد و بروزرسانی مداوم اطلاعات و محتویات متعهد می‌داند.

وب سایت ایکسپورت به هیچ وجه اطلاعات منحصر بفرد کاربران را به اشخاص و طرفین غیر، واگذار نخواهد کرد و ضمنا با استفاده از آخرین فن آوری ها متعهد است حتی المقدور از حریم شخصی کاربران دفاع کند.

مالکیت معنوی محتویات اختصاصی وب سایت ایکسپورت که تدوین و منتشر شده است شامل قانون حق تکثیر بوده و متعلق به این وب سایت می باشد.

قوانین و مقررات ثبت رویداد همکار

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق مخاطبین وب سایت ،  قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

تماس با ما