مقالات صادرات

مقالات واردات

کد IMEI در گوشی چیست و چه کاربردی دارد ؟

کد IMEI در گوشی چیست و چه کاربردی دارد ؟

کد IMEI در گوشی چیست و چه کاربردی دارد ؟ IMEI در حقیقت مخفف عبارت “ International Mobile Equipment Identity ” یا همون « شناسه بین المللی تجهیزات موبایل » است.

تمامی دستگاه هایی که قابلیت نصب سیم کارت را دارند و از شبکه ارتباطات سیار استفاده می نمایند، حداقل دارای یک شناسه بین‌ المللی 14رقمی منحصر به فرد به نام IMEI هستند.

 

جهت ثبت نام / ورود به سامانه همتا کلیک کنید.

برای مشاهده اطلاعات تماس با مرکز پشتیبانی سامانه همتا کلیک کنید.

 

همون طور که گفتیم IMEI یک کد 14 رقمی است و برای دستگاه شما، منحصر به فرده، البته اگه متوجه شدید که IMEI دستگاه شما 15 رقمی است، تعجب نکنید! چون این به آن دلیل است که رقم آخر کد IMEI یک گزینه امنیتی برای جلوگیری از جعل این کد است.

این شناسه بر روی دستگاه به صورت فیزیکی، سخت‌ افزاری و نرم‌ افزاری نصب و درج می‌شود. لازم به ذکر است گوشی‌ های دو سیم کارته، دارای دو شناسه IMEI و گوشی های چند سیم کارته دارای چند شناسه IMEI هستند و باید دقت کرد که کد دریافتی از طریق کد دستوری #06#* با کد درج شده روی جعبه مطابقت داشته باشد.

از سال ۲۰۰۴ به بعد IMEI به فرمت و قالب خاص AA-BBBBBB-CCCCCC-D در آمد و هم اکنون نیز همین گونه استفاده می‌شود. قسمت‌ های A و B به عنوان کد تخصیص نوع ( TAC ) شناخته می‌شوند. این بخش از کد، شرکت سازنده و مدل دستگاه را مشخص می‌کند.

 

به عنوان مثال :

کد TAC گوشی گوگل پیکسل ۱۶۱۵۰۸-۳۵ درحالی‌ که این کد برای آیفون ۶ اس پلاس ۳۳۲۹۰۷-۳۵ است. برخی مدل‌ ها دارای چندین کد TAC هستند که این به دلیل وجود فاکتورهای مختلفی مانند محل تولید گوشی ، بازبینی و… است. آیفون ۵ سی دارای پنج کد مختلف TAC است.

 

شش رقم C نشان دهندهٔ شماره سریال منحصر به‌ فرد دستگاه شماست که توسط سازنده گوشی تعریف می‌شود. بخش D یک رقم چک است که مطابق دستورالعمل‌ های مشخص دستگاه کد IMEI را تأیید می‌کند.

این عدد روی بسته‌ بندی‌ها نمایش داده می‌ شود تا از ثبت IMEI های نامعتبر و نادرست جلوگیری شود اما در اصل جزء اصلی از کد نمی‌باشد.

آموزش ثبت دستگاه تعمیری در همتا - IMEI چیست و به چه دردی می‌خورد؟

پردا کردن کد IMEI در گوشی های مختلف 

واردات دستگاه های ماینر سیستم عامل iOS : به مسیر Settings > General > About بروید.

واردات دستگاه های ماینر سیستم عامل آندروید : وارد Settings شده و به بخش About Phone بروید.

واردات دستگاه های ماینر دستگاه های سونی یا سونی‌ اریکسون قدیمی : بر روی صفحه کلید موبایل از چپ به راست * Right * Left Left * Left * را کلیک کنید.

واردات دستگاه های ماینر دستگاه های بلک بری یا سونی اریکسون های جدیدتر : به بخش Options و سپس Status بروید.

 

توجه :

اگر می‌خواهید بدانید دقیقاً IMEI شامل چه اطلاعاتی درباره‌ گوشی تان است، می‌توانید به سایت IMEI.info مراجعه کنید.

 

شماره‌ های IMEI بسیار مهم هستند و باید حتماً آن‌ ها را در جایی یادداشت و محفوظ نگهدارید. این کدها علاوه بر کمک به برگرداندن گوشی در صورت دزدیده شدن، می‌توانند از سوء استفاده های احتمالی هم جلوگیری کنند.

چند راه برای پیدا کردن کد IMEI

واردات دستگاه های ماینر شماره گیری یک کد

شاید این بهترین و آسان‌ترین راه برای پیدا کردن شماره IMEI یا MEID در هر موبایلی باشد. شما می توانید برای یافتن IMEI از کد مخصوص به آن استفاده کنید. با شماره گیری کد #06#* در موبایل خود، حتی بدون زدن کلید تماس، شماره IMEI / MEID آن روی صفحه ظاهر خواهد شد.

واردات دستگاه های ماینر توسط iTunes

برای یافتن شماره IMEI آیفون خود در برنامه iTunes مراحل زیر را دنبال کنید.

  • ابتدا آیفون خود را به کامپیوتر متصل کرده و برنامه iTunes را اجرا کنید.
  • از گوشه بالا سمت چپ، روی آیفون خود کلیک کرده و سپس به بخش Summary بروید.
  • برای آیفون، با کلیک کردن روی “ Phone Number ” می‌توانید شماره IMEI و دیگر شماره‌ ها را مشاهده کنید.
  • برای آیپد ( مدل‌ های سیم کارت خور ) با کلیک کردن روی “ Serial Number ” می‌توانید شماره IMEI و دیگر شماره‌ها را مشاهده کنید.
واردات دستگاه های ماینر توسط Google Dashboard

داشبورد گوگل یک مرکز کنترل برای حساب گوگل شماست که می‌توانید از هر کامپیوتری به آن دسترسی داشته باشید. در صورتی که حساب گوگل خود را در موبایل یا تبلت اندرویدی خود وارد کرده باشید، می‌توانید اطلاعات دستگاه اندرویدی خود را نیز در آن مشاهده کنید.

  • از آدرس زیر وارد داشبورد گوگل شوید. Google Dashboard با کلیک روی “ Android ” این بخش را باز کنید.
  • در لیست دستگاه‌های اندرویدی خود مشاهده خواهید کرد که مقابل هر دستگاه اطلاعات مدل و IMEI آن نوشته شده است . موبایل خود را پیدا کرده و شماره IMEI آن را یادداشت کنید.
واردات دستگاه های ماینر پیدا کردن IMEI از زیر باتری دستگاه

در اکثر موبایل‌ هایی که امکان تعویض باتری را دارند، شماره IMEI آن‌ها در زیر باتری نوشته شده است. گاهی برای موبایل شما مشکلی پیش می‌آید که امکان روشن کردن آن و چک کردن با یکی از روش‌های بالا را ندارید. در این مواقع با خارج کردن باتری می‌توانید شماره IMEI آن را پیدا کنید. محل قرار گیری این شماره در زیر باتری در همه دستگاه‌ها یکسان نیست و با کمی دقت می‌توانید آن را پیدا کنید.

واردات دستگاه های ماینر پیدا کردن IMEI از روی جعبه دستگاه

روی جعبه همه موبایل‌ ها برچسبی وجود دارد که IMEI آن دستگاه روی آن نوشته شده است. در صورتی که به خود دستگاه دسترسی ندارید و یا آن را گم کرده اید، روی جعبه آن به دنبال یک بارکد بگردید که در زیر آن IMEI و شماره سریال دستگاه نوشته شده است. 

واردات دستگاه های ماینر به دست آوردن کد IMEI از طریق پرینت مکالمات از مخابرات

در صورتی که به هیچ یک از موارد بالا دسترسی نداشتید، شما می توانید از طریق پرینت مکالمات خود از شماره IMEI گوشی مطلع شوید.

واردات دستگاه های ماینر به دست آوردن کد IMEI از طریق فاکتور خرید گوشی

شماره IMEI گوشی شما ممکن است بر روی فاکتور خرید آن نیز درج شده باشد. در صورتی که به فاکتور خرید خود دسترسی دارید می توانید آن را بررسی نمایید.

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فهرست تجمیعی 548 شرکت فعال اقتصادی برگزیده گمرکی (AEO) ابلاغ فهرست تجمیعی 548 عنوان شرکت های.فعال اقتصادی برگزیده گمرکی (AEO)...
تاریخ انتشار : 22 ساعت قبل
ابلاغ سهمیه مسافری سال 1403 به مناطق آزاد تجاری-صنعتی ابلاغ سهمیه مسافری سال 1403 مناطق آزاد تجاری صنعتی بصورت علی...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
فیلم آموزشی نحوه تخصیص ارز برای واردات در سال 1403
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
لزوم صدور گواهی مبدا برای محصولات سبزی و صیفی با عنایت به جلسه شورای.معاونین مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۱۹ و مصوبات جلسه روز...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
جزئیاتی از شیوه جدید رفع تعهد ارزی/ صادرات تا سقف یک میلیون دلار از رفع تعهد ارزی معاف می شود...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
سیستمی شدن تبصره های 1و 2 ذیل بند 2 ماده 38 آیین نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات در سامانه...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما