خدمات تخصصی

مقالات تخصصی

دستورالعمل نحوه ثبت اطلاعات واردات در مقابل صادرات

دستورالعمل نحوه ثبت اطلاعات واردات در مقابل صادرات

دستورالعمل نحوه ثبت اطلاعات « واردات در مقابل صادرات » در سامانه‌ ثبت سفارش ابلاغ شد.

برای آن‌دسته از صادرکنندگانی که تاکنون نسبت به ثبت اطلاعات مرتبط با « واردات در مقابل صادرات خود » یا « واردات در مقابل صادرات غیر » (واگذاری پروانه‌های صادراتی) در سامانه‌ « تامین ارز » و « جامع تجارت » اقدام ننموده‌اند.

دستورالعمل. نحوه ثبت اطلاعات. یاد شده در سامانه‌های مزبور منتشر شد :

در صورتی که صادرکنندگان تمایل داشته باشند ارز حاصل از صادرات خود را جهت وارداتشان استفاده نمایند، لازم است در عملیات ثبت سفارش، نوع عملیات ارزی را “بانکی” و فیلد تامین ارز را “از محل صادرات” انتخاب و پس از نهایی کردن ثبت سفارش به بانک عامل مراجعه نموده و درخواست گواهی ثبت آماری (تخصیص ارز) از نوع ” ارز اشخاص – از محل صادرات” نمایند.

در صورت تایید گواهی توسط بانک مرکزی، لازم است بانک عامل ضمن اخذ وثایق مطابق بند “ی” بخش اول مجموعه مقررات ارزی، اطلاعات پروانه های صادراتی موردنظر را از بازرگان اخذ نموده و در سامانه تامین ارز ثبت نماید. پس از آن .بازرگان می تواند. پرداخت .ارز به فروشنده. خارجی را انجام. داده و واردات. کالا را انجام. دهد.

آیکسپورت

در خصوص استفاده از پروانه صادراتی سایرین (واردات در مقابل صادرات غیر)، فرآیند کلی مشابه حالت فوق خواهد بود، با این تفاوت که پس از درج اطلاعات پروانه صادراتی در سامانه تامین ارز به منظور تایید جواز استفاده از پروانه صادراتی، پیغامی به صورت سیستماتیک به کارتابل صادرکننده در سامانه جامع تجارت ارسال می گردد.

 پس از تایید. صادرکننده، بازرگان .می تواند پرداخت ارز .به فروشنده .خارجی را انجام داده .و سایر رویه های. معمول واردات کالا .را در چارچوب. ضوابط. انجام دهد.

برای مواردی. که بازرگان پیش از این، اقدام به .پرداخت ارز حاصل. از صادرات به فروشنده.خارجی نموده و به. ازای آن اطلاعات. پروانه‌های صادراتی. توسط بانک. عامل در سامانه تامین. ارز ثبت نشده. است، لازم است در صورت. مغایرت نوع. عملیات ارزی. و تامین ارز ثبت .سفارش و گواهی. ثبت آماری با .موارد اشاره .شده در بالا، نسبت به ویرایش. ثبت سفارش. خود در سامانه .جامع تجارت و ویرایش. نوع نرخ. گواهی ثبت آماری. در بانک عامل اقدام نماید.

 واردات در مقابل صادرات (صادرات خود و صادرات غیر) صرفا جهت واردات تعرفه های اولویت کالایی (۲) و (۳) می تواند استفاده شود.

 

جهت مشاهده و دانلود فایل دستورالعمل نحوه ثبت اطلاعات واردات در مقابل صادرات وارد لینک زیر شوید

دستورالعمل نحوه ثبت اطلاعات واردات در مقابل صادرات

 

درباره سامانه جامع تجارت بیشتر بدانیم

سامانه جامع تجارت

راهنمای سامانه جامع تجارت

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اصلاح دستورالعمل ضمانت نامه های بانکی 🟠تعدیل حد ضمانتنامه های بانکی به جهت تأمین حقوق ورودی به مبلغ بیش ۱.۵...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
آیین نامه اجرایی واردات خودروهای کارکرده 🔹سن خودروها باید بین ۳ تا ۵ سال باشد. 🔹خودرو بدون ثبت سفارش اجازه...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
ممنوعیت صادرات آرد ذرت و بلغور ذرت با توجه به شمولیت ارز حمایتی برای واردات ذرت، به استناد مفاد بند...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
*شماره تعرفه های مجاز برای ثبت‌سفارش توسط بازرگانان و واحدهای تولیدی وزارت صمت* 📣 قابل توجه کاربران محترم.سامانه جامع تجارت...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
فهرست ماشین آلات راهسازی معدنی دارای تاییدیه – ویرایش تیر ماه ۱۴۰۳ یادآوری ۱ – در صورتی که ماشین راه...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
اعمال شماره‌تعرفه‌ها و مجموعه‌ اعداد سال جدید (۱۴۰۳) بر روی خدمت “طقبه‌بندی سیستم هماهنگ‌شده تعرفه” و “نگاشت شماره تعرفه” 📢...
تاریخ انتشار : 1 هفته قبل
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما