مقالات صادرات

مقالات واردات

خریدار کالای صادراتی – آشنایی با روش‌های ساده و موثر برای یافتن خریدار مناسب

پاسخ به سوالات خریدار خارجی

خریدار کالای صادراتی – آشنایی با روش‌های ساده و موثر برای یافتن خریدار مناسب

مقدمه :

صادرات به معنای فروش کالای خود به کشوری دیگر با فرهنگ و زبان متفاوت است. بنابراین، پیدا کردن خریدار مناسب برای کالاهای صادراتی خود کار دشواری است، هر چند که این روزها روش‌های آسانی برای این منظور معرفی شده‌اند ولی هنوز افراد زیادی وجود دارند که نمی‌دانند چگونه یک خریدار کالای صادراتی برای خود پیدا کنند.

بسیاری از شرکت‌ها استراتژی‌های بازاریابی خاصی جهت صادرات کالاهای خود دارند. اینترنت نیز این کارها را خیلی راحت‌تر کرده است، ما به کمک اینترنت می‌توانیم با کل دنیا در ارتباط باشیم. چند روش قدیمی برای پیدا کردن خریداران بین‌المللی کسب و کارهای صادراتی نیز وجود دارند.

ما در این مطلب قصد داریم در مورد برخی از روش‌های آنلاین و آفلاین پیدا کردن خریداران جهت صادرات بحث کنیم.

 

بهترین روش‌های پیدا کردن خریداران کالای صادراتی

 

دو روش وجود دارد که به کمک آنها می‌توانید خریداران خارجی که مناسب محصولات صادراتی شما هستند را پیدا کنید:

۱- روش دیجیتالی : در روش دیجیتالی، می‌توانید به دنیای اینترنت وصل شوید و آنچه را که به دنبال آن هستید، پیدا کنید

۲- روش فیزیکی (سنتی ) : در روش فیزیکی، می ­توانید از طریق ملاقات با افراد، حضور در نمایشگاه‌های جهانی و تجاری و حتی استخدام یک کارگزار در یک کشور دیگر، شخصا عمل جست‌وجو را انجام دهید.

روش دیجیتالی پیدا کردن خریداران کالای صادراتی :

اینترنت باعث شده مردم احساس کنند که به یکدیگر نزدیک‌تر شده‌اند چرا که به کمک اینترنت می‌توانیم در بسیاری از پلتفرم‌ها به صورت آنلاین تجارت کنیم.

پیدا کردن خریدار به صورت دیجیتال شامل این موارد می‌شود:

۱- تبلیغات پیامکی

۲- بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی

۳- بازاریابی ایمیلی

۴- استفاده از SEO و وبسایت آنلاینی که در آنجا محصول خود را ثبت کرده و خریداران را پیدا می‌کنیم

پلتفرم‌هایی نظیر علی بابا ، پورتال‌های فریلنسینگ یا شبکه‌های اجتماعی همچون فریلنسر، لینکدین، فیسبوک و تبلیغات پولی شبکه‌های اجتماعی بسیار مفید هستند. در ادامه برای آشنایی بیشتر با فروش در سایت علی بابا ، به مقاله ” چگونه محصولات خود را در سایت علی بابا به فروش برسانیم ” مراجعه کنید.

البته همیشه می‌توانید از مشاورین صادرات و واردات مانند جینیس ایمپکس یافتن خریدار کالای صادراتی نیز کمک بگیرید.

 تبلیغات پیامکی :

امروزه موبایل ها خود را به بخش جدایی ناپذیر از زندگی روزمره انسان ها تبدیل کرده اند. بخش بزرگی از زمان ما به استفاده از این ابزار تخصیص داده شده است. دسترسی به شماره همراه تاجرین و خریداران خارجی برای بسیاری از افراد امری بسیار دشوار و در برخی موارد غیر ممکن تبدیل شده است.

اما شما با دستیابی به شماره یک تاجر می توانید اطلاعات مورد نیاز و پیام های انگیزشی خود را به آنها انتقال دهید و آنان را با خود همراه کنید. نکته کلیدی در ارسال پیامک تبلیغاتی در نحوه ارتباط و فرد ارسال کننده این پیام می باشد . شما یک پیام تبلیغاتی از دیجی کالا را نسبت به یک شرکت و یا فرد ناشناخته ارجح تر و مطمئن تر می پندارید.

بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی :

  • علی بابا :

این پلتفرم یکی از سرشناس‌ترین پلتفرم‌هایی است که در آن، خریداران با تامین کننده ارتباط برقرار می‌کنند ولی باید نحوۀ استفاده از این پلتفرم را بدانید. شما باید ابتدا نام خود را به عنوان یک خریدار یا تامین کننده در این وبسایت ثبت کنید.

علی بابا خدمات متنوعی ارائه می‌دهد. هرچقدر رتبۀ شما بالاتر باشد خدمت بهتری دریافت خواهید کرد. نتیجه‌بخش‌ترین روش این است که تبدیل به عضوی وفادار در این پلتفرم شوید.

هرچقدر به مدت طولانی‌تری در این پلتفرم باقی بمانید رتبۀ بالاتری کسب خواهید کرد و این باعث می‌شود خریداران جدی‌تری پیدا کنید.

در این پلتفرم، مشاورۀ رایگان در مورد خرید و فروش کالای صادراتی دریافت می‌کنید و می‌آموزید که چگونه با خدمات پشتیبانی مشتری علی بابا رتبۀ خود را ارتقا دهید.

شما به عنوان فروشنده، امتیاز تماس با خریداران مستقیم را به دست خواهید آورد و می‌توانید عرضه محصولات خود را از طریق علی بابا انجام بدهید. کافی است محصول خود را ثبت ‌کنید و پیشنهاد خود را ارائه ‌دهید. علی‌بابا پلتفرمی مناسب برای برقراری ارتباط با خریداران است.

 

آدرس سایت علی بابا : 

https://www.alibaba.com

خریدار کالای صادراتی

 

  • فریلنسر :

شما می‌توانید از طریق پورتال فریلنسر، کارگزاران یا نمایندگان فروش را پیدا کنید. این نمایندگان می‌توانند خریداران یا تامین کنندگان مناسب شما را جستجو کند و یک خریدار جدی برای محصولی که پیشنهاد داده‌اید، پیدا کند.

می‌توانید یک پروژه در این پورتال مثلاً با این مضمون ایجاد کنید: “برای من یک خریدار از بریتانیا پیدا کنید”، سپس افراد شروع به ارائۀ پیشنهادات خود می‌کنند.

شما می‌توانید خریدار کالای صادراتی خود را انتخاب کنید و فقط در صورتی به این نمایندگان پول پرداخت خواهید کرد که کار خود را درست انجام دهند. این افراد برای شما تحقیق خواهد کرد که آیا خریدار مورد نظر جدی است یا خیر.

آن‌ها همچنین می‌توانند با خریداران بومی شما با زبان بومی آنها صحبت کنند. شما می‌توانید حقوق این افراد را از طریق پورتال Freelance.com پرداخت کنید.

 

آدرس سایت فریلنسر :

https://www.freelancer.com

 خریدار کالای صادراتی

 

  • لینکدین :

با ثبت نام در سایت لینکدین می‌توانید گروه‌های تجاری زیادی را پیدا کنید و به گروه مربوط به محصول خود بپیوندید. شما در این گروه‌ها، خریداران زیادی را پیدا خواهید کرد.

اگر می‌خواهید محصول شما شناخته شود و خریدارانی را جذب کنید، باید به طور منظم مطالبی به اشتراک بگذارید. لینکدین مانند سایر شبکه‌های اجتماعی تعداد زیادی از افراد سرتاسر جهان را دور هم جمع می‌کند.

 

آدرس سایت لینکدین :

https://www.linkedin.com

خریدار کالای صادراتی

 

  • فیسبوک :

هر چند که در فیسبوک نسبت به لینکدین فعالیت‌های تجاری کمتری انجام می‌شود، ولی گروه‌های جدی زیادی نیز وجود دارند که می‌توانید به آنها ملحق شوید.

در این نوع پلتفرم باید فعال‌تر باشید. گروه‌های زیادی وجود دارند که در آن خریداران به دنبال پیدا کردن تامین کنندگان هستند. شبکه‌های اجتماعی یکی از ارزان‌ترین روش‌ها برای برقراری ارتباط با خریدار کالای صادراتی مورد نظر شما هستند.

خریدار کالای صادراتی

  • جینیس ایمپکس :

شما همیشه می ­توانید از مشاورین و ارائه دهندگان خدمات صادرات-واردات کمک بگیرید. جینیس ایمپکس مطمئن‌ترین وبسایتی است که در آنجا خریداران می‌توانند با تامین کنندگان آشنا شوند و در مورد نیازمندی‌های خود صحبت کنند.

این پورتال، مشاوره‌ها و خدماتی در زمینۀ صادرات و واردات به مشتریان خود ارائه می‌دهد. این شرکت، محیطی راحت برای خریداران و تامین کنندگان مهیا کرده است.

جینیس ایمپکس یک پلتفرم تجاری بین‌المللی مبتنی بر وب است که به منظور کمک به شرکت‌ها طراحی شده است تا فعالیت خود را در بازارهای بین‌المللی توسعه دهند و همچنین با آموزش به این شرکت‌ها کمک می‌کند تا کسب و کارهای صادرات-وارداتی را شروع کنند. همچنین به صادرکنندگان کمک می‌کند تا مشتریان خرید کالا صادراتی را پیدا کنند و به واردکنندگان نیز کمک می‌کند تا تامین کنندگان بالقوۀ محصولات جدید را پیدا کنند.

بازاریابی ایمیلی :

بازاریابی ایمیلی یک روش اصولی برای ایجاد وفاداری مشتریان به یک کسب و کار بوده و عاملی مهم در فروش محصولات و خدمات به‌حساب می‌آید. شما از طریق بازاریابی ایمیلی می‌توانید مشتریان و یا کاربران سایت خود را همیشه درکنار خود داشته باشید.

در این مدل از بازاریابی دیجیتال شما ابتدا باید ایمیل کاربران سایت خود را دریافت کنید، سپس از طریق سرویس‌های ارسال ایمیل انبوه مانند میلرلایت ( MailerLite ) و میل چیمپ ( MailChimp ) برای آنها ایمیل‌های هدفمند ارسال کنید.

بازاریابی ایمیلی به اصطلاح همانند شمشیر دو لبه است. اگر آن را درست و اصولی انجام دهید، مشتریان شما بیشتر و وفادارتر خواهند شد و فروش شما طبیعتا افزایش پیدا خواهد کرد و همچنین از طرف دیگر در صورت ارسال ایمیل‌های متوالی و بی‌ارزش می‌توانید مشتریان را از دست داده و همچنین به اعتبار برند خود لطمه وارد کنید. در ادامه جهت آشنایی با برند سازی بین المللی ، به مقاله برند سازی بین المللی سایت مراجعه نمایید.

تفاوت بازاریابی ایمیلی با ارسال ایمیل تبلیغاتی انبوه :

یک شباهت اشتباه ممکن است به‌کل کسب و کار فردی را متلاشی کند و آن اشتباه گرفتن بازاریابی ایمیلی با ارسال ایمیل تبلیغاتی است. متاسفانه فعالین این حوضه در تبلیغات خود نام ایمیل مارکتینگ را استفاده کرده و این باعث می‌شود عده‌ای گول آنها را بخورند.

در دنیا به ارسال ایمیل تبلیغاتی انبوه، اسپم کردن (Spamming) می‌گویند. این ایمیل‌های تبلیغاتی که بی‌هدف به کسانی که رضایتی از ارسال ایمیل شما نداشته‌اند، در پوشه اسپم ارسال شده و حتی کسانی که آنها را باز هم بکنند، هیچ‌ اعتباری برایشان قائل نیستند و کاملا می‌تواند اعتبار برند شما را نزد آن شخص خراب کند.

خریدار کالای صادراتی

 

روش‌ فیزیکی ( سنتی ) پیدا کردن خریداران کالای صادراتی

 

روش‌های زیادی وجود دارند که به کمک آنها می‌توانیم خریداران بالقوه را پیدا کنیم.

برای مثال یک تحقیق میدانی در اواخر سال 1397 انجام شد. این تحقیق از مدیران عالی کسب و کار و مدیران فروش در رابطه با مشکلات کسب و کارشان صورت گرفت. سوالات تحقیق در زمینه صادرات و بازاریابی خارجی متمرکز شده بود.

مدیران کسب و کار برای توسعه واحد خارجی و پیدا کردن خریداران خارجی , نیازمند تیمی متخصص جهت بازاریابی هستند. یافته های این تحقیق نشان می دهد 72 درصد از هزینه های صورت گرفته بازخورد مناسبی نداشته است.

مهمترین دلیل دریافت بازخورد های منفی عدم آشنایی با بازار هدف است. عدم اشنایی با خریداران محلی و اجرایی نبودن استراتژی ها انتخاب شده نقش مهمی در این شکست ایفا کرده بودند.

پیدا کردن خریدار به صورت سنتی شامل این موارد می‌شود:

۱- بازدید از نمایشگاه‌های جهانی و تجاری

۲- ثبت نام خود در ادارۀ توسعۀ صادرات

۳- ارتباط با دوستان و اعضای خانواده

۴- استخدام یک کارگزار در کشورهای دیگر

  • نمایشگاه‌های جهانی و تجاری :

برای بسیاری از کسب و کارها شرکت در یک نمایشگاه بین المللی دستاورد ویژه ای به حساب می آید . چرا که شما را قادر می سازد از نزدیک توانایی رقبای خود را مورد بررسی قرار دهید .

نمایشگاه‌های جهانی و تجاری، بازارهای خیلی شلوغی هستند که خریدار کالای صادراتی و شرکت‌های علاقه‌مند به خرید در آنجا زیاد پیدا می‌شود. در این نمایشگاه‌ها می‌توانید با افراد زیادی ارتباط برقرار کنید و محصول خود را به خریداران بین‌المللی معرفی کنید.

مثلاً اگر تولیدکنندۀ پوشاک هستید، می‌توانید محصول خود را در نمایشگاه‌های جهانی یا تجاری به نمایش بگذارید تا شرکت‌های خارجی یا داخلی زیادی که با شما آشنا می‌شوند، اقدام به سفارش پوشاک شما جهت صادرات کنند.

  • ادارۀ توسعۀ صادرات :

شما می‌توانید نام شرکت خود را در ادارۀ توسعۀ صادرات ثبت کنید تا آنها به شما کمک کنند تا در جریان آخرین اخبار راجع به نیازمندی‌های سایر کشورها قرار گیرید.

آنها تمام اطلاعاتی که لازم دارید تا بدانید چگونه می‌توانید محصول خود را در کشورهای دیگر بازاریابی کنید را در اختیار شما قرار خواهند داد. آنها همچنین به شما کمک می‌کنند تا خریدار کالای صادراتی خود را پیدا کنید چون منابع ارتباطی مختلفی در بازار بین‌المللی دارند.

شما می‌توانید لیست خریداران خارجی را از این اداره دریافت کنید زیرا آنها با اتاق بازرگانی سایر کشورها در ارتباط هستند.

  • ارتباط با دوستان و اعضای خانواده :

ارتباطات خوب به نفع شرکت‌ها است. دوستان و اعضای خانواده می‌توانند به ایجاد روابط تجاری خوب بین خریدار و تامین کننده کمک کنند. اگر یکی از دوستان یا اعضای خانواده با استفاده از روابط خود، شما را به شرکته‌ای دیگر معرفی کند، این یک امتیاز برای شما خواهد بود.

زیرا دوستان و اعضای خانواده می‌توانند اعتماد شرکت مورد نظر را نسبت به شما جلب کنند.

  • استخدام یک کارگزار یا نماینده :

شما می‌توانید یک کارگزار در کشور دیگر که قصد بازاریابی محصول خود را در آنجا دارید، استخدام کنید. این کارگزاران به شما کمک می‌کنند تا با خریداران بین‌المللی ارتباط برقرار کنید و معاملات شما را انجام می‌دهند.

آنها همچنین می‌توانند به شما کمک کنند تا یک کسب و کار خوب در یک بازار بین‌المللی به راه اندازید و خریدار کالای صادراتی نیز پیدا کنید.

 

شش استراتژی مخصوص پیداکردن خریداران صادراتی

 

برای یک صادرکننده ، پیدا کردن خریدار می‌تواند سخت‌ترین چالش کسب و کار باشد. زمانی که تازه وارد یک بازار جدید شده‌اید این کار بسیار سخت است.

فروش کالا در کشوری دیگر هرگز آسان نیست. شما باید خود را با هنجارهای فرهنگی، زبان و موانع سفر وفق دهید تا بتوانید موفق شوید. اما فناوری‌های جدید، دنیا را کوچک‌تر کرده و پیدا کردن خریداران خارجی را نیز نسبت به گذشته خیلی راحت‌تر کرده است.

یکی از معمول‌ترین سوالاتی که افراد علاقمند به ورود به دنیای واردات یا صادرات می‌پرسند، این است که” چگونه خریدار کالای صادراتی خود را پیدا کنم”.

هیچ پاسخ منحصر به فرد و مشخصی برای این سوال وجود ندارد، زیرا این مسئله تا حد زیادی به نوع کالای شما و همچنین به کشور یا منطقه‌ای که قرار است محصول خود را به آنجا صادر کنید، بستگی دارد.

استراتژی بازاریابی جهانی 

در این مطلب، به شما استراتژی‌هایی را معرفی خواهیم کرد که به کمک آنها می‌توانید خریدارانی برای محصولات صادراتی خود پیدا کنید.

  1. بازار را به وسیله خرده‌فروشانی همچون ای بی ، آمازون و اتسی بررسی کنید
  2. در گوگل این عبارت را سرچ کنید: “عمده‌فروشان کالا x در…”
  3. از طریق وبسایت کومپاس، دایرکتوری کسب و کارهای عمده‌فروش را تهیه کنید
  4. با سفارت کشور خود تماس بگیرید
  5. با اتاق‌های بازرگانی تماس بگیرید
  6. گروه‌های فیسبوکی را پیدا کرده و در مورد آنها تحقیق کنید

عاقلانه‌ترین کار این است که قبل از هر اقدامی ابتدا زمانی را صرف تحقیق آنلاین در مورد وضعیت بازار صادرات و خرید کالای صادراتی در سایر کشورها کنید. سوالاتی را از فروم‌ها و گروه‌های فیسبوکی بپرسید و به هر طریقی که می‌شود نظرات افراد بومی را جویا شوید. این کار، مفید خواهد بود. شما نمی‌توانید بازخورد افراد بومی که در منطقۀ هدف شما زندگی و کار می‌کنند را نادیده بگیرید.

با وجود وبسایت‌های فراوان که در حال حاضر به صورت آنلاین وجود دارند و به شما کمک می‌کنند تا محصولات خود را به فروش برسانید ، بزرگترین و مشهورترین این وبسایت‌ها ای بای ، آمازون و علی اکسپرس هستند و چون این وبسایت‌ها بین‌المللی هستند، لذا بهترین جا برای پیدا کردن خریدار کالای صادراتی محسوب می‌شوند.

 

در ادامه برای آشنایی بیشتر با سایت آمازون به بخش ” راهنمایی کامل فروش محصولات صادراتی در آمازون در سال ۲۰۱۹ ” سایت ixport مراجعه نمایید.

 

  • وبسایت‌ e bay :

اى باى یکی از بزرگترین بازارهای آنلاین  (Marketplace) در جهان است . اى باى اولین بازار آنلاین به صورت مزایده آنلاین در جهان مى باشد و در اصل یک خانه حراج (Auction House) به صورت آنلاین است.

بازار آنلاین اى باى خود معمولاً اجناسى یا محصولى را ارائه نمى دهد، بلکه مکانى را جهت خرید و فروش بدون واسطه فراهم مى کنند که البته هر بازار آنلاین مى توانند روش خرید و فروش خاص خود و همچنین قانون مختص خود را داشته باشد، در بازار آنلاین اى باى این روش به صورت برگزارى مزایده (حراجى) که محبوب ترین روش فروش از دیرباز در تاریخ بشریت مى باشد صورت مى گیرد. 
اى باى امروزه در سراسر جهان فرآیند خرید و فروش از طریق خرید مستقیم ( بدون واسطه ) را تسهیل و سرعت بخشید.

 

آدرس سایت ای بی :

https://www.ebay.com

خریدار کالای صادراتی

 

  • وبسایت علی اکسپرس :

این فروشگاه چینی ، یکی از بخش‌های شرکت بزرگ Alibaba Group است و به عنوان بازاری برای ارائه کالا توسط فروشندگان ( عمدتا چینی ) به خریداران بین‌المللی فعالیت می کند.

از جمله مزایای این فروشگاه می توان به گستره بسیار وسیع کالاهای موجود که شامل بیش از 100 میلیون قلم کالا با 40 دسته‌بندی کلی ، امکان ارسال مستقیم از فروشندگان به بیش از 200 کشور دنیا، قیمت‌های مناسب و هزینه‌پستی کم و یا رایگان اشاره کرد. 

در این فروشگاه شما باید اجناس مورد نظر خود را از فروشندگان طرف سوم خریداری کنید ، به همین دلیل درست مثل eBay، ETSY و سایر سایت‌هایی که روش فروش مشابهی دارند، باید در هنگام خرید به اعتبار فروشنده ، شرایط ارسال و تضمین‌های ارائه شده توجه داشته باشید.

به طور کلی می توان گفت که این سایت فروشگاهی مناسب برای تمامی مشتریان است ، زیرا می‌توان تقریبا هر کالایی را با قیمت و شرایط تحویل مناسب از فروش تکی تا عمده‌فروشی پیدا کرد و مجموعه واقعا عظیم اجناس موجود در آن می‌تواند جوابگوی نیاز مشتریان شخصی و تجاری باشد.

 

روش ایده‌ال چیست

 

هر روشی که انتخاب می‌کنید، قبل از آن باید زمانی را صرف بررسی روش‌های فهرست‌بندی محصولات خود کنید تا بتوانید بیشترین بهره را ببرید.

 

به عنوان مثال، مطمئن شوید عکس‌های محصولات شما نظر همه را به خود جلب می‌کنند و جزئیات کافی را نیز نشان می‌دهند.

عکس‌هایی از زوایای مختلف بگیرید تا افراد علاقمند به خرید کالای صادراتی به وضوح تمام محصول را مشاهده کنند و حتی یک کلیپ ویدئویی کوتاه از محصول خود تهیه کنید.

 

تیتری توصیفی و توضیحات مربوط به محصول را بنویسید و به هر یک از معمول‌ترین سوالات مربوط به محصول خود پاسخ دهید تا کاربران مجبور به تماس با شما نشوند و منتظر پاسخ سوالات خود نمانند. زمانی که آنها آمادۀ خرید هستند، مطمئن شوید که هیچ مانعی در این مسیر وجود ندارد.

 

توجه به خدمات مشتریان

 

مطمئن شوید که خدمات به مشتریان شما در سطح خوبی قرار دارد. در اسرع وقت به تمام سوالات پاسخ دهید، وقتی سفارشات تایید شده دارید، کالاها را سریع ارسال کنید و تاخیر نداشته باشید.

مشتری خرید را در جریان آخرین اطلاعات راجع به کدهای بارگیری و رهگیری قرار دهید تا بدانند کجا باید کالای خود را تحویل بگیرند. فروشگاه اینترنتی زاپوس (Zappos) موفق به فروش کفش‌های خود با رقمی بالغ بر بیلیون‌ها دلار شده است که این را مدیون خدمات مناسب به مشتری خود است. باید بهبود روش ارائه خدمت به مشتری را در اولویت قرار دهید.

 

خواندن نظرسنجی‌ها و مرور محصولات

 

وقتی که خدمتی مناسب به مشتری ارائه می‌کنید، باید منتظر یک نظرسنجی مطلوب باشید که قطعاً برای اعتبار شما نیز مهم است. یک نظرسنجی با نظراتی مثبت، اعتماد خریدار کالای صادراتی را نه تنها نسبت به محصول شما بلکه نسبت به خدمت شما جلب خواهد کرد. با وجود چند نظر خوب، مشتریان هرگز در کلیک کردن بر دکمۀ خرید مردد نخواهند بود.

 

امکان صادرات به صورت عمده‌فروشی را فراهم کنید

 

پس از اینکه محصولات خود را به فروش رسانیدید، اعتماد مشتریان را جلب کردید و نظرات خوبی هم دریافت کردید، می‌توانید از این فرصت به عنوان دومین نقطۀ قوت خود استفاده کنید.

با عمده‌فروش‌ها تماس بگیرید. داشتن یک رزومۀ قوی یک امتیاز بزرگ برای شما محسوب می‌شود. اگر بتوانید آن‌ها را متقاعد کنید که در حال فروش محصولات خود در یک بازار داخلی هستید، ریسک عمده‌فروشی کاهش خواهد یافت.

اگر آن‌ها را متقاعد کنید که قبلاً x مقدار از محصولات خود را در کشور آنها به فروش رسانده‌اید و x تعداد نظر مثبت در مورد محصول شما ارائه شده است و عمده فروش بالقوۀ شما می‌تواند این رقم را تایید کند، آنگاه این روش یک روش مناسب جهت شروع جذب مشتری برای محصولات خود خواهد بود و بدون شک، هم توجۀ عمده‌فروشان جلب خواهد شد هم خرده‌فروشان.

 

جستجو در گوگل

 

همانطور که همۀ ما می‌دانیم گوگل بهترین محل برای جستجو است، لذا بهتر است با گوگل شروع به جستجو کنید. مثلاً، اگر صادر کنندۀ قالی یا فرش در ترکیه هستید، این عبارت را در گوگل جستجو کنید: “عمده‌فروشان قالی”.

در این صورت، تعداد زیادی عمده فروش پیدا خواهید کرد که می‌توانید با آنها تماس بگیرید تا خریدار کالاهای خود را پیدا کنید. عمده‌فروشان تعداد زیادی ایمیل و تماس تلفنی دریافت می‌کنند و همواره محصولاتی به آنها پیشنهاد می‌شود، لذا تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا از بقیه جلو بزنید. یک ایمیل خوانا حاوی عکس‌های واضح و حرفه‌ای محصول، یک نقطۀ شروع خوب خواهد بود.

 

از سایت کومپاس استفاده کنید

 

کومپاس یا کامپس در دایرکتوری کسب و کارها یک کسب و کار آنلاین با بیش از 20 میلیون شرکت در 70 کشور مختلف است. این شرکت یک منبع تجاری بزرگ است و احتمال این که بتواند از لیست خود، خریدار کالای صادراتی برای شما پیدا کند، بسیار بالا است.

این اطلاعات رایگان نیستند و باید لیست‌های شرکت‌ها را خریداری کنید، تماس با این شرکت‌ها یکی از بهترین راه‌های شروع است.

 

سفارت‌ خانه‌ها

 

سفارت‌خانه‌های ملی معمولا قصد دارند تجارت بین کشور خود و کل جهان را ارتقا بخشند و آمده‌اند تا به ایجاد این پیوندها و روابط کمک کنند. تماس گرفتن با بخش تجاری سفارتخانۀ یک کشور و پرسیدن این سوال که آیا آنها می‌توانند لیستی از عمده‌فروشان کالاهای صادراتی شما را در اختیار شما قرار دهند، کار مفیدی است.

این روش در جهت عکس نیز جواب می‌دهد، یعنی اگر به دنبال پیدا کردن خریدار کالای صادراتی از یک کشور دیگر هستید، تماس با سفارتخانۀ آن کشور یک ایدۀ خوب است.

 

اتاق‌های بازرگانی

 

اتاق‌های بازرگانی منبع خوب دیگری همانند سفارتخانه‌های ملی هستند که می‌توان با آنها تماس گرفت. هدف اتاق‌های بازرگانی ارتقاء تجارت و کسب و کارهای بین‌المللی است و روابط صمیمی با بسیاری از صنایع و شرکت‌ها در مناطق داخلی دارند.

آنها مشاوره ارائه می‌دهند و با آموزش، به کسب و کارها کمک می‌کنند و معمولاً از آنها حمایت نیز به عمل می‌آورند تا شما را برای یافتن خریدار کالای صادراتی در مسیر مناسبی قرار دهند.

سخن پایانی :

در این مطلب نگاهی به روش‌های مختلف یافتن خریدار کالای صادراتی انداختیم. روش‌های متنوعی که ارائه شدند دارای نقایص و مزیت‌هایی مختص به خود هستند ولی بهتر است که همه آن‌ها را امتحان کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

 

 

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فهرست كالاهای وارداتی مشمول رعایت مقررات استاندارد اجباری فروردین ماه 1403 ویرایش اول – فروردین ماه 1403 دفتر ارزیابی كیفیت...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
کاهش حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک به یک درصد...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
راهنمای فرآیند تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات  
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما