مقالات صادرات

مقالات واردات

صادرات سیب

صادرات سیب

صادرات سیب

صادرات سیب

 
سیب

 

 
سیب ، با نام علمی Malus domestica یک میوه درختی سردسیری از خانواده گلسرخیان است. بیشترین ارقام سیب در عرصه تجاری عبارتند از : گلدندلشیس ، رددلشیس ، رویالگالاوفوجی ، برابورنز ، جوناگلدوالستار . 
 
 
 

 


بررسی جغرافیای سیب

مناطق عمده تولید سیب در دنیا عبارتند از : اروپای غربی ، آمریکا ، اروپای شرقی ، کانادا ، ژاپن و استرالیا .

این محصول با تولید برابر با 3/4 میلیون تن در یال 95 به عنوان محصول رتبه یک تولیدی شناخته شده است . در این میان استان های آذربایجان غربی با 743 هزار تن ، آذربایجان شرقی 481 هزار تن ، فارس 375 هزار تن ، تهران 363 هزار تن و اصفهان 239 هزار تن جزء استان های اولویت دار در تولید این محصول می باشند که مجموعاً 2/2  میلیون تن تولید داشته اند ( 64 % کل تولید سال 95 را به خود اختصاص داده اند) . در ادامه برای آشنایی بیشتر در خصوص بسته بندی کالا صادراتی به بخش ” نکات مهم و کاربردی در زمینه بسته بندی کالا صادراتی ” سایت ، مراجعه کنید.

 

تولید جهانی سیب

سیب تازه مطابق با ( PCI ) شاخص پیچیدگی محصول 371 مین محصول معامله شده و 3638 مین محصول پیچیده است.

صادرکنندگان برتر سیب تازه کشورهای از جمله : چین ( 1.37 میلیون دلار ) ، ایالات متحده ( 986 میلیون دلار ) ، ایتالیا ( 949 میلیون دلار ) ، شیلی ( 710 میلیون دلار ) و فرانسه ( 563 میلیون دلار ) هستند .

واردکنندگان برتر سیب تازه کشورهایی از جمله : آلمان ( 646 میلیون دلار ) ، انگلیس ( 448 میلیون دلار ) ، روسیه ( 334 میلیون دلار ) ، هند ( 297 میلیون دلار ) و مکزیک ( 280 میلیون دلار ) هستند .

 

کشورهای صادرکننده سیب

این نقشه میزان صادرات سیب تازه را در کشورهای صادرکننده سیب نشان می دهد . با کلیک کردن روی هر کشور در نمودار می توانید در خصوص صادرات آن محصول اطلاعات بیشتر دریافت نمایید .

 

 

 

کشورهای واردکننده سیب

این نقشه میزان واردت سیب را در کشورهای واردکننده سیب نشان می دهد . با کلیک کردن روی هر کشور در نمودار می توانید در خصوص واردات آن محصول اطلاعات بیشتر دریافت نمایید .

 

 

 

شناسنامه کالایی سیب

در این بخش از سایت به بررسی شناسنامه کالایی سیب پرداخته ایم . در زیر می توانید گزارشات کالایی سیب را به صورت کامل به همراه نمودار و جداول آماری ، تا سال 1397 مشاهده نمایید :

 

روند رشد صادرات سیب ( تجارت محصول در ایران )

 

ردیف
سال
ارزش
1 1392 108
2 1393 171
3 1394 131
4 1395 110
5 1396 246
  جمع کل 766

صادرات سیب

صادرات سیب در ایران

قیمت سیب درختی سال ۹۹ با توجه به دلایل مختلف از جمله هزینه‌های تولید و نگهداری افزایش یافته است. از اینرو محصولات درجه یک و صادراتی ارومیه به کشورهای مختلف عرضه شده و قیمت مشخصی از آن ها اعلام می‌شود.

در ایران نیز سرمایه‌گذاری بر روی تولید انواع میوه اهمیت زیادی دارد. به طوری که محصولات مختلف با کیفیت و حجم بالا تولید می‌شود. سیب درختی را می‌توان یکی از این میوه‌ها دانست. به همین دلیل از گذشته های دور انواع سیب در مناطق خوب با شرایط اقلیمی مطلوب کشت شده و با شرایط خوب برداشت می‌شود. این میوه هم در بازار داخلی و هم خارجی با بالا ترین کیفیت عرضه خواهد شد.

 

انواع سیب درختی در ایران

سیب درختی در ایران از انواع مختلف تولید شده و معمولا به صورت سورت شده راهی بازار می‌شود. در این صورت محصولات درجه یک و مرغوب به درستی شناخته می‌شوند.

از مهم ترین مناطقی که در آن سیب درختی به صورت حرفه‌ای و با کیفیت بالا تولید می‌شود عبارتند از ( ارومیه – اشنویه – سمیرم – اصفهان – یزد )

کشت محصول در هر یک از این مناطق با توجه به استاندارد های لازم انجام شده و می‌توان شاهد برداشت محصولی با درجه کیفیت بالا بود. از اینرو فروش این میوه در بازار داخلی و خارجی با شرایط ویژه انجام شده و افراد زیادی به آن ها روی آورده‌اند.

 

بهترین نوع سیب ارومیه صادراتی

ارومیه همان طور که اشاره شد ، یکی از شهر های مهم در زمینه تولید انواع سیب درختی است. در این منطقه شرایط کشت بسیار خوب بوده و افراد مختلف سعی در تهیه این محصول از تولید کننده‌های ارومیه دارند.

سیب صادراتی ارومیه در بازار داخلی فروش خوبی داشته و می توان شاهد صادرات بسیار خوب آن به دیگر کشورها نیز بود. به این ترتیب در حال حاضر حجم زیادی از تولیدات سیب ارومیه به بازار کشورهایی مانند روسیه ، ترکیه و هندوستان عرضه می‌شود. این موضوع شرایط سودآوری و ارزآوری بیش تری را برای کشور فراهم کرده و تولید‌کننده‌ها سرمایه‌گذاری خود را در راستای تجارت و صادرات افزایش داده‌اند.

 

تشکل های اصلی ذیربط

 

عنوان تشکل
نام مدیر عامل
شماره تماس تشکل
اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران جناب اقای مهندس نورانی 88810523
اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان میوه و تره بار استان البرز جناب اقای حسین بهشتی 3416088
اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ارومیه جناب اقای حیدرنژاد 044-33455780

قیمت گذاری سیب های صادراتی

ارائه پیشنهاد قیمت کامل و دقیق ، انتخاب شرایط فروش و انتخاب روش پرداخت ، چهار جز اساسی در سودآوری فروش کالا ی صاداراتی هستند . از میان این چهار جز  استراتژی قیمت گذاری کالا های صادراتی می­تواند چالش ­برانگیزترین مورد باشد. برای اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت گذاری کالا ها به بخش ” قیمت گذاری کالا های صادراتی ” سایت ، مراجعه نمایید.

 

بسته بندی سیب های صادراتی

در بسیاری از کسب و کارها طراحی بسته بندی کالای صادراتی فرایند بسیار مهم محسوب می­ شود. در صادرات یک محصول باید فاکتورهای زیادی را در زمینه بسته بندی کالا صادراتی مد نظر قرار داد .  در بخش بسته بندی کالا های صادراتی سایت ixport ، نکاتی مهمی را در این خصوص برای شما شرح می دهیم .

 

 

“”” برای دانلود فایل pdf شناسنامه کالایی سیب  ، کلیک کنید . “””

 

 

تحلیل صادرات انواع گروه های کالایی

تحلیل گروه های کالایی مختلف به صادرکنندگان کمک می کند تا با مقایسه فرصت ها در کشورهای مختلف ، بازار صادرات کالا ی خود را بشناسند و تجارت موفق تری داشته باشند . این مقاله شامل تحلیل کالاهایی همچون :

صادرات محصولات کشاورزی : صادرات زعفران ، صادرات سیب ، صادرات پسته و هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص پسته ایران ممکن است بداند ، صادرات خرما و هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص خرمای ایران ممکن است بداند ، صادرات گوجه فرنگی ، صادرات سیب زمینی ، صادرات پیاز ، صادرات میوه های خشک و هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص خشکبار ایران ممکن است بداند ، صادرات گندم ، صادرات هندوانه ، صادرات پرتقال ، صادرات سیر ، صادرات گیاهان دارویی و هر آنچه که یک خریدار خارجی در خصوص گیاهان دارویی ایران ممکن است بداند و …

صادرات تجهیزات کشاورزی

صادرات فرش

و …

برای مطالعه مقاله به بخش ” تحلیل صادرات انواع گروه های کالایی ” سایت ixport مراجعه نمایید.

 

 

آموزش صفر تا صد فرایند صادرات کالا

سایت ixport در حوضه صادرات کالا ، مقالات جامعی را در خصوص تجارت و بازرگانی بین المللی ، در بخش راهنمای جامع صادرات ارائه کرده است. این بخش شما را با مفاهیم و فرایند صادرات آشنا می کند. بخش آموزش صادرات شامل : پکیج آموزش جامع صادرات و طرح کسب و کار صادرات ( Business Plan ) و همچنین گالری فیلم های آموزش صادرات می باشد. بخش تحلیل بازارهای صادراتی کشورها نیز شما را برای ورود به بازار کشورهای مختلف آماده می سازد ، ما در این بخش ، به تفکیک ، به بررسی کشورها پرداخته ایم.

0 پاسخ

    1. باسلام و احترام
      نیاز به مجوزی در این خصوص نیست ولیکن با عنایت به محدودیتهای کیفیت کالای صارداتی در گمرک، کالای شما می بایست دارای کیفیت صادراتی باشد در غیر اینصورت ممکن است در هنگام خروج از گمرک دچار مشکل شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *