ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در برخی کشورها

ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی

ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در برخی کشورها

ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی : اقتصادهای جهان از حیث میزان خودکفایی در زمینه تامین محصولات کشاورزی و غذایی ، وضعیت متفاوتی دارند. نقشه پیوست ، کشورهای جهان را از لحاظ اینکه واردکننده یا صادرکننده خالص محصولات کشاورزی غذایی هستند، نشان می‌دهد .

در این نقشه ایران جزو کشورهای واردکننده خالص غذایی است یعنی تفاضل واردات از صادرات غذایی آن ، منفی است و نسبت این رقم به کل تامین داخلی ایران ، بین ۲۰ تا ۵۰ درصد است .

به دنبال شیوع ویروس کووید-۱۹ ، برخی از کشورها، با نگرانی از مواجه ‌شدن با کمبود آتی به علت کاهش عرضه و مشکلات حمل‌ و نقل در تجارت جهانی، صادرات مواد غذایی خود را به طور موقت، محدود کرده‌اند .

به عنوان نمونه، ویتنام صادرات برنج ، قزاقستان صادرات آرد ، هویج، شکر و سیب‌زمینی و صربستان صادرات روغن‌نباتی را ممنوع کرده‌اند.

در همین ارتباط ، اقتصادهای واردکننده خالص کشاورزی و غذا هم بر سفارشات خرید خود در مقایسه با روال قبل ، افزوده‌اند . به عنوان نمونه کشور چین بزرگترین تولیدکننده و مصرف‌کننده برنج در جهان ، واردات برنج خود را افزایش داده است . این موضوع برای کشور ترکیه ، الجزایر و مراکش برای واردات گندم ، هم صادق است.

 

قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان در اجرای اصل یکصد و...
تاریخ انتشار : 10 ساعت قبل
ابلاغ احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور 🔹 تا زمان ابلاغ جداول تفصیلی بودجه نسبت به وصول منابع بر...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
بررسی سهمیه واردات در سال ۱۴۰۳ بررسی سهمیه واردات در سال ۱۴۰۳ 📣 قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
گواهی چک جایگزین ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد پیرو بخشنامه شماره ١۴٠٢/٨۶٧٩٣۵ مورخ ١۴٠٢/٠۶/٢٨ به پیوست تصویر.نامه شماره /٢٢٠/٢٢٩٢٩ ص...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
عدم شمول عوارض صادراتی قانون بودجه سال ١۴٠٢ بر محصولات صادراتی از محل ورود موقت برای پردازش پیرو بخشنامه شماره...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
ابلاغ مصوبه انتقال کالا بین مناطق ویژه اقتصادی ۱ و ۲ بندر بوشهر کالاهایی که مطابق.تبصره (۴) ماده (۶۰) قانون...
تاریخ انتشار : 2 هفته قبل
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما