مقالات صادرات

مقالات واردات

جزئیات مصوبه هیات وزیران برای ترخیص کالاهای گروه چهار

جزئیات مصوبه هیات وزیران برای ترخیص کالاهای گروه چهار

جزئیات مصوبه هیات وزیران برای ترخیص کالاهای گروه چهار : ابلاغ مصوبه هیات وزیران در خصوص شرایط ترخیص کالا های گروه چهارم مهلت اظهار تا پایان سال ۱۳۹۸ می باشد 

نامه شماره 292/98/1584166

سازمان : گمرک
تاریخ : 1398/12/07
شماره : 292/98/1584166

هیات وزیران در جلسه ۱۳۹۸.۱۱.۱۶ به پیشنهاد وزارت امور اقتصاد و دارایی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد: ویرایش یا تمدید ثبت سفارش تا پایان سال ۱۳۹۸ برای اظهار کالاهای گروه ۴ (به استثناء خودرو) که تا قبل از تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ دارای ثبت سفارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، بارنامه و یا قبض انبار اماکن گمرکی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی باشند به صورت بدون انتقال ارز و از محل بند ۹ ماده ۳۸ آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات و ارز متقاضی با تایید منشاء ارز توسط بانک مرکزی بلامانع است.

ترخیص کالاهای مشمول بند یک این تصویب‌نامه با پرداخت حقوق گمرکی و دو برابر سود بازرگانی و رعایت سایر مقررات بلامانع است.

بر این اساس گمرک ایران با ابلاغ این بخشنامه تاکید کرد:

۱. مهلت اظهار کالاهای موضوع این تصویب نامه تا پایان سال ۹۸ است.

۲. از صحت تاریخ صدور قبض انبار و بارنامه مربوطه قبل از ۳۱ اردیبهشت ۹۸ به نحو مقتضی اطمینان حاصل شود.

۳. ترخیص کالا از محل این مصوبه منوط به اخذ مجوزهای قانونی مانند: استاندارد، بهداشت و … صرفاً در بستر سامانه جامع امور گمرکی امکان‌پذیر است.

۴. ترخیص کالاهای موضوع این مصوبه مشمول پرداخت حقوق گمرکی و دو برابر سود بازرگانی و اخذ سایر وجود متعلقه بوده و شامل مفاد تبصره ذیل ماده ۶ قانون امور گمرکی و همچنین ماده ۱۱ آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات نمی‌گردد.

 

مقالات مرتبط

 

برداشته شدن قفل کالاهای گروه ۴

ابلاغ مصوبه ویرایش یا تمدید ثبت سفارش گروه ۴ تا پایان سال ۹۸

تمدید ثبت سفارش کالاهای گروه ۴

اجرایی شدن تصویب‌ نامه ثبت‌سفارش‌ خودرو

 

سایت آیکسپورت

با هدف تسهیم دانش ، انتقال تجربه و همکاری در توسعه صادرات کالا و واردات کالا راه اندازی شده است.

در بخش صادرات پیشنهاد ‌می‌کنیم حتما بخش های زیر را ملاحظه نمایید

پکیج جامع آموزش صادرات ، آموزش جامع صادرات ، مراحل صادرات کالا ، تحلیل بازارهای صادراتی ( صادرات به عراق ، صادرات به افغانستان ، صادرات به ترکیه ، صادرات به روسیه ، صادرات به عمان ) ، تحلیل گروه های کالایی ، قوانین و مقررات صادرات ، دوره آموزش صادرات ، مهمترین قوانین و مقررات جاری صادرات .

در بخش واردات پیشنهاد می‌کنیم حتما بخش های زیر را ملاحظه نمایید

مراحل واردات کالا ، آشنایی با سامانه ها ( سامانه جامع تجارت ، سامانه گمرک ، سامانه نیما ، سامانه جامع انبارها ، سامانه همتا و … ) ، تعرفه گمرکی ، قوانین و مقررات واردات ، دوره آموزش واردات ، گروه کالایی چهار ، گروه کالایی دو و سه و گروه کالا یک ، مهمترین قوانین و مقررات جاری واردات ، ترخیص کالا، تعرفه گمرکی سال 99

 
 
 
نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کاهش حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک به یک درصد...
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
راهنمای فرآیند تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات  
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه.صادرات...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما