صادرات سیب زمینی
صادرات سیب زمینی
تولید جهانی سیب زمینی
سیب زمینی مطابق با ( PCI ) شاخص پیچیدگی محصول ۵۲۲ مین محصول معامله شده و ۹۷۲ مین محصول پیچیده است.
صادرکنندگان برتر سیب زمینی کشورهای از جمله : هلند ( ۷۳۳ میلیون دلار ) ، فرانسه ( ۶۸۳ میلیون دلار ) ، آلمان ( ۴۰۸ میلیون دلار ) ، مصر ( ۳۰۱ میلیون دلار) و ایالات متحده ( ۲۴۴ میلیون دلار ) هستند .
واردکنندگان برتر سیب زمینی کشورهایی از جمله : بلژیک – لوکزامبورگ ( ۴۵۰ میلیون دلار ) ، هلند ( ۳۲۰ میلیون دلار ) ، آلمان ( ۲۴۴ میلیون دلار ) ، اسپانیا ( ۲۲۵ میلیون دلار ) و ایالات متحده ( ۲۲۴ میلیون دلار ) هستند.
در ادامه برای آشنایی بیشتر در خصوص بسته بندی کالا صادراتی به بخش ” نکات مهم و کاربردی در زمینه بسته بندی کالا صادراتی ” سایت ، مراجعه کنید.
تولید سیب زمینی در ایران
سیب زمینی مهمترین محصول زراعی است که تولید آن در اراضی با کشت آبی حدود ۱۴۶ هزار هکتار و در اراضی با کشت دیم حدود ۴۷۸ هکتار می باشد که مجموعه آن ۵ /۱۴۶ هزار هکتار میباشد.
میزان تولید سیب زمینی در کشور حدود ۵ میلیون تن برآورد شده که استان همدان با داشتن ۹۷۱ هزارتن از تولید سیب زمینی کشور مقام اول در تولید این محصول را به خود اختصاص داده و استان های اردبیل با ۷۳۰ هزار تن، اصفهان با ۴۵۸ هزار تن ، آذربایجان شرقى با ۳۱۴ هزار تن، لرستان با ۲۸۱ هزار تن و کردستان با ۲۷۸ هزار تن تولید سیب زمینی کشور به ترتیب رتبه های دوم تا ششم را کسب کرد ه اند . شش استان مزبور جمعاً
۶۰/۴ درصد از تولید سیب زمینی کشور را به خود اختصاص داده اند . استان البرز با تولید ۱۲۰۰ تن کمترین تولیدکننده سیب زمینی کشور می باشد.
نمودار کشورهای بازار هدف صادراتی در سال ۱۳۹۷
کشورهای صادرکننده سیب زمینی
این نقشه میزان صادرات سیب زمینی را در کشورهای صادرکننده سیب زمینی نشان می دهد . با کلیک کردن روی هر کشور در نمودار می توانید در خصوص صادرات آن محصول اطلاعات بیشتر دریافت نمایید .
کشورهای واردکننده سیب زمینی
این نقشه میزان واردت سیب زمینی را در کشورهای واردکننده سیب زمینی نشان می دهد . با کلیک کردن روی هر کشور در نمودار می توانید در خصوص واردات آن محصول اطلاعات بیشتر دریافت نمایید .
مهم ترین فرصت های سرمایه گذاری محصول سیب زمینی
- وجود شرایط اقلیمی مناسب در ایران
- وجود تنوع زیاد محصولات میوه و تره بار
- در اختیار داشتن نیروی انسانی ارزان
- دسترسی و سهم صادرات بالا در بازار کشورهای همسایه بویژه عراق و امارات
تحلیل صادرات انواع گروه های کالایی
تحلیل گروه های کالایی مختلف به صادرکنندگان کمک می کند تا با مقایسه فرصت ها در کشورهای مختلف ، بازار صادرات کالا ی خود را بشناسند و تجارت موفق تری داشته باشند . این مقاله شامل تحلیل کالاهایی همچون :
صادرات محصولات کشاورزی : صادرات زعفران ، صادرات سیب ، صادرات پسته و هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص پسته ایران ممکن است بداند ، صادرات خرما و هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص خرمای ایران ممکن است بداند ، صادرات گوجه فرنگی ، صادرات سیب زمینی ، صادرات پیاز ، صادرات میوه های خشک و هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص خشکبار ایران ممکن است بداند ، صادرات گندم ، صادرات هندوانه ، صادرات پرتقال ، صادرات سیر ، صادرات گیاهان دارویی و هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص گیاهان دارویی ایران ممکن است بداند و …
برای مطالعه مقاله به بخش ” تحلیل صادرات انواع گروه های کالایی ” سایت ixport مراجعه نمایید.
آموزش صفر تا صد فرایند صادرات کالا
سایت ixport در حوضه صادرات کالا ، مقالات جامعی را در خصوص تجارت و بازرگانی بین المللی ، در بخش راهنمای جامع صادرات ارائه کرده است. این بخش شما را با مفاهیم و فرایند صادرات آشنا می کند. بخش آموزش صادرات شامل : پکیج آموزش جامع صادرات و طرح کسب و کار صادرات ( Business Plan ) و همچنین گالری فیلم های آموزش صادرات می باشد. بخش تحلیل بازارهای صادراتی کشورها نیز شما را برای ورود به بازار کشورهای مختلف آماده می سازد ، ما در این بخش ، به تفکیک ، به بررسی کشورها پرداخته ایم.