مقالات صادرات

مقالات واردات

راهنمایی در مورد پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه

پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه

راهنمایی در مورد پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه

 

راهنمایی در مورد پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه : این پیامکی است که به علت ثبت نبودن شناسه ( IMEI ) دستگاه در سامانه همتا ، برای آن ارسال می‌شود.

 

جهت ثبت نام / ورود به سامانه همتا کلیک کنید.

برای مشاهده اطلاعات تماس با مرکز پشتیبانی سامانه همتا کلیک کنید.

 

پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه در این جا، دلایل مختلف ارسال این پیامک و راهکارهای پیش رو ارائه می‌شود.

پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه دقت داشته باشید در حال حاضر تمامی نشان‌های تجاری تلفن همراه مشمول طرح رجیستری هستند.

پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه سایر دستگاه‌های سیم‌ کارت خور نیز طبق برنامه زمانبندی مشمول این طرح خواهند شد.

در صورتی‌ که این پیامک را دریافت کرده‌اید، ممکن است دستگاه شما یکی از ۵ حالت زیر را داشته باشد :

 


حالت اول : دستگاه شما دو سیمکارته است و تا پیش از این، فقط یکی از اسلات‌های آن ( محل سیم‌ کارت) استفاده کرده‌اید

 

اگر دستگاه شما دارای دو اسلات ( شکاف برای قرارگیری سیم‌کارت ) است و تنها یکی از اسلات‌ها را قبل از مشمول شدن دستگاهتان در طرح رجیستری ، استفاده می‌کرده‌اید، با قرار دادن سیم‌ کارت در اسلات دوم، این پیامک را دریافت خواهید کرد.

در چنین مواردی بایستی از طریق فرآیند « افزودن دستگاه » ، شناسه ( IMEI ) تمامی اسلات‌های دستگاه خود را در سامانه همتا ثبت نمایید.

برای راهنمایی بیشتر در این زمینه، آموزش افزودن دستگاه را مطالعه نمایید.

 


حالت دوم : دستگاه شما قاچاق است

 

با اجرای طرح رجیستری ، دستگاه‌هایی که قبل از شروع طرح در کشور روشن نبوده یا از مبادی قانونی کشور وارد نشده باشند، نمی‌توانند به‌صورت دائم از خدمات شبکه‌ های اپراتوری کشور استفاده نمایند و بنابراین پس از ۳۰ روز قطع خواهند شد.

برای اطلاع از قانونی بودن دستگاه خود می‌توانید از طریق درگاه‌های سامانه همتا ، استعلام اصالت کنید.

یکی از دلایلی که می‌تواند باعث ارسال پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه برای شما شود، این است که دستگاه شما قاچاق بوده و پس از شروع طرح رجیستری ، برای اولین بار روشن شده است.

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر قابل ذکر است هیچ راهکاری برای ثبت این دستگاه‌ها وجود ندارد و حتی اگر پس از خرید، متوجه این موضوع شدید، با در دست داشتن فاکتور به فروشگاه مربوطه مراجعه و دستگاه را به فروشنده بازگردانید.

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر فروشنده موظف است ضمن قبول دستگاه، یا وجه پرداختی را به شما بازگرداند یا دستگاه قانونی ثبت‌شده، به شما تحویل دهد.

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر در صورت عدم همکاری فروشنده می‌توانید از طریق سازمان تعزیرات حکومتی یا سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، به‌صورت اینترنتی، شکایت تنظیم نموده تا پیگیری موضوع، در دستور کار نهادهای نظارتی کشور قرار گیرد.

 


حالت سوم : شما مسافر هستید اما شناسه ( IMEI ) دستگاه خود را ثبت نکرده‌اید

 

با توجه به بخشنامه گمرک جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۲۳ آبان ۱۳۹۶ ، مسافرینی که از خارج کشور دستگاه سیم‌ کارت خور مشمول طرح رجیستری ، خریداری کرده‌اند، موظف هستند دستگاه خود را ثبت نمایند.

در صورت عدم ثبت شناسه ( IMEI ) دستگاه این مسافران، این دستگاه‌ها نمی‌توانند به‌صورت دائم از خدمات شبکه‌های اپراتوری داخل کشور استفاده نموده و پس از مدت ۳۰ روز قطع خواهند شد.

یکی دیگر از دلایل ارسال پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه، این است که مسافر خارجی بدون اینکه دستگاه خود را ثبت نماید آن را روشن نموده و از شبکه اپراتوری داخل کشور استفاده می‌نماید.

در صورتی‌ که مسافر هستید و دستگاهی را وارد کشور کرده‌اید که قبل از شروع طرح رجیستری ، سابقه روشن بودن داخل کشور را ندارد و می خواهید بیشتر از 30 روز از خدمات اپراتورهای داخل کشور، روی دستگاهتان استفاده کنید، می‌توانید بدون هرگونه مراجعه حضوری نسبت به ثبت دستگاه خود به‌صورت اینترنتی اقدام نمایید.

دقت داشته باشید در صورتی که مسافر تمایل داشته باشد می تواند بدون اینکه عوارضی جهت ثبت دستگاه خود پرداخت نماید، از خدمات رومینگ استفاده کند.

 


حالت چهارم : دستگاهتان را تعمیر کرده‌اید و شناسه ( IMEI ) آن، تغییر کرده است

 

در ابتدا شایان ذکر است که شناسه ( IMEI ) دستگاه‌های دارای سیم‌ کارت، به‌ عنوان شناسه رهگیری این دستگاه‌ ها به‌ حساب آمده و هرگونه تغییر در آن، غیرقانونی است.

بنابراین اگر قصد تعمیر دستگاه خود را دارید، حتماً این نکته را در نظر داشته باشید که شناسه ( IMEI ) دستگاهتان نباید در فرآیند تعمیر، تغییر کند ( توجه داشته باشید که شناسه ( IMEI ) اصلی دستگاهتان، روی جعبه دستگاه، درج شده است ).

در صورتی‌ که دستگاهتان را تعمیر کرده‌اید و شناسه ( IMEI ) آن تغییر کرده است و به هر دلیلی، در حال حاضر، به تعمیرکار دسترسی ندارید که شناسه ( IMEI ) قبل از تعمیر را روی دستگاهتان بازگرداند، سامانه همتا جهت رفاه حال شما فرآیند ثبت تعمیری را در نظر گرفته است.

بنابراین می‌توانید در صورت تکمیل موفقیت‌ آمیز فرآیند ثبت تعمیری در سایت همتا، شناسه ( IMEI ) بعد از تعمیر را جایگزین شناسه ( IMEI ) قبل از تعمیر نمایید.

پس یکی دیگر از دلایل ارسال پیامک هشدار غیرقانونی بودن دستگاه، آن است که شناسه (IMEI) دستگاه شما پس از تعمیر، تغییر کرده باشد.

 برای راهنمایی بیشتر در این زمینه، آموزش ثبت دستگاه تعمیری در سامانه همتا را مطالعه نمایید.

 


حالت پنجم : دستگاه به دلیل تخلف در ثبت، غیرقانونی شده است

 

در صورتی که برای ثبت دستگاه تخلفی صورت گرفته باشد ( مانند تخلف استفاده از رویه مسافری برای ثبت دستگاه‌های غیرقانونی یا سوء استفاده از شناسه دستگاه‌های قانونی از طریق کپی کردن و بارگذاری آن روی دستگاه‌های غیرقانونی )، سامانه همتا دستگاه‌های متخلف را شناسایی و قطع خواهد کرد.

لازم به تأکید می‌باشد که در این حالت دستگاه‌های متخلف تحت هیچ شرایطی امکان بازگشت به حالت قانونی را نداشته و برای همیشه از سرویس گرفتن در شبکه اپراتورهای داخل کشور محروم خواهند شد.

بنابراین لازم است در هنگام خرید تلفن همراه موارد زیر را مدنظر قرار دهید :

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر عدم خرید دستگاه مسافری به صورت دستگاه تجاری و آکبند

همچنین در صورتی که دستگاه خریداری شده توسط شما واردات مسافری و قانونی بوده است و توسط همتا غیرقانونی شده است، حتماً دستگاه را به فروشنده عودت دهید.

اخذ شناسه کالا برای گروه لوازم التحریر در صورتی که در پاسخ استعلام اصالت از طریق شماره‌گیری کد #7777* و گزینه “1- استعلام اصالت “، مشخصات برند و مدل دستگاه در پیامک همتا با مشخصات ظاهری دستگاه متفاوت باشد نیز حتماً از خرید دستگاه اجتناب کنید و دستگاه را به فروشنده عودت دهید.

 

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کاهش حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک به یک درصد...
تاریخ انتشار : 22 ساعت قبل
راهنمای فرآیند تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات  
تاریخ انتشار : 1 روز قبل
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه.صادرات...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما