مقالات صادرات

مقالات واردات

فهرست کالاهای مشمول ممنوعیت واردات در سال 1401

فهرست کالاهای مشمول ممنوعیت واردات در سال 1401

فهرست جدید کالاهایی که با ممنوعیت واردات مواجه هستند از سوی وزارت صمت اعلام شد.

تعداد کالاهای.مشمول ممنوعیت واردات که در سال 1400، به 1537 ردیف تعرفه رسیده بود، امسال به 1552 ردیف.تعرفه افزایش یافته.است.

علاوه بر این ممنوعیت‌های دائم، تعداد 766 ردیف تعرفه نیز در حال.حاضر مشمول ممنوعیت موقت شده که فهرست این اقلام با توجه به نیاز کشور و نظر.تخصصی نهادهای مسئول، قابل بسط یا.تحدید است.

در کنار این ممنوعیت‌ها و.برای اطمینان از استفاده حداکثری ظرفیت‌های تولید داخلی، برخی کد تعرفه‌های.دارای اقلام مشترک با اقلام دارای مشابه تولید داخل را نیز مشمول بررسی ثانویه و.سختگیرانه در زمان ثبت سفارش شده‌ است.

فهرست کالاهای مشمول ممنوعیت واردات در سال 1401

سیاست ممنوعیت.واردات از سال‌ 1397 و با وقوع بحران ارزی در دستور کار قرار گرفت و دو.گروه کالایی 4 و 27 که مشمول ممنوعیت واردات هستند، هر‌ساله در این لیست اعلام.می‌شوند. امسال این لیست برای گروه 4 طولانی‌‌‌‌‌‌‌تر شده‌‌‌‌‌‌‌.است و به گفته سخنگوی وزارت صمت.خودرو تنها کالای مهمی است که از این.لیست حذف.شده است.

البته برخی از خودروها که به‌عنوان خودروهای لوکس.شناخته می‌شوند، همچنان در لیست ممنوعه‌ها حضور دارند. بسیاری از منتقدان این ممنوعیت معتقدند این رویه، آدرس غلط به بخش‌های مختلف تجارت و تولید می‌دهد؛ این در حالی است که تولید برخی از کالاها در کشور از نظر هزینه به‌صرفه نیست، نیاز بازار را به‌طور کامل پاسخ نمی‌دهد و کیفیت مطلوب مصرف‌کنندگان را ندارد.

در گروه کالایی 4 در مجموع.فهرست 1550 قلم کالا که واردات آن ممنوع است اعلام.شد که از جمله این کالا‌ها می‌توان به خیار و خیار ترشی (خیار ریز)، انجیر.خشک، گلابی‌ها، زردآلو، کنسانتره اهن، صابون حمام و دستشویی، اسب برای.مسابقه، الاغ، سفره ماهی، ماهی نیش دندان و … اشاره کرد.

گروه 27 کالایی نیز که شامل 600 کالا است با تشخیص وزارت صمت.در لیست کالا‌های ممنوع.واردات قرار گرفته است.

پرندگان زینتی شامل قناری، مرغ عشق و فنچ، سگ و گربه معمولی، چغندر.قند، تابلو‌های نقاشی، نقاشی‌های سیاه قلم و … نقاشی بامداد رنگی، کیسه.خواب، کفش‌های اسکی و… از جمله کالا‌های گروه 27 کالایی است که واردات آن.ممنوع.است.

 

 

 

مطالب بیشتر در خصوص سامانه

سایت ixport در حوزه سامانه جامع تجارت مطالب جامع و مفیدی را در دو بخش ارائه.می دهد .

بخش اول ، تجارت فرامرزی که شامل فرآیندهای مربوط به اخذ شناسه فروشندگان خارجی ، ثبت پیش فاکتور، اخذ مجوزهای ورود ، مجوز ارزی ، ثبت سفارش ، تامین ارز و همچنین.حمل.بین المللی کالا و حمل و نقل داخلی کالا میباشد .

در.بخش دوم که تجارت.داخلی است ، فرآیند های حمل و نقل داخلی ، انبار های داخلی و سامانه همتا ( خرید و فروش ) را شامل.می شود .

 

 لینک های مهم و پیشنهادی 

پکیج آموزشی دوره آمادگی آزمون کارگزاری گمرک (حق العملکاری)

مشاوره و خدمات ویژه صادرات و واردات ( ثبت سفارش، سامانه ها ، تعهد ارزی و … ) کلیک کنید

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 13 ساعت قبل
بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه.صادرات...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
حقوق ورودی قطعات یدکی هواپیما و هلیکوپتر ابلاغ اصلاح مندرجات ذیل یاداشت فصل 88 در خصوص صحیح بودن نرخ حقوق...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
شرایط تصدیق گواهی بهداشت مورد پذیرش برای کالاهای وارداتی ‌🔵 سازمان غذا و دارو دستورالعمل جدید لگالایز.کالاهای وارداتی را اعلام...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
فهرست تجمیعی 548 شرکت فعال اقتصادی برگزیده گمرکی (AEO) ابلاغ فهرست تجمیعی 548 عنوان شرکت های.فعال اقتصادی برگزیده گمرکی (AEO)...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
ابلاغ سهمیه مسافری سال 1403 به مناطق آزاد تجاری-صنعتی ابلاغ سهمیه مسافری سال 1403 مناطق آزاد تجاری صنعتی بصورت علی...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما