نمای کلی کشور چین
از گذشته تا به حال تجارت با چین، از مهمترین مناسبات تجاری در ایران بوده است که البته همچنان ادامه دارد. داشتن روابط تجاری با این کشور نه فقط برای ایران، بلکه بسیاری از کشور های توسعه یافته نیز امتیاز محسوب می شود چرا که چین از اقتصاد های بزرگ دنیا است و هر محصول ان طرفداران ویژه خود را دارد.
چین سومین کشور پهناور دنیا پس از روسیه و کانادا است. همواره از چین به عنوان بزرگترین صادرکننده یاد می شود. آب و هوای این کشور بسیار متنوع میباشد از مناطق گرمسیر و بارانی در جنوب تا بسیار سردسیر در شمال را شامل میشود.
چشمانداز طبیعی متنوعی دارد، از استپهای جنگلی و بیابانهایی چون گبی و تکلهمکان در ناحیه خشک شمالی نزدیک به مغولستان و سیبری روسیه گرفته تا جنگلهای زیرگرمسیری در سرزمینهای مرطوب جنوبی نزدیک به ویتنام ، لائوس و برمه.
ادامه مطالب معرفی نمای کلی کشور چین
اقتصاد چین
از هنگام اجرای اصلاحات اقتصادی برای پیریزی یک اقتصاد مدرن، چین یکی از سریعترین رشدهای اقتصادی دنیا را داشتهاست. این کشور هماکنون بزرگترین صادرکننده و دومین واردکننده بزرگ کالا است و دومین اقتصاد بزرگ دنیا بر پایه تولید ناخالص داخلی را در اختیار دارد. چین عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل و سازمانهای چندجانبهای همچون سازمان تجارت جهانی، آپک، سازمان همکاری شانگهای و گروه ۲۰ است. چین به عنوان کشوری دارای سلاح هستهای از بزرگترین ارتش دائمی دنیا و دومین بودجه دفاعی بزرگ دنیا برخوردار است.
از هنگام اجرای اصلاحات اقتصادی برای پیریزی یک اقتصاد مدرن، چین یکی از سریعترین رشدهای اقتصادی دنیا را داشته است. این کشور هم اکنون بزرگترین صادرکننده و دومین وارد کننده بزرگ کالا است و دومین اقتصاد بزرگ دنیا بر پایه تولید ناخالص داخلی را در اختیار دارد. چین عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل و سازمانهای چند جانبهای همچون سازمان تجارت جهانی ، آپک ، سازمان همکاری شانگهای و گروه ۲۰ است. چین به عنوان کشوری دارای سلاح هستهای از بزرگترین ارتش دائمی دنیا و دومین بودجه دفاعی بزرگ دنیا برخوردار است.
سرمایه گذاری در چین :
زمینه های مناسب برای سرمایه گذاری در چین عبارتند از :
۱-بخش های فناوری بخصوص بخش های انرژی ، حمل و نقل و حمایت از محیط زیست
۲-کشاورزی
۳-استخراج مواد اولیه
مدارک موردنیاز برای سرمایه گذاری در چین:
- ارائه اسناد مرتبط با تاسیس دفتر مرکزی
- ارائه یک برگه تاییدیه وضعیت مالی شرکت
- معرفی نماینده مجموعه و ارائه رزومه ی کاری و تحصیلی وی
- کپی از تمام اوراق شناسایی مثل عکس، پاسپورت، اجاره نامه یا سند دفتر و…
روابط تجاری ایران و چین
براساس گزارشات سهم تجارت چین با ایران ۱۹ میلیارد دلار است. بنابراین چین از مهمترین شرکای اقتصادی ایران است. چرا که:
- اقتصاد بسیار قوی دارد و عدم وابستگی چین به کشور های غربی
- بیشترین صادرات ایران به این کشور
- بیشترین میزان واردات ایران از چین است
- حمل و نقل مناسب
- اعتماد بالای میان تجار دو کشور
بنابراین چین بازار خوبی برای صادرات ایران محسوب می شود.افراد زیادی نظیر سرمایه گذاران، بازرگانان، فعالین اقتصادی و مشاورین هستند که در این زمینه به صورت جدی فعالیت دارند و می توانید با استفاده از تجربیات و راهنمایی هایشان به سود خوبی برسید.
در حال حاضر رابطه با چین برای کشور اهمیت زیادی دارد و این کشور آمادگی خود را جهت سرمایهگذاری در بخشهای مختلف کشور اعلام نموده است.
رئیس جمهور چین در کنفرانسی که در شانگهای با عنوان تعامل و اعتمادسازی در آسیا به منظور افزایش نقش چین در منطقه و کنار زدن آمریکا برگزار شد، در حضور ولادیمر پوتین، پیشنهاد طرح ایجاد ساختار امنیتی را داد که بر پایه همکاری با ایران و روسیه استوار است و در این طرح نقش آمریکا را کاملا در امنیت آسیا حذف کرد. این اقدام چین با واکنش شدید آمریکا مواجه شد.
اما در این زمینه دو نکته وجود دارد، دولتمردان ایران از صادرکنندگان حمایت کافی را داشته باشند و تجار نیز بر روی برندینگ کالا های خود کار کنند تا در بازارهای هدف از ماندگاری بالایی برخوردار شوند.
رایزن بازرگانی ایران در افغانستان
- اقای سید رضا سیدآقازاده
- شماره تلفن: ۱۳۲۶۰۱۲۳۰۹۱-۰۰۸۶
- ایمیل: seyedlink@outlook.com
- روزهای کاری : دوشنبه لغایت جمعه
- شماره همراه: ۱۳۲۶۰۱۲۳۰۹۱-۰۰۸۶