مقالات صادرات

مقالات واردات

سوالات متداول سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا

سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا

سوالات متداول سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا را در زیر بررسی کنید.

 

جهت ثبت نام / ورود به سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا کلیک کنید.

برای مشاهده اطلاعات تماس با مرکز پشتیبانی سامانه جامع انبارها کلیک کنید.

 

پرسش و پاسخ سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا

 

پرسش: الزام قانونی ثبت یک انبار ( واحد ) در این سامانه چیست؟

پاسخ:

  • سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا در راستای بند ث ماده 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب 1392/10/3 مجلس شورای اسلامی راه اندازی شده است: ” وزارت صنعت ، معدن و تجارت موظف است با همکاری دستگاه های اجرائی ذیربط با استفاده از سامانه نرم افزاری به شناسه دار کردن کلیه انبارها و مراکز نگهداری کالا و ثبت مشخصات مالک کالا ، نوع و میزان کالاهای ورودی و خروجی از این اماکن با هدف شناسایی کالاهای قاچاق اقدام نماید “.
  • طبق ماده 13 آیین نامه اجرایی مواد 5 و 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، وزارت راه و شهرسازی ( سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ) موظف است از صدور بارنامه برای مبادی و مقاصدی که در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا ثبت نشده اند ، جلوگیری کند.

ادامه

  •  ماده 23 آیین نامه. اجرایی مواد 5 و 6 قانون. مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، به منظور. شناسایی کالای. قاچاق ، ثبت الکترونیکی. فرایندهای متعارف. صدور ، اصلاح ، ابطال ، تجمیع/تفکیک ، معامله. قبوض انبار ، کنترل. موجودی و کم و کیف. ورود و خروج کالاها ، وزارت صنعت ، معدن و تجارت موظف. است با همکاری. وزارتخانه های جهاد کشاورزی ، راه و شهرسازی. ، امور اقتصادی. و دارایی ، کشور ، بهداشت ، درمان. و آموزش پزشکی ، تعاون ، کار و. رفاه اجتماعی ، نفت ، شرکت پست. جمهوری اسلامی ایران ، شهرداری ها ، اتاق های. بازرگانی و اصناف. و سایر دستگاه های. ذیربط ، نسبت به. شناسه دار کردن. انبارها ، سردخانه ها ، سیلوها. و مراکز نگهداری. کالای متعلق به اشخاص. حقیقی و حقوقی .و ثبت مشخصات .مالک کالا ، نوع و. میزان کالاهای. ورودی و خروجی. از این اماکن و همچنین تهیه ، ایجاد. و بهره برداری “ سامانه جامع انبارها. و مراکز نگهداری. کالا ” اقدام نماید.
  •  ماده 27 آیین نامه. اجرایی. مواد 5 و 6 قانون مبارزه. با قاچاق .کالا و .ارز ، تمامی. مراکز عرضه. کننده خدمات .بیمه ای بازرگانی. موظفند. از تاریخ لازم. الاجرا شدن این. آیین نامه ، قبل. از صدور هر نوع. بیمه نامه و الحاقیه. برای انبارها ، مراکز. نگهداری کالا و همچنین. کالاهای موضوع. قبوض انبار ، از ثبت. آن ها در سامانه جامع انبارها. و مراکز نگهداری کالا. از طریق استعلام .سیستمی اطمینان. حاصل نمایند.

پرسش: عدم ثبت نام در این سامانه چه عواقبی خواهد داشت ؟

پاسخ:

  • مطابق شرح بند 5 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز : تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی مکلف به رعایت احکام این قانون مربوط به سامانه های راه اندازی شده می باشند و اشخاص حقیقی مختلف به محرومیت از اشتغال به حرفه خود تا یک سال و اشخاص حقوقی به ممنوعیت از فعالیت تجاری تا شش ماه محکوم می شوند.
  • مطابق تبصره 2 ماده 5 : وارد نمودن اطلاعات خلاف واقع یا ناقص یا با تأخیر در سامانه های موضوع این قانون جرم است و مرتکب به شش ماه تا دو سال انفصال موقت از خدمات دولتی و عمومی محکوم می شود.
  • نگهداری کالاهای موضوع قاچاق صرفاً در انبارهای ثبت شده در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا موضوع بند ( ج ) فصل دوم آیین نامه اجرایی مواد ( 5 ) و ( 6 ) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز موضوع تصویب نامه شماره 46443/ت57559هـ مورخ 1395/4/23 مجاز می باشد.

پرسش: هدف از ایجاد سامانه چیست؟

پاسخ: شناسایی تمام انبارها و مراکز نگهداری کالای کشور ، تسهیل فرایندهای الکترونیکی از قبیل صدور بارنامه آنلاین و بیمه آتش سوزی از طریق سیستمی کردن این فرایندها ، ثبت ورودی و خروجی کالای هر واحد نگهداری کالا ( ثبت رسید/ حواله ) و اخذ گزارش از میزان موجودی کالا در تمامی واحدهای نگهداری کالای کشور از جمله اهداف این سامانه هستند که خود در نهایت به اهداف کلانی همچون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و جلوگیری از احتکار از طریق رصد دقیق جریان کالا در انبارهای کشور ختم می شوند.

 

برای مشاهده ادامه سوالات کلیک کنید

دانلود فایل کامل سوالات متداول سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا

 

مطالب بیشتر در خصوص سامانه

 

جهت مشاهده و ثبت نام در دوره های آموزشی صادرات و واردات و ترخیص کالا کلیک کنید.

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فهرست تجمیعی 548 شرکت فعال اقتصادی برگزیده گمرکی (AEO) ابلاغ فهرست تجمیعی 548 عنوان شرکت های.فعال اقتصادی برگزیده گمرکی (AEO)...
تاریخ انتشار : 6 ساعت قبل
ابلاغ سهمیه مسافری سال 1403 به مناطق آزاد تجاری-صنعتی ابلاغ سهمیه مسافری سال 1403 مناطق آزاد تجاری صنعتی بصورت علی...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
فیلم آموزشی نحوه تخصیص ارز برای واردات در سال 1403
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
لزوم صدور گواهی مبدا برای محصولات سبزی و صیفی با عنایت به جلسه شورای.معاونین مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۱۹ و مصوبات جلسه روز...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
جزئیاتی از شیوه جدید رفع تعهد ارزی/ صادرات تا سقف یک میلیون دلار از رفع تعهد ارزی معاف می شود...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
سیستمی شدن تبصره های 1و 2 ذیل بند 2 ماده 38 آیین نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات در سامانه...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما