ایران در محاصره کشورهای پر ریسک صادراتی

ایران در محاصره کشورهای پر ریسک صادراتی

ایران در محاصره کشورهای پر ریسک صادراتی : رتبه ریسک اعتباری کشور ۶ است که کشوری پر ریسک محسوب می‌شود و رتبه ریسک اعتباری امارات ۲ است و بهترین رتبه را در ریسک اعتبار صادراتی در اختیار دارد.

 عربستان نیز با همین رتبه، از دیگر کشورهای کم‌ ریسک برای صادرات است. قطر در ریسک اعتبار صادراتی رتبه ۳ را به خود اختصاص داده است.

قطر در ریسک اعتبار صادراتی رتبه ۳ را به خود اختصاص داده که این کشور هم از جمله کشورهای کم ریسک برای صادرات است.

اما تعریف ارائه شده از رتبه های ریسک اعتبار صادراتی نشان می دهد که از رتبه ۴ تا ۷، ریسک اعتبار صادرات رو به افزایش می رود.

آخرین آمار منتشر شده حکایت از آن دارد که عمان و روسیه دارای ریسک اعتبار صادراتی ۴ هستند.

به عبارتی صادرات کالا به این دو کشور ریسک متوسط دارد. پس از آن بحرین ، اردن ، ترکیه ، جمهوری آذربایجان و ازبکستان دارای رتبه ۵ هستند و ریسک رو به بالا را تجربه می کنند.

 

اما کشور های پرریسک برای صادرات براساس این گزارش ، ایران ، گرجستان ، ترکمنستان و ارمنستان هستند که رتبه ۶ را به خود اختصاص داده اند. هفت کشور در بین کشورهای همسایه ایران ، دارای رتبه اعتباری ۷ برای صادرات هستند. سوریه ، لبنان ، یمن ، عراق ، افغانستان ، تاجیکستان و پاکستان دارای رتبه اعتبار صادراتی ۷ هستند که بالاترین ریسک اعتبار صادراتی را به خود اختصاص داده اند.

نکته ای که در این میان جالب به نظر می رسد ، تمرکز ایران برای صادرات کالا به کشورهای همسایه است.

کشورهایی که عمدتا صادرات کالا به آنها ریسک بالایی دارد.

البته رتبه ریسک اعتبار صادراتی ایران هم بهتر از آنها نیست .

نگاهی به آمارهای دولت ها از ابتدای دولت هفتم تا انتهای دولت یازدهم نشان می دهد بهترین رتبه ریسک ایران در انتهای دولت هفتم ( رتبه ۴ ) ثبت شده شده است.

بدترین رتبه ریسک اعتبار صادراتی نیز در انتهای دولت دهم ( رتبه ۷ ) رقم خورده است.

 

آموزش صفر تا صد فرایند صادرات کالا

سایت ixport در حوضه صادرات ، مقالات جامعی را در خصوص تجارت و بازرگانی بین المللی ، در بخش راهنمای جامع صادرات ارائه کرده است. این بخش شما را با مفاهیم و فرایند صادرات آشنا می کند.
بخش آموزش صادرات شامل : پکیج آموزش جامع صادرات و طرح کسب و کار صادرات ( Business Plan ) و همچنین گالری فیلم های آموزش صادرات می باشد.
بخش تحلیل بازارهای صادراتی کشورها نیز شما را برای ورود به بازار کشورهای مختلف آماده می سازد ، ما در این بخش ، به تفکیک ، به بررسی کشورها پرداخته ایم.

 

 


مقالات مرتبط

 
صادرات به روسیه

 

ابلاغ احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور 🔹 تا زمان ابلاغ جداول تفصیلی بودجه نسبت به وصول منابع بر...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
بررسی سهمیه واردات در سال ۱۴۰۳ بررسی سهمیه واردات در سال ۱۴۰۳ 📣 قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
گواهی چک جایگزین ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد پیرو بخشنامه شماره ١۴٠٢/٨۶٧٩٣۵ مورخ ١۴٠٢/٠۶/٢٨ به پیوست تصویر.نامه شماره /٢٢٠/٢٢٩٢٩ ص...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
عدم شمول عوارض صادراتی قانون بودجه سال ١۴٠٢ بر محصولات صادراتی از محل ورود موقت برای پردازش پیرو بخشنامه شماره...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
ابلاغ مصوبه انتقال کالا بین مناطق ویژه اقتصادی ۱ و ۲ بندر بوشهر کالاهایی که مطابق.تبصره (۴) ماده (۶۰) قانون...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
تغییر در رویه محاسبه مبلغ کارمزد ثبت سفارش بر اساس تصویب‌نامه شماره ۱۲۳۳۴۳/ت۶۱۶۴۶هـ مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۵ هیئت وزیران 📣 قابل توجه...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما