مقالات صادرات

مقالات واردات

تجارت کالایی ایران و ترکیه و مقایسه آن با اتحادیه اروپا – ژانویه 2018 الی ژانویه 2020

مقایسه تجارت کالایی ایران و ترکیه با اتحادیه اروپا – ژانویه 2018 الی ژانویه 2020

تجارت کالایی ایران و ترکیه : در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۵/۲ میلیارد یورو بوده که ۱۳/۴ درصد آن متعلق به صادرات ایران به آن منطقه و ۸۵/۶ درصد آن مرتبط به واردات ایران از این منطقه است.

در همین سال، کل تجارت کالایی ترکیه با اتحادیه اروپا بالغ بر ۱۵۴/۱ میلیارد یورو اعلام شده که ۵۲ درصد آن را صادرات ترکیه به این منطقه و مابقی سهم، صادرات به ترکیه از این منطقه را تشکیل داده است.

کل تجارت کالا یی ترکیه و اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۹، حدود ۳۰ برابر تجارت کالایی ایران و این منطقه بوده است.

در ماه ژانویه 2020، ایران 78 میلیون یورو کالا به اتحادیه اروپا صادر کرد که اگرچه در مقایسه با ژانویه 2019 از 45 درصد رشد برخوردار بوده ولی همچنان از رقم مشابه ژانویه 2018، حدود 93 درصد کمتر است و علت اصلی آن افت قابل‏ توجه صادرات نفتی ایران است.

جهت مشاهده راهنمای جامع تجارت با ترکیه وارد شوید

در ماه ژانویه 2020، واردات کالایی ایران از 28 کشور اروپا نیز حدود 309.1 میلیون یورو بوده که نسبت به ماه مشابه سال 2019، حدود 12.4 درصد افزایش یافته ولی همچنان کمتر از نصف رقم مشابه ژانویه 2018 است.

در ماه نخست 2020، ترکیه 6.8 میلیارد یورو کالا به اتحادیه اروپا صادر و 6.6 میلیارد یورو کالا هم از این منطقه وارد کرده است.

تراز تجارت کالا یی ایران و اروپا در ژانویه 2020، دارای کسری 231 میلیون یورویی و تراز تجارت کالایی ترکیه و اروپا، دارای مازاد 197 میلیون یورویی است.

(معاونت بررسی های اقتصادی اتاق تهران)

 

تجارت کالایی ایران و ترکیه

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مالیات بر عایدیِ سرمایه شامل چه کسانی می شود ؟؟ نمایندگان در جلسه علنی امروز (4 اردیبهشت ماه 1403) در...
تاریخ انتشار : 15 ساعت قبل
ویدیو راهنمای ثبت برنامه تولید 1403 اعطای سهمیه واردات به واحدهای تولیدی که در سال 1402 فاقد سهمیه ارزی بودند...
تاریخ انتشار : 16 ساعت قبل
الزام استفاده از شناسه‌کالا هنگام ثبت‌سفارش در ردیف تعرفه‌های صنایع شیمیایی و پلیمری (فهرست پیوست) ⏪ به اطلاع کاربران محترم...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه.صادرات...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
حقوق ورودی قطعات یدکی هواپیما و هلیکوپتر ابلاغ اصلاح مندرجات ذیل یاداشت فصل 88 در خصوص صحیح بودن نرخ حقوق...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
شرایط تصدیق گواهی بهداشت مورد پذیرش برای کالاهای وارداتی ‌🔵 سازمان غذا و دارو دستورالعمل جدید لگالایز.کالاهای وارداتی را اعلام...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما