مقالات صادرات

مقالات واردات

صادرات سیب زمینی

صادرات سیب زمینی

صادرات سیب زمینی

صادرات سیب زمینی

 
سیب زمینی

 

 
سیب ‌زمینی.با نام علمی سولانوم تیوبروزوم از نظر گیاه‌شناسی به خانواده سولاناسه(Solanaceae) تعلق دارد.
سیب زمینی گیاهی است از تیره سیب ‌زمینیان که دارای برگ‌ های مرکب و بریده و گل‌ های سفید یا بنفش است. میوه آن کوچک ، کروی ، قرمز ، سته و سمی است ؛ ولی تجه ( ریشه سطحی ) خوراکی دارد که حاوی اندوخته نشاسته زیادی است.
 

 

 


تولید جهانی سیب زمینی

سیب زمینی مطابق با ( PCI ) شاخص پیچیدگی محصول ۵۲۲ مین محصول معامله شده و ۹۷۲ مین محصول پیچیده است.

صادرکنندگان برتر سیب زمینی کشورهای از جمله : هلند ( ۷۳۳ میلیون دلار ) ، فرانسه ( ۶۸۳ میلیون دلار ) ، آلمان ( ۴۰۸ میلیون دلار ) ، مصر ( ۳۰۱ میلیون دلار) و ایالات متحده ( ۲۴۴ میلیون دلار ) هستند .

واردکنندگان برتر سیب زمینی کشورهایی از جمله : بلژیک – لوکزامبورگ ( ۴۵۰ میلیون دلار ) ، هلند ( ۳۲۰ میلیون دلار ) ، آلمان ( ۲۴۴ میلیون دلار ) ، اسپانیا ( ۲۲۵ میلیون دلار ) و ایالات متحده ( ۲۲۴ میلیون دلار ) هستند.

در ادامه برای آشنایی بیشتر در خصوص بسته بندی کالا صادراتی به بخش ” نکات مهم و کاربردی در زمینه بسته بندی کالا صادراتی ” سایت ، مراجعه کنید.

 

تولید سیب زمینی در ایران

سیب زمینی مهمترین محصول زراعی است که تولید آن در اراضی با کشت آبی حدود ۱۴۶ هزار هکتار و در اراضی با کشت دیم حدود ۴۷۸ هکتار می باشد که مجموعه آن ۵ /۱۴۶ هزار هکتار میباشد.

میزان تولید سیب زمینی در کشور حدود ۵ میلیون تن برآورد شده که استان همدان با داشتن ۹۷۱ هزارتن از تولید سیب زمینی کشور مقام اول در تولید این محصول را به خود اختصاص داده و استان های اردبیل با ۷۳۰ هزار تن، اصفهان با ۴۵۸ هزار تن ، آذربایجان شرقى با ۳۱۴ هزار تن، لرستان با ۲۸۱ هزار تن و کردستان با ۲۷۸ هزار تن تولید سیب زمینی کشور به ترتیب رتبه های دوم تا ششم را کسب کرد ه اند . شش استان مزبور جمعاً
۶۰/۴ درصد از تولید سیب زمینی کشور را به خود اختصاص داده اند . استان البرز با تولید ۱۲۰۰ تن کمترین تولیدکننده سیب زمینی کشور می باشد.

 

نمودار کشورهای بازار هدف صادراتی در سال ۱۳۹۷

صادرات سیب زمینی

 

کشورهای صادرکننده سیب زمینی

این نقشه میزان صادرات سیب زمینی را در کشورهای صادرکننده سیب زمینی نشان می دهد . با کلیک کردن روی هر کشور در نمودار می توانید در خصوص صادرات آن محصول اطلاعات بیشتر دریافت نمایید .

کشورهای واردکننده سیب زمینی

این نقشه میزان واردت سیب زمینی را در کشورهای واردکننده سیب زمینی نشان می دهد . با کلیک کردن روی هر کشور در نمودار می توانید در خصوص واردات آن محصول اطلاعات بیشتر دریافت نمایید .

 

مهم ترین فرصت های سرمایه گذاری محصول سیب زمینی

  • وجود شرایط اقلیمی مناسب در ایران
  • وجود تنوع زیاد محصولات میوه و تره بار
  • در اختیار داشتن نیروی انسانی ارزان
  • دسترسی و سهم صادرات بالا در بازار کشورهای همسایه بویژه عراق و امارات

 

 

آموزش صفر تا صد فرایند صادرات کالا

سایت ixport در حوضه صادرات کالا ، مقالات جامعی را در خصوص تجارت و بازرگانی بین المللی ، در بخش راهنمای جامع صادرات ارائه کرده است. این بخش شما را با مفاهیم و فرایند صادرات آشنا می کند. بخش آموزش صادرات شامل : پکیج آموزش جامع صادرات و طرح کسب و کار صادرات ( Business Plan ) و همچنین گالری فیلم های آموزش صادرات می باشد. بخش تحلیل بازارهای صادراتی کشورها نیز شما را برای ورود به بازار کشورهای مختلف آماده می سازد ، ما در این بخش ، به تفکیک ، به بررسی کشورها پرداخته ایم.

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مستثنی شدن ثبت‌سفارش‌های دارای تخصیص ارز از بررسی سیستمی سهمیه واردات 📢قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت؛ ✅ به...
تاریخ انتشار : 20 ساعت قبل
تغییر در نحوه ارسال ثبت سفارش به گمرک برای تخصیص‌های در صف سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه‌ای موضوع تغییر...
تاریخ انتشار : 2 روز قبل
مهلت رفع تعهد ارزی ۱۴۰۲ تا پایان تیر ۱۴۰۳ تمدید شد 👈بر اساس مصوبه جدید دولت، صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی...
تاریخ انتشار : 3 روز قبل
اصلاح عوارض جو وارداتی پیرو ابلاغیه شماره ١۴٠٣/۵۴۶۹۸٢ مورخ ١۴٠٣/٠۴/٢٠ موضوع عوارض جداول ۵ و ١۶ قانون بودجه سال ١۴٠٣...
تاریخ انتشار : 4 روز قبل
شرایط قرنطینه ای واردات ریشه خشک پنجه شیطان از کشور نامیبیا و گیاه خرد شده کاکائو از کشور چین ضمن...
تاریخ انتشار : 5 روز قبل
اصلاح دستورالعمل ضمانت نامه های بانکی 🟠تعدیل حد ضمانتنامه های بانکی به جهت تأمین حقوق ورودی به مبلغ بیش ۱.۵...
تاریخ انتشار : 6 روز قبل
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

تماس با ما

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

قوانین و مقررات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید  سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

تماس با ما