تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان

فهرست مطالب

تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان

تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان

فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان را می توانید در این بخش از سایت ixport بررسی نمایید .
با ما همراه باشید.

 

دانستنی های مهم کشور پاکستان

پاکستان با نام رسمی جمهوری اسلامی پاکستان ، به زبان اردو : اسلامی جمهوریه پاکستان ، کشوری در جنوب آسیا است و پایتخت آن اسلام آباد و کراچی بزرگ ترین شهر آن نام دارد . 

 

جغرافیا پاکستان

پهناوری پاکستان معادل ۸۰۳ ، ۹۴۰ کیلومتر مربع است. در پاکستان به طور تقریبی ۱۰۸ قله با بلندی بیش از ۷۰۰۰ متر ( ۲۳۰۰۰ فوت ) وجود دارد و هر ساله قسمت های شمالی پاکستان شمار زیادی جهان گرد خارجی را به خود جلب می کنند. این کشور در جنوب مرز آبی هزار کیلومتری با دریای عمان دارد و از غرب با ایران ، از شمال با افغانستان ، از شرق با هندوستان ، و از شمال شرق با جمهوری خلق چین هم مرز است. ناحیه کشمیر مورد ادعای هندوستان و جمهوری اسلامی پاکستان است. هر دو کشور هند و جمهوری اسلامی پاکستان به طور جداگانه بخش هایی از این منطقه را اداره می کنند و این مناطق توسط خط کنترل از هم جدا شده اند.

این کشور به سه بخش تقسیم شده است :
  • مناطق کوهستانی
  • فلات بزرگ لوچستان
  • دشت‌های پنجاب

این سه اجازه می دهند که راه های ارتباطی به کشور‌های دیگر به خوبی فراهم شود. کشور پاکستان امکان دسترسی به آب های آزاد را فراهم ساخته است. این کشور دارای آب و هوای معتدل است بطوری که شاید تابستان های گرمی برای شما داشته باشد اما از نظر زیست محیطی در وضعیت متوسط قرار دارد. بخش های بیابانی کشور پاکستان بیشتر از بخش های سرسبز شامل می شود.

 

آب و هوای پاکستان

زمستان های سرد و تابستان های گرم در شمال و آب و هوای معتدل در جنوب که متأثر از اقیانوس هند است . نواحی مرکزی تابستان های بسیار گرم دارند و دمای آن‌ها به بیش از ۴۵ درجه سانتی گراد ( ۱۱۳ درجه فارنهایت ) می رسد و زمستان های سردی که دمای هوا کم تر از دمای انجماد می رسد. میزان بارش باران نیز کم است و از ۲۵۰ میلی‌متر و تا ۱۲۵۰ میلی‌متر که بیشتر با دمای موسم ( مونسون ) غیرقابل اطمینان جنوب غربی در اواخر تابستان همراه هستند در نوسان است. مسئله کمبود آب نیز توسط ساخت سدها بر روی رودخانه ها و استفاده از آب چاه‌ها در مناطق خشک تر تا حدی حل شده است.

 

————-    تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان   ————-

 

شهر های مهم پاکستان عبارت ‌اند:

  • کراچی ( بزرگ ترین و مهم ترین شهر و بندر پاکستان )
  • لاهور
  • راولپندی
  • پیشاور
  • ایالت جامو و کشمیر
  • اسلام‌آباد

 

تحلیل برخی از شهرهای بزرگ کشور پاکستان

اسلام آباد

اسلام آباد پایتخت کشور پاکستان است و یکی از مهمترین شهرهای این کشور محسوب می شود. در نظر داشته باشید که این شهر دارای بیشترین مراکز اداری در کشور پاکستان نیز محسوب می شود. بناهای تاریخی در کشور پاکستان نیز در این شهر بسیار زیاد دیده می شود.

حیدرآباد

حیدرآباد از دیگر شهر های بسیار مهم در کشور پاکستان محسوب می  شود. این شهر برای زندگی امکانات کمی دارد اما از نظر هزینه در وضعیت بسیار عالی قرار گرفته است و یک شهر بسیار کم خرج محسوب می شود

دیره اسماعیل خان

دیره اسماعیل خان یک شهر در کشور پاکستان است که بیشتر افراد بومی در آن زندگی می کنند. این شهر بافت قدیمی دارد اما طبیعت آن بسیار بکر است.

لاهور

لاهور یکی از شهرهای مدرن در کشور پاکستان است، این شهر به سبکی طراحی شده است که با سایر شهر ها فرق دارد. لاهور شهری است که می تواند برای افرادی که به امکانات زندگی اهمیت می دهند بسیار عالی باشد.

بهکر

بهکر یکی از شهر های کشور پاکستان که در دوره های زمانی خاص تغییرات چشمگیری داشته است به طوریکه هر بخش آن توانسته از بخش دیگر متمایز باشد. این شهر برای زندگی افراد خارجی مناسب است.

از دیگر شهرهای این کشور بوریوالا ، بهارلنگر و بوانه است . در نظر داشته باشید که کشور پاکستان یک کشور با شهرهای قدیمی و تاریخی است.

 

————-    تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان   ————-

 

 

جمعیت پاکستان

پاکستان بر اساس آمار تخمینی ( ۲۰۱۷ ) ، جمعیتی حدود ۲۱۲ میلیون تن دارد. پاکستان ششمین جمعیت بزرگ جهان را داراست که بیشتر از روسیه و کم تر از برزیل است. به علت نرخ رشد بالای جمعیت پاکستان انتظار می رود جمعیت آن در سال ۲۰۲۰ از جمعیت برزیل فراتر رود.

نشان دادن جمعیت پاکستان نسبتا مشکل است و این به علت تفاوت های آشکار در دقت هر سرشماری و عدم هماهنگی بین بررسی های گوناگون مربوط به نرخ رشد جمعیت است اما احتمالا بتوان گفت نرخ رشد جمعیت در دهه ۱۹۸۰ به اوج خود رسید. جمعیت این کشور تاریخ ۱ ژوئیه ۲۰۰۵ حدود ۱۶۲ میلیون نفر و نرخ رشد جمعیت نیز ۳۴ در هزار و نرخ مرگ و میر حدود ۱۰ در هزار و نرخ رشد طبیعی جمعیت حدود ۲/۴% تخمین زده شد.

 

————-    تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان   ————-

 

دین مردم پاکستان

اکثریت پاکستانی ها به گروه قومی هندوآریایی تعلق دارند. در حالی که تعداد قابل توجهی از نژادهای ایرانی و تعداد کمتری از دراویدیان ها نیز به چشم می خوردند. این گروه های قومی عمده به گروه های قومی کوچک تری تقسیم می شوند. پنجابی ها ۴۰٫۶۸٪، بلوچها ۱۵٬۵۷٪، پشتون ها ۱۵٫۴۲٪، سندیها ۱۱٪، زبان سرائیکی ۶٫۳۸٪، مهاجر اردو ۵٫۵۷٪، و سایرین ۶٫۲۸٪ جمعیت را تشکیل می دهند.

داده های سرشماری نشان می دهند که ۹۶٪ جمعیت کشور مسلمان هستند که ۷۷٪ آن ها سنی و ۱۹٪ آن ها شیعه هستند. پاکستان پس از ایران دومین کشور دارای جمعیت شیعه در جهان است. بقیه جمعیت پاکستان را مسیحیت، هندوئیسم، یهودی ها، سیک ها، زرتشتی ها، احمدی ها و آنیمیست ها (که عمدتاً کالاشهای چیترال هستند) تشکیل می دهند.

تعداد کمی بودایی نیر در آمار پاکستان وجود دارند؛ البته این افراد در قسمت لداخ که توسط هند اداره می شود و پاکستان ادعای مالکیت آن را دارد زندگی می کنند. ساختار جمعیتی پاکستان در سال ۱۹۴۷ با ورود مسلمانان به پاکستان و هندوها و سیک ها به هندوستان به شدت تحت تأثیر قرار گرفت. از سال ۲۰۰۵ به بعد بیش از ۳ میلیون مهاجر ( که تقریباً ۸۱٪ آن ها را پشتون ها تشکیل می دهند ) به علت جنگ های جاری در افغانستان در پاکستان باقی مانده اند و براساس کمیسیون عالی مهاجران سازمان ملل، ۸۳٪ مهاجران هدف خود را اقامت دائم در پاکستان می دانند.

۹۶٪ از جمعیت پاکستان مسلمان هستند (۷۷٪ سنی و ۱۹٪ شیعه). به علاوه ۱٫۸۵٪ هندو، ۱٫۶٪ مسیحی و ۰٫۰۴٪ سیک نیز در کشور می زیستند.

 

————-    تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان   ————-

 

زبان پاکستان

جمهوری فدرال پاکستان بر اساس برآورد سال ۲۰۱۸ با بیش از ۲۱۲ میلیون نفر جمعیت ، ۵ مین کشور پر جمعیت دنیا است. این کشور ، جمهوری پارلمانی فدرال است و از ۴ ایالت و چهار قلمرو فدرالی تشکیل می شود. جمهوری فدرال پاکستان هم از نظر زبانی و قومی و هم از نظر جغرافیایی کشور متنوع است .

زبان های رسمی این کشور :

  • زبان اردو
  • زبان انگلیسی

در شهریور ماه ۱۳۹۴ دیوان عالی جمهوری فدرال پاکستان با صدور حکمی ، زبان اردو را به عنوان زبان اداری این کشور اعلام کرد .

 

————-    تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان   ————-

 

فرهنگ مردم پاکستان

مردم کشور پاکستان بسیار علاقه به شعر دارند و بسیار علاقمند به احساسات هستند. در این کشور موسیقی و رقص و آواز رتبه بسیار خوبی دارد. اگر دقت نمایید خوانندگان پاکستانی در دنیا شهرت بسیار خوبی را برای خود به ثبت رسانده‌اند.

صنعت فیلم و همینطور سینما در کشور پاکستان رشد خوبی داشته اما به طور کلی متأثر از فرهنگ هندی است. فرهنگ کشور پاکستان بسیار مشابه با مردم هندی است و این موضوع حتی در حجاب کشور پاکستان نیز دیده می‌شود.

مردم کشور پاکستان به عقاید مذهبی خوب بسیار پایبند هستند به این ترتیب به هیچ عنوان اجازه بی‌احترامی به دین خاصی فراهم نشده است.آداب و رسوم کشور پاکستان شاید کمی عجیب باشد این مردم گاهی در برخورد با شما دست می‌دهند و گاهی نیز سعی می‌کنند تنها به شما سلام بگویند به طور کلی دیر صمیمی می‌شوند و اما طول دوستی‌ها در کشور پاکستان طولانی است و مردم سعی می‌کنند دوستی‌های خود را طولانی‌تر بدانند. در کشور پاکستان همه چیز بستگی به خودتان دارد اگر خودتان را با آداب و رسوم این کشور وفق دهید قطعاً در ارتباط‌گیری راحت‌تر هستید. آقایان جایگاه بالاتری از بانوان دارند اما به بانوان هیچ نوع بی‌احترامی نمی‌شود.

 

فرهنگ کار در پاکستان

کشور پاکستان یک کشور اسلامی است و مردم این کشور به عقاید اسلامی بسیار پایبند هستند به این ترتیب فرهنگ کشور پاکستان با فرهنگ ایران بسیار مشابه است به این ترتیب ایرانیان زیادی در کشور پاکستان زندگی می کنند. در نظر داشته باشید که کشور پاکستان در سال های اخیر توانسته در زمینه کسب و کار به خوبی ظاهر شود به این ترتیب شرکت های زیادی از سوی ایرانیان در این کشور دیده می شوند.

بیش ترین شرکت هایی که ایرانیان در کشور پاکستان تاسیس کرده اند در زمینه محصولات کشاورزی و یا در زمینه صنایع دستی بوده و جنبه صادراتی بالایی دارد . در این کشور شرکت ها در پروسه مشخصی به ثبت می رسد و نیاز است که همه قوانین به طور دقیق رعایت شود.

 

————-    تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان   ————-

 

صادرات به پاکستان

مجموع واردات کالا کشور پاکستان در سال ۲۰۱۷ ، ۵۵.۶ میلیارد دلار بود که همین امر این کشور را به ۴۷ مین صادر کننده بزرگ جهان تبدیل کرده است.

مقاله ” صادرات به پاکستان ” شامل اطلاعات کاملی در خصوص برترین کالاهای وارداتی پاکستان ، کشورهای صادرکننده به پاکستان ، بیشترین مبدا واردات از قاره ها به کشور پاکستان ، به همراه نمودار های کاربردی و … می باشد.

برای مطالعه و بررسی بازار واردات پاکستان از بخش ” صادرات به پاکستان ” سایت ixport دیدن فرمایید.

 

————-    تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان   ————-

 

واردات از پاکستان

مجموع صادرات کالا ی کشور پاکستان در سال ۲۰۱۷ ، ۲۴.۸ میلیارد دلار بود که همین امر این کشور را به ۶۸ مین صادر کننده بزرگ جهان تبدیل کرده است .

مقاله ” واردات از پاکستان ” شامل اطلاعات کاملی در خصوص برترین کالاهای صادراتی پاکستان ، کشورهای واردکننده از پاکستان ، بیشترین مبدا صادرات به قاره ها ، از کشور پاکستان ، به همراه نمودار های کاربردی و … می باشد.

برای مطالعه و بررسی بازار صادرات پاکستان از بخش ” واردات از پاکستان ” سایت ixport دیدن فرمایید.

 

————-    تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان   ————-

 


راهنمای جامع تجارت با پاکستان

راهنمای جامع صادرات ، واردات ، بازرگانی و تجارت کشور پاکستان با ایران و دیگر کشورهای جهان را به صورت جامع در لینک زیر مطالعه و آموزش ببینید .

 

درباره کشور پاکستان بیشتر بدانیم :
 

برای مشاهده آخرین اخبار مقررات صادرات و واردات در خصوص کشور پاکستان به لینک زیر مراجعه نمایید :

 


مقالات مرتبط با تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور پاکستان

 

بررسی کلی کشور پاکستان

بررسی بازار واردات از کشور پاکستان

بررسی بازار صادرات به کشور پاکستان

سیاست و اقتصاد پاکستان

گمرک ، قوانین و مقررات و استانداردهای کشور پاکستان

قانون اساسی پاکستان

منابع اطلاعاتی کشور پاکستان

بررسی وب سایت های سازمان های دولتی پاکستان و وزارتخانه ها

آشنایی با بانک های مهم کشور پاکستان

 

نویسنده:محسن پورقاسمی
محسن پورقاسمی مشاور بازاریابی و استراتژی بین المللی و دبیر اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در خصوص رفع تعهد و مشاوره استراتژی و بازاریابی آماده راهنمایی و مشاوره تجار به صورت رایگان می باشد.
3 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
لغو روادید با ۳۲ کشور به تصویب رسید وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از تصویب لغو روادید با...
تاریخ انتشار : 1 سال قبل
امکان برخورداری از تخفیفات ترجیحی موافقتنامه تجاری دولت‌های ایران و پاکستان ۱۴۰۱/۰۹/۰۷  امکان برخورداری از تخفیفات ترجیحی موافقتنامه تجاری دولت‌های...
تاریخ انتشار : 2 سال قبل
خبرنامه اقتصادی هفته دوم آبان ماه ۱۴۰۱ اقلیم کردستان عراق آخرین اخبار اقتصادی اقلیم کردستان عراق واصله از سرکنسولگری ایران...
تاریخ انتشار : 2 سال قبل
ممنوعیت ورود کامیون های حامل فرآورده های نفتی به پاکستان ممنوعیت ورود کامیون های حامل فرآورده های نفتی به پاکستان...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل
تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور هند تحلیل فرهنگ و اجتماع کشور هند فرهنگ و اجتماع کشور هند را می توانید...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل
قانون تجارت با پاکستان قانون و مقررات پاکستان در فعالیتهای اقتصادی و تجاری را به صورت کامل در مقاله زیر...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل
مهمترین بانک های پاکستان بانکداری در پاکستان از آغاز استقلال تاکنون ، دوران دشواری را گذرانده است زیرا قدرت های...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل
منابع اطلاعاتی کشور پاکستان منابع اطلاعاتی کشور پاکستان   وب سایت های سازمان های دولتی پاکستان و وزارتخانه ها در...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل
تحلیل محیط سیاسی و اقتصادی کشور پاکستان سیاست و اقتصاد پاکستان در این بخش از سایت به مطالعه و بررسی...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل
صادرات به پاکستان صادرات به پاکستان در این بخش از سایت به مطالعه و بررسی کالاهای وارداتی و همچنین کشورهای...
تاریخ انتشار : 5 سال قبل

عراق

افغانستان

امارات متحد عربی

عمان

قطر

روسیه

اتحادیه اورسیا

ترکیه

سوریه

چین

ژاپن

هند

پاکستان

ایتالیا

فرانسه

آلمان

برای نصب اپلیکیشن ixport روی گوشی خود، بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

قوانین و مقررات ثبت محتوا همکار  

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق معنوی اطلاعات قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه همکاران 

ضمن قدردانی از همراهی و پیوستن به  خانواده بزرگ آیکسپورت بعنوان همکار  قوانین و مقررات همکاری با وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

  • همکار می بایست دارای تخصص و تجربه کافی مرتبط به گروه اعلامی خود باشد ، لیکن در صورتی که مشخص گردد همکار دارای تخصص مرتبط نبوده و یا از سوی کاربران شکایتی مبنی بر عدم داشتن تخصص و درج محتوای غلط در حوزه اعلامی مشخص گردد ، وب سایت در راستای حقوق کاربران خود حق قطع همکاری و حذف پروفایل همکار را دارد
  • همکار می بایست تمام توان و تلاش خود را جهت ارائه خدمات و اطلاعات معتبر و قانونی به کاربران وب سایت بعمل آورد ، لیکن روابط کاری فی مابین مشتریان و همکار هیچ ارتباطی با وب سایت ایکسپورت نداشته و طرفین می بایست تمامی دقت خود را جهت همکاری بعمل اورند
  • همکار صرفا می تواند موضوع همکاری را بعنوان یک پروفایل در وب سایت معرفی نماید و این همکاری حق مالکیتی بر وب سایت برای همکار ایجاد نمی کند .
  • همکار می بایست خدمات ، اطلاعات و اقدامات خود را در قالب قوانین جمهوری اسلامی ایران ارائه نماید و در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قوانین جاری وب سایت محق به قطع همکاری می باشد .
  • همکار می بایست نسبت به تخفیف اعلام نموده به مشترکین ویژه وب سایت متعهد باشد ، در صورت اعلام گزارش نسبت به عدم اختصاص این تخفیف ضمن تذکر به همکار در صورت استمرار در این امر وب سایت حق دارد اشتراک همکار را لغو نماید .

قوانین و مقررات اشتراک ویژه کاربران

ضمن قدردانی از همراهی خانواده بزرگ آیکسپورت جهت اطلاع شما قوانین و ملاحظات وب سایت ایکسپورت به حضورتان ارائه می گردد .

قوانین ، بخشنامه ها ، اطلاعیه ها و بطور کلی اطلاعات و مشخصات ارائه شده در وب سایت ایکسپورت از طرق زیر جمع اوری و ارائه می گردد

1- اطلاعاتی که توسط سازمانهای دولتی و نهاده های وابسته بصورت بخشنامه ، اصلاحیه ، اطلاعیه و اموزش ارائه می گردد.

2- اطلاعاتی که از سوی متخصصین و مشاورین وب سایت ارائه می گردد.

3- محصولات ، رویدادها و قابلیت های که از طریق متخصصین و مشاورین وب سایت عرضه می گردد

از این رو وب سایت آیکسپورت هیچ مسوولیتی در قبال صحت و استناد اطلاعات و محتوا ارائه شده در بخش های دولتی و همچنین صحت و سطح کیفیت خدمات و قابلیت ها از سوی متخصصین و شرکتهای معرفی شده و همچنین خدمات و رویدادهای مرتبط ندارد . ولی با هدف رائه خدمات بهتر و آگاه‌سازی مشتریان، خود را در سنجش صحت و استناد و بروزرسانی مداوم اطلاعات و محتویات متعهد می‌داند.

وب سایت ایکسپورت به هیچ وجه اطلاعات منحصر بفرد کاربران را به اشخاص و طرفین غیر، واگذار نخواهد کرد و ضمنا با استفاده از آخرین فن آوری ها متعهد است حتی المقدور از حریم شخصی کاربران دفاع کند.

مالکیت معنوی محتویات اختصاصی وب سایت ایکسپورت که تدوین و منتشر شده است شامل قانون حق تکثیر بوده و متعلق به این وب سایت می باشد.

قوانین و مقررات ثبت رویداد همکار

همکار عزیز به منظور سیانت از حقوق مخاطبین وب سایت ،  قوانین و مقررات زیر لحاظ شده است .

  • مالکیت محتوا و اخبار ثبت شده توسط همکار متعلق به وی می باشد و وب سایت ایکسپورت هیچ گونه ادعا در خصوص انتشار این اطلاعات ندارد .
  • مسئولیت انتشار محتوا و اطلاعات فرد یا مجموعه دیگر توسط همکار بعهده وی می باشد و وب سایت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انتشار محتوا غیر توسط همکار ندارد .
  • محتوا منتشر شده می بایست مطابق موازین و قوانین جاری و شرعی کشور باشد و از انتشار محتوا غیر اخلاقی و غیر قانونی جلوگیری می گردد .

تماس با ما