واردات از هند

فهرست مطالب

واردات از هند

واردات از هند

در این بخش از سایت به مطالعه و بررسی کالاهای صادراتی و همچنین کشورهای واردکننده کالا از هند می پردازیم.

با ما همراه باشید.

 

واردات از کشور هند

مجموع صادرات کالا ی کشور هند در سال ۲۰۱۷ ، ۲۹۲ میلیارد دلار بود که همین امر این کشور را به ۱۷ مین صادر کننده بزرگ جهان تبدیل کرد. بیشترین کالای صادراتی هند به ترتیب شامل صادرات مواد شیمیایی ، صادرات فلزات گرانبها ، صادرات منسوجات ، صادرات مواد معدنی ، صادرات فلزات ، صادرات ماشین آلات ، صادرات سازه ها ، صادرات محصولات گیاهی و محصولات حیوانی می باشد. کالاهای صادراتی هند ( به صورت درصدی ) در نمودار زیر قابل مشاهده می باشند . با کلیک کردن روی هر محصول در نمودار می توانید در خصوص صادرات آن محصول اطلاعات بیشتر دریافت نمایید .

 

 

————-    واردات از هندوستان   ————-

 

کشورهای مقصد کالاهای صادراتی کشور هند

کشورهای برتر مقصد کالاهای صادراتی کشور هند عبارتند از : آمریکا ، امارات ، چین ، هنگ کنگ و آلمان . بیشترین مقصد صادرات به ترتیب در قاره های آسیا ، اروپا ، آمریکای شمالی و آفریقا می باشد . صادرات کالاها به کشور های مقصد از هند ( به صورت درصدی ) در نمودار زیر قابل مشاهده می باشند . با کلیک کردن روی هر کشور ( یا قاره ) در نمودار می توانید در خصوص صادرات کالا به آن کشور ( یا قاره ) ، اطلاعات بیشتر دریافت نمایید .

 

 

 

————-    واردات از هند    ————-

 

کالاهای صادر شده از هند به ایران و دیگر کشورهای جهان

 

واردات از هند به جهان

واردات از هند به ایران

سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی ، فلزات گرانبها ، سوخت های معدنی ، روغن های معدنی و محصولات تقطیر آن ها ، ماشین آلات ، وسایل مکانیکی ، راکتورهای هسته ای ، دیگ های بخار؛ قطعات آن ، وسایل نقلیه غیر از قطار راه آهن یا تراموا ، و قطعات و لوازم جانبی آنها ، مواد شیمیایی آلی ، محصولات دارویی ، آهن و فولاد ، محصولات پوشاک و لوازم جانبی بدون knitted بافندگی ، ماشین آلات و تجهیزات الکتریکی و قطعات آن ؛ ضبط و پخش کننده های صوتی ، تلویزیون ، محصولات پوشاک و لوازم جانبی ، بافتنی یا قلاب دوزی برنج، چای سیاه، کنجاله سویا، الکترود گرافیکی، اکسید آلومینیوم، کاغذ چاپ و تحریر،
فروسیلیکومنگنز، قرص سوپکسول، الیاف آکریلیک، زردچوبه، الیاف ویسکوز، ورق فولادی گرم نورد شده ممزوج، کنجد، موز سبز، داروهای انسانی، واکسن سه گانه

 

واردات از هند به ایران

واردات از هند به کشور ایران شامل محصولاتی اعم از کشاورزی ، دارویی ، ادویجات و … می‌باشد. اینها کالاهایی هستند که از هند وارد کشور ایران شده و به عنوان مواد اولیه و یا به صورت کامل مورد استفاده قرار می‌گیرند. در میان این کالاها، بهترین محصولات وارداتی از هند به ایران ، مواد شیمیایی ، پارچه ، چای ، برنج و ادویجات بوده که در ایران هم مانند بسیاری از کشورها پرطرفدار می‌باشد.

با وجود مشکل در انتقال پول بین ایران و هند (سختگیری در نقل و انتقالات مالی) باز هم ارتباط بازرگانی میان این دو پابرجاست. یکی از دلایلی که این تجارت را حفظ کرده، نبود سیمان ، محصولات پتروشیمی و همچنین کودهای شیمیایی می‌باشد. بازار هند به شدت نیازمند این کالاها بوده و ایران در تولید این محصولات بسیار توانمند عمل کرده است. به همین دلیل با وجود برخی مشکلات تجاری میان دو کشور، باز هم صادرات کالا به هند و هم‌چنین واردات از هند به ایران ، هم‌چنان پر رونق است. البته هر چه بیشتر این روابط تجاری پیش می‌رود، تسهیل در روند خرید و فروش و هم‌چنین نقل و انتقالات مالی و بانکی را میان کشور ایران و هند مشاهده می‌کنیم.

از دیگر منافع تجار ایرانی در واردات از هند می‌توان به آن اشاره کرد، نزدیکی از لحاظ جغرافیایی و واردات محصولات هندی به قیمت پایین تر بوده، که این امر موجب می‌شود بازرگانان ایرانی علاقه بیشتری به تجارت با هند داشته باشند زیرا می‌دانند که در این تجارت سود بیشتری نصیب‌شان خواهد شد. برخی از تحلیل‌گران بازار تجاری کشور هند ، ارزان قیمت بودن کالاهایشان را به دلیل زیاد بودن جمعیت و در نتیجه نیروی کار ارزانتر می‌دانند.

 

چالش های واردات از هند به ایران

هند با دارا بودن ۱۴۲۸.۶ میلیون نفر (طبق آمار در نیمه سال ۲۰۲۳) طبیعی ست که نظام اقتصادی آن دچار چالش‌های فراوان اعم از فساد ، پولشویی و یا رانت گردد. دولت هند برای جلوگیری و هم‌چنین اداره این بحران ، بسیار قوانین سختی را وضع کرده که این موضوع کشورهای دیگر را برای تجارت با هند دچار مشکل می‌کند. واردات از هند برای تاجران ایرانی نیز دارای چالش‌هایی می‌باشد که در زیر آن‌ها را بررسی خواهیم کرد:

  1. بانک‌های کشور هند قوانین سفت و محکمی در نظارت بر نقل و انتقالات پول تجار ایرانی و کشورهای دیگر وضع کرده است. این کار هر گونه دور زدن قوانین را برای تجار غیرممکن می‌کند.
  2. ایران با دارا بودن برخی تحریم‌ها مانع از تمایل سرمایه‌گذاری و تجارت برخی کشورها می‌شود. کشور هند نیز از این قاعده مستثنی نیست.
  3. کشور هند به دلیل دارا بودن برخی قوانین برای درآمدهای ارزی حاصل از صادرات و هم‌چنین رفع تعهد آن‌ها، موجب چالش برانگیز شدن کار برای تجار ایرانی و در کل تجارت با هند می‌شود.
  4. از دیگر مشکلات واردات از هند ، قوانین حاکم بر گمرک و مراحل ترخیص کالا از گمرک هند بوده، که این امر، ارتباط مستقیم تجار ایرانی و هندی ، و در نهایت کار صادرات کالا را سخت می‌کند. در ادامه می‌توانید به مشاهده گمرک ، قوانین و مقررات و استانداردهای کشور هند نیز بپردازید.

 

————-    واردات از هند    ————-

 


تحلیل آماری فرصت ها و ظرفیت های بازار ( نقشه راه ) :

راهنمای تجارت کاربردی با کشور هند ( نقشه راه ) ، تهیه شده توسط سازمان توسعه تجارت ایران در تیر ۱۳۹۴ ، را در ذیل مشاهده و دانلود نمایید .

شامل موارد زیر می باشد :

  • آمار تجارت هند با جهان از مبدا ۲۰۱۴
  • مقاصد عمده صادراتی هند در سال ۲۰۱۴
  • آمار تجارت ایران با هند از مبدا ۲۰۱۴
  • و …
منبع : سازمان توسعه تجارت ایران
تیر ۱۳۹۴
برای مشاهده کامل مقاله راهنمای تجارت کاربردی با کشور هند ( نقشه راه ) به لینک زیر مراجعه نمایید .

 

 

 

تاریخ به روز رسانی :             


مبادلات تجاری هند با جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸

ارزش : میلیارد دلار
سال
۲۰۱۰
۲۰۱۱
۲۰۱۲
۲۰۱۳
۲۰۱۴
۲۰۱۵
۲۰۱۶
۲۰۱۷
۲۰۱۸
صادرات
۲۲۲ ۳۰۱ ۲۸۹ ۳۳۶ ۳۱۷ ۲۸۸ ۲۶۰ ۲۹۹ ۳۲۵
واردات
۳۵۰ ۴۶۲ ۴۸۸ ۴۶۶ ۴۵۹ ۴۳۲ ۳۵۷ ۴۲۶ ۵۰۷
تراز تجاری
۱۳۰- ۱۶۱- ۱۹۹- ۱۳۰- ۱۴۲- ۱۴۴- ۹۷- ۱۲۷- ۱۸۲-

منبع : سازمان توسعه تجارت ایران

 

————-    واردات از هندوستان     ————-

 

صادرات به هند

مجموع واردات کالا کشور هند در سال ۲۰۱۷ ، ۴۱۷ میلیارد دلار بود که همین امر این کشور را به ۱۱ مین صادر کننده بزرگ جهان تبدیل کرده است.

مقاله ” صادرات به هند ” شامل اطلاعات کاملی در خصوص برترین کالاهای وارداتی هند ، کشورهای صادرکننده به هند ، بیشترین مبدا واردات از قاره ها به کشور هند ، به همراه نمودار های کاربردی و … می باشد.

برای مطالعه و بررسی بازار واردات هند از بخش ” صادرات به هند ” سایت ixport دیدن فرمایید.

 

————-    واردات از هندوستان     ————-

 

نکات کاربردی بسته بندی کالا صادراتی

در بسیاری از کسب و کارها طراحی بسته بندی کالای صادراتی فرآیند بسیار مهم محسوب می­ شود و در صادرات یک محصول باید فاکتورهای زیادی را در این زمینه مد نظر قرار داد .
در این مقاله مباحثی هم چون : بررسی انواع بسته بندی کالا ی صادراتی ، بررسی استاندارد های بسته بندی صادراتی ، بررسی طراحی بسته بندی صادراتی ، اطلاع از قوانین بسته بندی کالا ، چگونکی بسته بندی کالا هایی مثل زعفران ، پسته ، خرما و … ، چالش ها و مشکلات در بسته بندی صادراتی ، لیست سایت های مفید در خصوص بسته بندی و … ، را مورد بررسی قرار داده ایم. برای مشاهده مقاله به بخش ” نکات کاربردی بسته بندی کالا صادراتی ” سایت ixport مراجعه نمایید.

 

————-    واردات از هندوستان     ————-

 

تحلیل صادرات انواع گروه های کالایی

تحلیل گروه های کالایی مختلف به صادرکنندگان کمک می کند تا با مقایسه فرصت ها در کشورهای مختلف ، بازار صادرات کالا ی خود را بشناسند و تجارت موفق تری داشته باشند . این مقاله شامل تحلیل کالاهایی همچون :

برای مطالعه مقاله به بخش ” تحلیل صادرات انواع گروه های کالایی ” سایت ixport مراجعه نمایید.

 

————-    بررسی کلی کشور هندوستان     ————-

 


راهنمای جامع تجارت با هند

راهنمای جامع صادرات ، واردات ، بازرگانی و تجارت کشور هند با ایران و دیگر کشورهای جهان را به صورت جامع در لینک زیر مطالعه و آموزش ببینید .

 

درباره کشور هند بیشتر بدانیم :
 

برای مشاهده آخرین اخبار مقررات صادرات و واردات در خصوص کشور هند به لینک زیر مراجعه نمایید :

 


مقالات مرتبط با واردات از هند

 

بررسی کلی کشور هند

بررسی بازار صادرات به کشور هند

سیاست و اقتصاد هند

گمرک ، قوانین و مقررات و استانداردهای کشور هند

تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور هند

منابع اطلاعاتی کشور هند

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فهرست ۷۵۰ قلم کالای اولویت واردات اعلام شد ⏪ به اطلاع کاربران محترم می‌رساند بر اساس مصوبات جدید وزارت صنعت،...
تاریخ انتشار : 10 ماه قبل
۱۰۰ واردکننده برتر ۱۴۰۲ مشخص شدند طبق آمار منتشر شده از سوی.گمرک ایران، مجموع واردات کشور در سال ۱۴۰۲ برابر...
تاریخ انتشار : 11 ماه قبل
آمار تجارت خارجی کشور در سال ۱۴۰۲ 📌 معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران خبر داد 🔸 تجارت...
تاریخ انتشار : 12 ماه قبل
عملکرد ۱۰۰ صادرکننده و واردکننده اول کشور با هدف شفاف سازی انجام گرفت: گمرک ایران آمار عملکرد ۱۰۰ صادرکننده و...
تاریخ انتشار : 1 سال قبل
صادرات کیوی ایران به هند مجاز شد صادرات کیوی ایران به هند مجاز شد ⚠️ پیرو بخشنامه جدید قرنطینه نباتی...
تاریخ انتشار : 2 سال قبل
238 ردیف تعرفه‌ جدید مشمول سابقه واردات
تاریخ انتشار : 2 سال قبل
رونمایی سازمان توسعه تجارت از پلتفرم تسهیل پرداخت با رمزارز برای واردات کالا به گزارش رسانه بیت‌کوین دات کام (bitcoin.com)...
تاریخ انتشار : 2 سال قبل
  کالاهای برتر صادراتی به کشور هندوستان براساس تحقیقات انجام شده در سازمان توسعه تجارت 20 کالای برتر صادراتی به...
تاریخ انتشار : 3 سال قبل
Current local time inIndia آشنایی با کشور هند نمای کلی کشور هندوستان  هند، شبه قاره ای در جنوب آسیا که...
تاریخ انتشار : 4 سال قبل
منابع اطلاعاتی کشور هند منابع اطلاعاتی کشور هند   وب سایت های سازمان های دولتی هند و وزارتخانه ها در...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

برای نصب اپلیکیشن ixport روی گوشی خود، بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

قوانین و مقررات ثبت محتوا همکار  

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق معنوی اطلاعات قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه همکاران 

ضمن قدردانی از همراهی و پیوستن به  خانواده بزرگ آیکسپورت بعنوان همکار  قوانین و مقررات همکاری با وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

  • همکار می بایست دارای تخصص و تجربه کافی مرتبط به گروه اعلامی خود باشد ، لیکن در صورتی که مشخص گردد همکار دارای تخصص مرتبط نبوده و یا از سوی کاربران شکایتی مبنی بر عدم داشتن تخصص و درج محتوای غلط در حوزه اعلامی مشخص گردد ، وب سایت در راستای حقوق کاربران خود حق قطع همکاری و حذف پروفایل همکار را دارد
  • همکار می بایست تمام توان و تلاش خود را جهت ارائه خدمات و اطلاعات معتبر و قانونی به کاربران وب سایت بعمل آورد ، لیکن روابط کاری فی مابین مشتریان و همکار هیچ ارتباطی با وب سایت ایکسپورت نداشته و طرفین می بایست تمامی دقت خود را جهت همکاری بعمل اورند
  • همکار صرفا می تواند موضوع همکاری را بعنوان یک پروفایل در وب سایت معرفی نماید و این همکاری حق مالکیتی بر وب سایت برای همکار ایجاد نمی کند .
  • همکار می بایست خدمات ، اطلاعات و اقدامات خود را در قالب قوانین جمهوری اسلامی ایران ارائه نماید و در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قوانین جاری وب سایت محق به قطع همکاری می باشد .
  • همکار می بایست نسبت به تخفیف اعلام نموده به مشترکین ویژه وب سایت متعهد باشد ، در صورت اعلام گزارش نسبت به عدم اختصاص این تخفیف ضمن تذکر به همکار در صورت استمرار در این امر وب سایت حق دارد اشتراک همکار را لغو نماید .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه کاربران

ضمن قدردانی از همراهی خانواده بزرگ آیکسپورت جهت اطلاع شما قوانین و ملاحظات وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

قوانین ، بخشنامه ها ، اطلاعیه ها و بطور کلی اطلاعات و مشخصات ارائه شده در وب سایت ایکسپورت از طرق زیر جمع اوری و ارائه می گردد

1- اطلاعاتی که توسط سازمانهای دولتی و نهاده های وابسته بصورت بخشنامه ، اصلاحیه ، اطلاعیه و اموزش ارائه می گردد.

2- اطلاعاتی که از سوی متخصصین و مشاورین وب سایت ارائه می گردد.

3- محصولات ، رویدادها و قابلیت های که از طریق متخصصین و مشاورین وب سایت عرضه می گردد

از این رو وب سایت آیکسپورت هیچ مسوولیتی در قبال صحت و استناد اطلاعات و محتوا ارائه شده در بخش های دولتی و همچنین صحت و سطح کیفیت خدمات و قابلیت ها از سوی متخصصین و شرکتهای معرفی شده و همچنین خدمات و رویدادهای مرتبط ندارد . ولی با هدف رائه خدمات بهتر و آگاه‌سازی مشتریان، خود را در سنجش صحت و استناد و بروزرسانی مداوم اطلاعات و محتویات متعهد می‌داند.

وب سایت ایکسپورت به هیچ وجه اطلاعات منحصر بفرد کاربران را به اشخاص و طرفین غیر، واگذار نخواهد کرد و ضمنا با استفاده از آخرین فن آوری ها متعهد است حتی المقدور از حریم شخصی کاربران دفاع کند.

مالکیت معنوی محتویات اختصاصی وب سایت ایکسپورت که تدوین و منتشر شده است شامل قانون حق تکثیر بوده و متعلق به این وب سایت می باشد.

قوانین و مقررات ثبت رویداد همکار

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق مخاطبین وب سایت ،  قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

تماس با ما