سبد خرید

مقالات صادرات

مقالات واردات

دستورالعمل شاخص‌های سامانه یکپارچه اعتبارسنجی و رتبه‌بندی اعتباری

دستورالعمل شاخص‌های سامانه یکپارچه اعتبارسنجی و رتبه‌بندی اعتباری

همه صادرکنندگان  می بایست  نسبت به تکمیل اسناد و مدارک مورد نیاز خود اقدام نمایند. 
 کلیه مجوزها و حمایت های مادی و معنوی از صادرکنندگان به تدریج و طبق اولویت بندی گروه‌های کالایی اعلام شده است، با توجه به تکمیل اطلاعات بر اساس رتبه بندی سامانه یکپارچه اعتبارسنجی رتبه‌بندی اعتباری خواهد بود.

سامانه یکپارچه اعتبارسنجیسامانه یکپارچه اعتبارسنجی : بر اساس صورتجلسات کارگروه تبصره ماده 5 دستورالعمل رتبه‌بندی اعتباری، بخشنامه جزئیات شاخص‌های سامانه به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور ابلاغ شد.

بر این اساس اطلاعات شاخص‌هایی که  دارای مرجع .حاکمیتی مشخص .در سطح کشور .هستند (سه بخش. مسئولیت‌پذیری، مالی .و کسب‌وکار-کمی)، از مراجع ذی‌ربط .تجمیع و پردازش .شده و رتبه‌بندی. تمامی بازرگانان. فعال براساس .آن انجام پذیرفته .و در دوره‌های .زمانی سه‌ماهه. (فصلی) به‌روزرسانی. می‌شود. همچنین امکان .مشاهده سقف .واردات، رتبه و شاخص‌های .آن از طریق سامانه جامع تجارت (منوی عملیات رتبه‌بندی و مالی) برای تمامی بازرگانان فراهم بوده و بازرگانان در صورت اعتراض به رتبه یا مقدار هر یک از شاخص‌های خود، می‌توانند صرفاً از طریق سامانه (بدون نیاز به مراجعه حضوری یا تماس تلفنی)، اقدام به ثبت «درخواست بازبینی» و بارگذاری اسناد مثبته نمایند تا کارشناسان سامانه در اسرع وقت نسبت به بررسی و اعمال آن اقدام نمایند.

برای مشاهده و دانلود به بخش زیر مراجعه نمایید

دستورالعمل شاخص‌های سامانه یکپارچه اعتبارسنجی و رتبه‌بندی اعتباری

در ادامه جهت مشاهده ارزیابی شاخص‌ های کسب‌ و کار وارد لینک زیر شوید.

ارزیابی شاخص‌ های کسب‌ و کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *