خدمات تخصصی

مقالات تخصصی

فرصت های بازار کشور عراق

فرصت های بازار کشور عراق

فرصت های بازار کشور عراق

تجارت با عراق

فرصتهای بازار عراق

در این بخش به بررسی فرصت های بازار کشور عراق می پردازیم . با ما همراه باشید .

بهترین راه صادرات به عراق

بیش ترین میزان صادرات از گمرکات خسروی ، مهران ، غرب تهران ، باشماق ، کرمانشاه و پیرانشهر بوده . بصره عراق نزدیک ترین بازار صادراتی به ایران می‌باشد و فاصله آن تا آبادان ۲۰ کیلومتر است ،که نزدیکی مرز بصره به ایران ، صادرات به عراق را تسهیل می‌نماید .

این امر باعث اهمیت در بحث تامین مواد غذایی بازار عراق شده است و جزء مزیت های مهم صادراتی به عراق از سوی ایران محسوب می‌شود.

یکی از شرایط صادرات کالا به عراق داشتن برچسب لاتین و عربی بر روی کالا است . با توجه به این که سیستم نظارتی ، انتظامی و قضایی در عراق ضعیف است بهتر است برای دریافت وجه معاملات یا به صورت نقد و یا به صورت اعتبارات اسنادی باشد .

مهم ترین سیستم ارتباطی با تجار عراق از طریق ایمیل است ، و باید همه‌ی مکاتبات ، بروشر و کاتالگ ها به زبان عربی باشد . پایانه های مرزی بین ایران و عراق می‌توان به شلمچه ، مهران ، چذابه و خسروی می‌توان اشاره کرد . برای مشاهده لیست تجار عراق کلیک کنید.

در ادامه برای مشاهده گمرکات ایران به بخش “ لیست گمرکات ایران ” مراجعه کنید.

بهترین کالا برای صادرات به عراق

انواع کاشی ، سیمان سفید ، کولر آبی خانگی ، مواد شیمیایی ، رب گوجه فرنگی ، لوازم خانه داری و پاکیزگی ، هندوانه تازه ، انواع شیرینی جات ، پیاز ، موسیر ، حیوانات زنده ، انواع روغن های نباتی و حیوانی ، انواع نوشابه ها ، محصولات معدنی ، محصولات شیمیایی ، محصولات و مواد پلاستیکی ، انواع پوست ، چرم ، کیف ، چوب ، منسوجات و سنگ ساختمانی در لیست کالا های صادراتی می باشند ، که از ایران به این کشور صادر شده‌اند.

در سایت ixport در بخش ” تحلیل بازارهای صادراتی ” ، تجارت با کشورهای مختلف از جمله عراق را ارائه می‌دهد که از طریق آن می‌توان به جزئیات بیشتری در خصوص نوع و میزان کالاهای صادراتی دست یافت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص سنگ های ساختمانی ایران، پیشنهاد می شود مقاله هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص سنگ های ساختمانی ایران ممکن است بداند را مطالعه نمایید.

عمده ترین صادرکنندگان به عراق به ترتیب ترکیه ، چین ، ایران ، آمریکا و کره جنوبی می باشند . لازم به ذکر است که کشور های ترکیه ، عربستان و اردن جزء رقبای ایران در تجارت با عراق هستند .

درباره کشور عراق بیشتر بدانیم :

برای مشاهده آخرین اخبار مقررات صادرات و واردات در خصوص کشور عراق به لینک زیر مراجعه نمایید :

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مستثنی شدن ثبت‌سفارش‌های دارای تخصیص ارز از بررسی سیستمی سهمیه واردات 📢قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت؛ ✅ به...
تاریخ انتشار : 16 ساعت قبل
تغییر در نحوه ارسال ثبت سفارش به گمرک برای تخصیص‌های در صف سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه‌ای موضوع تغییر...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
مهلت رفع تعهد ارزی ۱۴۰۲ تا پایان تیر ۱۴۰۳ تمدید شد 👈بر اساس مصوبه جدید دولت، صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
اصلاح عوارض جو وارداتی پیرو ابلاغیه شماره ١۴٠٣/۵۴۶۹۸٢ مورخ ١۴٠٣/٠۴/٢٠ موضوع عوارض جداول ۵ و ١۶ قانون بودجه سال ١۴٠٣...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
شرایط قرنطینه ای واردات ریشه خشک پنجه شیطان از کشور نامیبیا و گیاه خرد شده کاکائو از کشور چین ضمن...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
اصلاح دستورالعمل ضمانت نامه های بانکی 🟠تعدیل حد ضمانتنامه های بانکی به جهت تأمین حقوق ورودی به مبلغ بیش ۱.۵...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما