سیاست و اقتصاد پاکستان

فهرست مطالب

تحلیل محیط سیاسی و اقتصادی کشور پاکستان

سیاست و اقتصاد پاکستان

در این بخش از سایت به مطالعه و بررسی محیط سیاسی و اقتصادی کشور پاکستان می پردازیم.
با ما همراه باشید.

 

محیط اقتصادی پاکستان

پاکستان کشوری در حال توسعه است که در جبهه های سیاسی و اقتصادی با چالش هایی رو به رو بوده است . با وجود این که در سال ۱۹۴۷ این کشور بسیار فقیر بود نرخ رشد اقتصادی پاکستان در طول ۴ دهه بعد از آن بهتر از میانگین جهانی بوده است . اما سیاست های ناآگاهانه به پایین آمدن این نرخ در دهه ۱۹۹۰ منجر شد .

اخیراً تغییرات گسترده اقتصادی به اقتصادی قدرتمند تر منجر شده اند و به نرخ رشد به ویژه در زمینه های ساخت و تولید و بخش های خدمات مالی ( اقتصادی ) سرعت بخشیده اند . پیشرفت های بزرگی نیز در موقعیت ارز خارجی و رشد سریع در منابع ارز ثابت در سال های اخیر شاهد بوده ایم . تخمین بدهی خارجی در سال ۲۰۰۵ در حدود ۴۰ میلیارد دلار آمریکا بود . با این حال این بدهی با کمک های صندوق بین المللی پول و بخشودگی بدهی از طرف ایالات متحده آمریکا کاهش یافته است . تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۰۵ حدود ۴۰۵ میلیارد دلار برآورد شد و تولید سرانه ناخالص ملی آن ۲۴۰۰ دلار آمریکا بود .

نرخ های رشد تولید ناخالص ملی پاکستان در ۵ سال اخیر شاهد یک افزایش ثابت بوده اند . در سال ۲۰۰۱ نرخ رشد تولید ناخالص داخلی کشور ۸٪/۱ بود ولی در سال مالی که ۳۰ ژوئن ۲۰۰۵ پایان یافت ، نرخ رشد تولید ناخالص داخلی اسمی به حدود ۴٪/۸ رسید . این نرخ رشد پاکستان را پس از چین دارنده دومین نرخ رشد اقتصادی در میان پرجمعیت ترین کشورهای جهان قرار داد . با این حال فشارهای تورمی و میزان ذخیره کمتر از مقدار لازم و همچنین عوامل اقتصادی دخیل دیگر امر نگه داشتن نرخ رشد به این میزان را مشکل می سازد .

رشد بخش های غیرکشاورزی ساختار اقتصاد را تغییر داده است و اکنون اقتصاد تنها ۲۰٪ تولید ناخالص داخلی را تشکیل می دهد . بخش خدماتی حدود ۵۳٪ تولید ناخالص داخلی کشور که تجارت عمده و خرد کشور حدود ۳۰٪ این بخش را تشکیل می دهد . اخیراً بازار بورس کراچی همراه با دیگر بازارهای در حال ایجاد دنیا اوج گرفته است . مقادیر هنگفتی از سرمایه گذاری های خارجی در صنایع متعددی به کار گرفته شده اند . با این حال سرانه بازار بورس همچنان مخابرات ، نرم افزار ، خودرو ، نساجی ، سیمان ، کود ، فولاد و ساخت کشتی هستند .

صنعت مهم دیگری که در گذشته از دسترسی خارجی محروم مانده است ، هوافضا است . تیپ های مختلف توپخانه در ارتش از پیش به گسترده شدن میزان مهمات نظامی پاکستان کمک کرده اند . خبرهایی از احتمال مشارکت عمومی یا خصوصی در برنامه های آینده موشکی به گوش می خورد که می تواند با برنامه فضایی پاکستان همراه شود؛ زیرا توانایی های کنونی این کشور شامل موشک های بالستیک میان برد و تحقیقاتی بر روی موشک های بالستیک قاره پیما می شوند . رویکرد ساختاری برای استفاده از این توانایی های هوافضایی ممکن است باعث رونق سریعتر اقتصادی پاکستان شود زیرا صنعت هوانوردی پیش تر هم شاهد رشد چشمگیری در سال های گذشته بوده است که با حضور شرکت های هواپیمایی متعددی همراه بوده است .

 

بخش های اقتصادی کشور پاکستان

محصولات عمده معدنی

ذغال سنگ ، گچ ، سنگ آهک ، سنگ آهن ، کرومیت ، دولومیت ، سنگ مرمر ، سولفور ، سیلیکا ، گاز طبیعی ، نفت ، مس .

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص سنگ های ساختمانی ایران، پیشنهاد می شود مقاله هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص سنگ های ساختمانی ایران ممکن است بداند را مطالعه نمایید.

محصولات عمده کشاورزی

پنبه ، گندم ، برنج ، نیشکر ، میوه ها، سبزیجات ، شیر ، گوشت گاو ، گوشت گوسفند ، تخم مرغ .

محصولات عمده صنعتی

پارچه و پوشاک ، پردازش مواد غذایی ، محصولات دارویی ، مصالح ساختمانی ، محصولات کاغذی ، کود و میگو .

اقلام عمده وارداتی

جهان : نفت تصفیه شده ، نفت خام ، روغن پالم ، گاز و ماشین ، نفت تصفیه شده ، نفت خام ، روغن پالم ، گاز و ماشین .

ایران : فوالد گرم نورد شده – هیدروکربورهای گازی – پروپان مایع شده – روغن های سبک – قیر نفیت – پسته – سایر آبمیوه های تلغیظ شده – سایر کیسه – سیر خشک شده تخم گشنیز خرد نشیده – لکیل بنزین خطی ( LAB ) – کف پوش های غیر مخملی – شکلات – حلال ها و رقیق کننده هیا – خرما زاهدی – پوست خام حیوانات – بیسکوییت – سایر نان ها – آلو خشک کرده – سایر اسیتیون بوتادین – سیمان بوزوالنی – پیاز و موسیر – کربن – سایر مصنوعات پلاستیکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پسته ایران، پیشنهاد می شود مقاله هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص پسته ایران ممکن است بداند را مطالعه نمایید.

اقلام عمده صادراتی

جهان : پارچه کتان ، لباس های مردانه ، برنج ، نخ پنبه خالص (غیر خرده فروشی) و لباسهای زنانه .

ایران : برنج کامل سفید شده – گلابی ، انبه ، منگوستین – سایر حیوانات از نوع گاو – دانه کنجید – گوشیت حیوانات از نوع گاو – سایر شتر ها – گرید بطری – افزودنی ها برای روغن های روان کننده دارای روغن های نفتی – گرید بطری – برنج پوست کنده ( برنج کارگو Cargo یا برنج قهوهای ) – موز سبز تازه یا خشک کرده – پارچه کنفی – چادر – وسایل مورد استفاده در علوم دندان پزشکی – الکل اتیلیک – سایر پارچه های نسجی

 

شرکای تجاری اصلی در حوزه صادرات ( ۲۰۱۸ )

رتبه
نام کشور
درصد
 ۱ آمریکا  %۱۶/۱ 
۲  چین  %۷/۷ 
۳   انگلستان  %۷/۳
۸۰  ایران  %۰/۱ 

 

شرکای تجاری اصلی در حوزه واردات ( ۲۰۱۸ )

رتبه
نام کشور
درصد
۱ چین %۲۴/۴
۲ امارات %۱۴/۴
۳ عربستان سعودی %۸/۶
۳۰ ایران %۰/۶

 

————-    سیاست و اقتصاد پاکستان    ————-

 

شاخص های اقتصادی در سال ۲۰۱۸

 

صادرات ۲۳ میلیارد دلار
واردات ۶۰ میلیارد دلار
حجم کل تجارت ۸۳ میلیارد دلار
تولید ناخالص داخلی ( بر اساس قیمت جاری به میلیارد دلار ) ۳۰۰ میلیارد دلار ( ۲۰۱۷ )
درصد رشد تولید ناخالص داخلی ۵/۷ درصد ( ۲۰۱۷ )
سرانه تولید ناخالص داخلی ۱۱۱۲ میلیارد دلار ( ۲۰۱۷ )
درصد نرخ تورم ۴/۱۵ درصد ( ۲۰۱۷ )
درصد نرخ بیکاری ۵/۹ درصد ( ۲۰۱۷ )
درآمد سرانه ۱۳۴۳ دلار
ذخیره ارزی و طلا ۲۰/۵۳ میلیارد دلار
بودجه جاری  ۳۷ میلیارد دلار
مازاد بودجه ( از تولید ناخالص داخلی ) ۸/۹ درصد کسر بودجه
نرخ رشد تولیدات صنعتی ۴ درصد
درآمد جهانگردی ۷/۶ میلیارد دلار
بدهی خارجی ۸۵ میلیارد دلار
عضویت در سازمان های بین المللی و منطقه ای اتحادیه جنوب شرق آسیا – سازمان جهانی تجارت – صندوق بین المللی پول – سازمان جهانی خواروبار – آنکتاد – سازمان کنفرانس اسلامی – دی هشت – اکو
ترازپرداخت های حساب جاری ۲۲ میلیارد
مدت زمان راه اندازی یک کسب و کار ( بر اساس روز ) ۱۷

 

————-    سیاست و اقتصاد پاکستان    ————-

 

محیط سیاسی پاکستان

ساختار حکومتی پاکستان

قوه مجریه

متشکل از رئیس جمهور، نخست وزیر، کابینه و شورای امنیت ملی است. طبق قانون اساسی پاکستان به دلیل اینکه نوع حکومت این کشور جمهوری اسلامی است و رئیس جمهور آن باید مسلمان باشد. رئیس جمهور را هیئتی متشکل از اعضای سنا مجلس ملی و اعضای مجالس ایالتی برای یک دوره ۵ ساله انتخاب می کنند و تنها می تواند برای دو دوره متوالی انتخاب شود.

قوه قانون گذاری

متشکل از دو مجلس سنا و ملی است. اعضای مجلس ملی را افراد ۲۱ سال به مدت ۵ سال انتخاب می کنند. کرسی های این مجلس به ۴ ایالت پاکستان و مناطق قبیله ای تحت حکومت فدرال و پایتخت تقسیم می شوند و حدود ۵% از این کرسی ها به اقلیت های مذهبی این کشور ( مسیحیان ، هندوها، سیک ها ) اختصاص دارند. نمایندگان مجلس سنا را اعضای مجالس ایالتی مربوط به هوایالت انتخاب می کنند. افزون بر این، نمایندگانی از مناطق قبیله ای تحت نظر دولت فدرال و ناحیه پایتخت نیز حضور دارند.

حکومت محلی و سیستم مجالس قانون گذاری

پاکستان به ۴ ایالت منطقه پایتخت و مناطق قبیله ای تحت نظر حکومت تقسیم می شود که بعد از انتخاب رئیس الوزرای ایالت از سوی مجالس ایالتی، رئیس جمهور نیز فرماندار را منصوب می کند و اعضای مجالس ایالتی برای یک دوره ۵ ساله از سوی مردم و رأی آنها انتخاب می شود.

 قوه قضائیه

شامل دیوان عالی، دیوان عالی ایالتی و دیگر دادگاههایی است که صلاحیت رسیدگی به امور جنایی و مدنی را دارند. دادگاه ویژه دیگری به نام دادگاه فدرال شریعت متشکل از ۸ قاضی مسلمان وجود دارد که شامل یک رئیس قضات ( از سوی رئیس جمهور ) و سه قاضی از طبقه علما و نخبگان اسلامی است و این دادگاه درباره مطابقت یا عدم تطابق قوانین با اسلام تصمیم گیری می کند.

و در صورت تضاد قانون با اسلام، رئیس جمهور یا فرماندار موظف به هماهنگی آن با اسلام خواهد بود. همچنین دادگاههای ویژه ای مانند دادگاههای مواد مخدر، کار، مالی، خلاف کاری های بانکی، دادگاه ویژه تروریست ها وجود دارد. اداره محتسب نیز در بسیاری از مناطق مسلمان نشین برای تضمین اینکه هیچ تخلفی نسبت به شهروندان صورت نگیرد تأسیس شده است که اعضای آن را رئیس جمهور به مدت ۴ سال انتخاب می کند.

ضمناً سیستم سیاسی این کشور نیز جمهوری اسلامی است و براساس رقابت حزبی نخست وزیر به عنوان مقام عالی اجرایی انتخاب میگردد.

 

————-    سیاست و اقتصاد پاکستان    ————-

 

بررسی ساختار سیاسی پاکستان

 

رئیس کشور  آقای عمران خان
رئیس دولت  آقای عارف علوی
نوع حکومت  جمهوری فدرال
رایزن بازرگانی ایران در پاکستان  آقای محمود حاجی یوسفی پور
نماینده تجاری سفارت پاکستان در ایران  –
سفیر ایران در پاکستان  آقای مهدی هنردوست

 

————-    سیاست و اقتصاد پاکستان    ————-

 

روابط پاکستان و ایران

روابط ایران و پاکستان با وجود دارا بودن مرزهای خاکی مشترک ، هیچ گاه گرم توصیف نشده است و نوعی از اجبار در خرده روابط سیاسی و اقتصادی دو طرف ، موجب قطع نشدن کامل روابط بوده است. دولت های سنی مذهب پاکستان ، هیچگاه مایل به جانشین کردن رابطه با ایران شیعی ، بجای روابط گرم با دول سنی مذهب عرب حوزه خلیج فارس نبوده اند و در موارد متعددی ، به موجب فشار های وارده از جانب کشور های عرب و آمریکا ، حاضر شده اند روابط اقتصادی با ایران را قطع نمایند.

عدم تمایل به برقراری امنیت مرزی از جانب دولت پاکستان و همچنین قاچاق موارد مخدر و سلاح و در نهایت ، عدم پیشرفت خط لوله گاز IPI از جانب طرف پاکستانی، مهم ترین چالش های موجود در روابط دو جانبه می باشد.

احداث خط لوله صلح برای صدور گاز ایران از طریق پاکستان به هند ، ارتباط محلی و صیادی از طریق خلیج گواتر و عضویت هر دو کشور در سازمان همکاری شانگهای در سال ۲۰۰۴ از موارد شاخص رابطه اقتصادی دو کشور است.

آمار رسمی موجود در خصوص حجم صادارات و واردات میان ایران و پاکستان ، حاکی است در سال ۱۳۹۴ ، کل دادوستد تجاری رسمی میان دو کشور تنها ۸۶۱ میلیون دلار بوده است. این رقم در سال ۱۳۹۵ سیر صعودی خود را آغاز کرد. اعداد و ارقام مربوط به سال ۱۳۹۵ حاکی است حجم تجارت دوسویه بین ایران و پاکستان در این سال ، به بیش از یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون دلار افزایش یافت. انتظار می رود در پایان سال جاری ، تجارت میان دو کشور نسبت به سال گذشته نیز افزایش یابد. ارزش اقلام صادراتی ایران به پاکستان در سال ۱۳۹۵ بیش از ۷۹۵ میلیون دلار و واردات از این کشور همسایه حدود ۳۶۵ میلیون دلار بود.

راه آهن کویته پاکستان به زاهدان ایران را که دارای دو نوع خط عریض و استاندارد است ، می توان ادامه راه آهن هندوستان به شمار آورد که در سال های ۱۲۹۷ و ۱۲۹۸ ( ۱۹۱۸–۱۹۱۹ میلادی ) در قاره آسیا و شبه قاره هند به طول ۶۰۰ کیلومتر از کویته به سمت زاهدان در مدت کمتر از ۲ سال ساخته شد. امروزه سیمان ، قیر ، گوگرد ، گل سرخ و مانده موم عمده کالاهای صادراتی ایران از این خط ریلی به پاکستان است. عمده کالاهای وارداتی ایران از این مسیر ریلی کنجد ، برنج خوراکی و عمده کالاهای ترانزیتی گوگرد خام است.

 

————-    سیاست و اقتصاد پاکستان  ————-

 

مناطق آزاد تجاری

  • منطقه آزاد بندر کراچی
  • منطقه آزاد قاسم
  • منطقه آزاد گوادر

 

————-    سیاست و اقتصاد پاکستان  ————-

 

صادرات به پاکستان

مجموع واردات کالا کشور پاکستان در سال ۲۰۱۷ ، ۵۵.۶ میلیارد دلار بود که همین امر این کشور را به ۴۷ مین صادر کننده بزرگ جهان تبدیل کرده است.

مقاله ” صادرات به پاکستان ” شامل اطلاعات کاملی در خصوص برترین کالاهای وارداتی پاکستان ، کشورهای صادرکننده به پاکستان ، بیشترین مبدا واردات از قاره ها به کشور پاکستان ، به همراه نمودار های کاربردی و … می باشد.

برای مطالعه و بررسی بازار واردات پاکستان از بخش ” صادرات به پاکستان ” سایت ixport دیدن فرمایید.

 

————-    سیاست و اقتصاد پاکستان  ————-

 

واردات از پاکستان

مجموع صادرات کالا ی کشور پاکستان در سال ۲۰۱۷ ، ۲۴.۸ میلیارد دلار بود که همین امر این کشور را به ۶۸ مین صادر کننده بزرگ جهان تبدیل کرده است .

مقاله ” واردات از پاکستان ” شامل اطلاعات کاملی در خصوص برترین کالاهای صادراتی پاکستان ، کشورهای واردکننده از پاکستان ، بیشترین مبدا صادرات به قاره ها ، از کشور پاکستان ، به همراه نمودار های کاربردی و … می باشد.

برای مطالعه و بررسی بازار صادرات پاکستان از بخش ” واردات از پاکستان ” سایت ixport دیدن فرمایید.

 

————-    سیاست و اقتصاد پاکستان  ————-

 


راهنمای جامع تجارت با پاکستان

راهنمای جامع صادرات ، واردات ، بازرگانی و تجارت کشور پاکستان با ایران و دیگر کشورهای جهان را به صورت جامع در لینک زیر مطالعه و آموزش ببینید .

 

درباره کشور پاکستان بیشتر بدانیم :
 

برای مشاهده آخرین اخبار مقررات صادرات و واردات در خصوص کشور پاکستان به لینک زیر مراجعه نمایید :

 


مقالات مرتبط با سیاست و اقتصاد پاکستان

 

بررسی کلی کشور پاکستان

بررسی بازار واردات از کشور پاکستان

بررسی بازار صادرات به کشور پاکستان

گمرک ، قوانین و مقررات و استانداردهای کشور پاکستان

قانون اساسی پاکستان

تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان

منابع اطلاعاتی کشور پاکستان

بررسی وب سایت های سازمان های دولتی پاکستان و وزارتخانه ها

آشنایی با بانک های مهم کشور پاکستان

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امکان برخورداری از تخفیفات ترجیحی موافقتنامه تجاری دولت‌های ایران و پاکستان ۱۴۰۱/۰۹/۰۷  امکان برخورداری از تخفیفات ترجیحی موافقتنامه تجاری دولت‌های...
تاریخ انتشار : 2 سال قبل
خبرنامه اقتصادی هفته دوم آبان ماه ۱۴۰۱ اقلیم کردستان عراق آخرین اخبار اقتصادی اقلیم کردستان عراق واصله از سرکنسولگری ایران...
تاریخ انتشار : 2 سال قبل
اخبار خارجی ترکمنستان هفته دوم مهرماه ۱۴۰۱ در گزارش مزبور اخبار مربوط به سفر رئیس مجلس اعلای ترکمنستان به ژاپن،...
تاریخ انتشار : 2 سال قبل
نوزدهمین هفته نامه اقتصادی کربلای معلی و عراق در ۱۴۰۱ شمسی نوزدهمین هفته نامه اقتصادی کربلای معلی و عراق در...
تاریخ انتشار : 3 سال قبل
خبرنامه اقتصادی حوزه بصره عراق مرداد ۱۴۰۱ آخرین اخبار اقتصادی حوزه بصره عراق واصله از سرکنسولگری ایران در بصره از...
تاریخ انتشار : 3 سال قبل
خبرنامه اقتصادی اقلیم کردستان عراق مرداد ۱۴۰۱ آخرین اخبار اقتصادی اقلیم کردستان عراق واصله از سرکنسولگری ایران در اربیل از...
تاریخ انتشار : 3 سال قبل
مقاله رتبه بندی کسب و کارها در کشور عراق نگارش دفتر مطالعات سازمان توسعه تجارت در این گزارش تعداد رویه...
تاریخ انتشار : 3 سال قبل
آشنایی با شهرک های صنعتی کشور عراق شهرکهای صنعتی در تمامی کشورها از اهمیت بالایی برخوردار است یکی از اهداف...
تاریخ انتشار : 3 سال قبل
ممنوعیت ورود کامیون های حامل فرآورده های نفتی به پاکستان ممنوعیت ورود کامیون های حامل فرآورده های نفتی به پاکستان...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل
تحلیل محیط سیاسی و اقتصادی کشور هند سیاست و اقتصاد هند در این بخش از سایت به مطالعه و بررسی...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

برای نصب اپلیکیشن ixport روی گوشی خود، بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

قوانین و مقررات ثبت محتوا همکار  

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق معنوی اطلاعات قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه همکاران 

ضمن قدردانی از همراهی و پیوستن به  خانواده بزرگ آیکسپورت بعنوان همکار  قوانین و مقررات همکاری با وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

  • همکار می بایست دارای تخصص و تجربه کافی مرتبط به گروه اعلامی خود باشد ، لیکن در صورتی که مشخص گردد همکار دارای تخصص مرتبط نبوده و یا از سوی کاربران شکایتی مبنی بر عدم داشتن تخصص و درج محتوای غلط در حوزه اعلامی مشخص گردد ، وب سایت در راستای حقوق کاربران خود حق قطع همکاری و حذف پروفایل همکار را دارد
  • همکار می بایست تمام توان و تلاش خود را جهت ارائه خدمات و اطلاعات معتبر و قانونی به کاربران وب سایت بعمل آورد ، لیکن روابط کاری فی مابین مشتریان و همکار هیچ ارتباطی با وب سایت ایکسپورت نداشته و طرفین می بایست تمامی دقت خود را جهت همکاری بعمل اورند
  • همکار صرفا می تواند موضوع همکاری را بعنوان یک پروفایل در وب سایت معرفی نماید و این همکاری حق مالکیتی بر وب سایت برای همکار ایجاد نمی کند .
  • همکار می بایست خدمات ، اطلاعات و اقدامات خود را در قالب قوانین جمهوری اسلامی ایران ارائه نماید و در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قوانین جاری وب سایت محق به قطع همکاری می باشد .
  • همکار می بایست نسبت به تخفیف اعلام نموده به مشترکین ویژه وب سایت متعهد باشد ، در صورت اعلام گزارش نسبت به عدم اختصاص این تخفیف ضمن تذکر به همکار در صورت استمرار در این امر وب سایت حق دارد اشتراک همکار را لغو نماید .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه کاربران

ضمن قدردانی از همراهی خانواده بزرگ آیکسپورت جهت اطلاع شما قوانین و ملاحظات وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

قوانین ، بخشنامه ها ، اطلاعیه ها و بطور کلی اطلاعات و مشخصات ارائه شده در وب سایت ایکسپورت از طرق زیر جمع اوری و ارائه می گردد

1- اطلاعاتی که توسط سازمانهای دولتی و نهاده های وابسته بصورت بخشنامه ، اصلاحیه ، اطلاعیه و اموزش ارائه می گردد.

2- اطلاعاتی که از سوی متخصصین و مشاورین وب سایت ارائه می گردد.

3- محصولات ، رویدادها و قابلیت های که از طریق متخصصین و مشاورین وب سایت عرضه می گردد

از این رو وب سایت آیکسپورت هیچ مسوولیتی در قبال صحت و استناد اطلاعات و محتوا ارائه شده در بخش های دولتی و همچنین صحت و سطح کیفیت خدمات و قابلیت ها از سوی متخصصین و شرکتهای معرفی شده و همچنین خدمات و رویدادهای مرتبط ندارد . ولی با هدف رائه خدمات بهتر و آگاه‌سازی مشتریان، خود را در سنجش صحت و استناد و بروزرسانی مداوم اطلاعات و محتویات متعهد می‌داند.

وب سایت ایکسپورت به هیچ وجه اطلاعات منحصر بفرد کاربران را به اشخاص و طرفین غیر، واگذار نخواهد کرد و ضمنا با استفاده از آخرین فن آوری ها متعهد است حتی المقدور از حریم شخصی کاربران دفاع کند.

مالکیت معنوی محتویات اختصاصی وب سایت ایکسپورت که تدوین و منتشر شده است شامل قانون حق تکثیر بوده و متعلق به این وب سایت می باشد.

قوانین و مقررات ثبت رویداد همکار

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق مخاطبین وب سایت ،  قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

تماس با ما